واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار مرکزی: پرورش شخصیتی و مهارتی کودکان سرمایه بزرگ اجتماعی است اراک - ایرنا- استاندار استان مرکزی گفت: پرورش شخصیتی و مهارتی کودکان و نوجوانان سرمایه بزرگ اجتماعی و عامل توسعه پایدار است.
به گزارش ایرنا، «محمدحسین مقیمی» روز یکشنبه در جمع کارکنان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی به مناسبت هفته کودک افزود: محور توسعه پایدار انسان فرهیخته، نوآور و ماهر است که پایه های شخصیتی آن در دوران کودکی شکل گرفته است.
وی عنوان کرد: هزینه کرد اعتبار برای باروری رفتارهای اجتماعی و شخصیتی و تقویت روحیه پرسشگری در دوران کودکی و نوجوانی نباید به دید هزینه دیده شود بلکه سرمایه ای عظیم است که در بزرگسالی افراد مفید، کارآمد و حلقه های اتثصال توسعه را می سازد.
استاندار استان مرکزی گفت: روند اجتماعی کردن کودکان باید از نهاد خانواده، آموزشهای پیش دبستانی، آموزش و پرورش تا آموزش عالی به هم گره خورده و تداوم داشته باشد و محور همه آموزشها بر پایه تعمیق باورهای دینی و انسانی و تعالی معنوی و فرهنگی قرار گیرد.
مقیمی عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران تربیت نسل فهیم و فرهیخته را برای ساختن ایران آباد و آزاد در اولویت کار دارد و ممکن است در رسیدن به این اهداف والا به طور کامل عمل نکرده باشد اما مسیر را به درستی می پیماید.
وی ادامه داد: خدمت در حوزه تربیتی و پرورشی بسیار باارزش و حساس است و شاغلان این بخش بایستی با فرصت شناسی در باروری استعدادها و گرایش نسل جدید به پژوهش و نوآوری بیش از پیش بکوشند.
استاندار استان مرکزی با یادآوری وضعیت کودکان غزه و کشورهای اسلامی که از تروریست آسیب دیده اند، گفت: حقوق کودکان و فراهم کردن فرصت باروری فکری و علمی و اعتقادی آنها رسالت دولتها است و امید است که همه کشورهای تحت ستم در شرایطی باشند که کودکان شاد و کارآمد تربیت کنند.
*** هدف از آموزشهای دوران کودکی تربیت شهروند مفید و نسل خودساخته است
مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در این نشست گفت: هدف از آموزشهای دوران کودکی و نوجوانی تربیت شهروند مفید و کارآمد و پرورش نسل خودساخته برای ایران اسلامی است.
«محمدتقی حقی» افزود: رسالت کانون پرورش فکری جریان سازی در فرایند رشد و تربیت نسل جدید کشور و پاسخگویی به مطالبات به حق مقام معظم رهبری در مسایل کودکان است و در این راستا از دو شیوه فرآیند محور و حافظه محور بهره می جوید.
وی عنوان کرد: هم اینک 44 فعالیت متنوع در عرصه مهارتی، فرهنگی، هنری و ادبی در کانون انجام می شود که در تمامی آنها تعمیق باورهای فرهنگی و دینی از طریق آموزش غیرمستقیم دنبال می شود.
مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی بیان کرد: هفته کودک فرصتی طلایی برای ایجاد همگرایی بیشتر در اهداف مشترک دستگاههای اجرایی متولی امور کودک و برجسته سازی مسایل کودکان از جمله حقوق کودکان، تربیت و اموزش، سلامت جسمی، تغذیه، هنر و زیباشناختی، فناوری های نوین، مهارتهای زندگی، جایگاه کودک در نهاد خانواده، شناخت عوامل گسست های نسلی، محیط زیست ، امنیت و کاهش اسیب های اجتماعی کودکان است.
در این نشست علاوه بر تشریح برنامه های هفته جهانی کودک در استان مرکزی چند نفر از اعضای برجسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز با استاندار گفت و گوی صمیمی داشتند.
هم اینک 16 هزار و 250 عضو در 49 مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیتهای فرهنگی دارند.
درحال حاضر 430 هزار و 25 جلد کتاب در کتابخانه های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی موجود است و 91 روستا تحت پوشش خدمات این نهاد هستند.ک/2
560/
20/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]