محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844736887
ستاره های خاموش سینمای ایران و دلایل غروبشان
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
ستاره های خاموش سینمای ایران و دلایل غروبشان
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 مهر 1393 ساعت 10:51 | شماره خبر : 1674926893894914066 تعداد بازدید: 5
پ پ
عمر «ستارگی» اغلب ستاره های ما به یک دهه هم نمی رسد و آفتاب جذابیت و فروش شان در کمتر از 10 سال غروب می کند.
اینجا کارنامه چند تن از مهمترین ستاره های سینمای ایران در دو دهه اخیر را مرور کرده ایم؛ مردان و زنان بازیگری که یک زمانی تماشاچیان برای دیدنشان روی پرده نقره ای سر و دست می شکستند؛ و امروز گرچه هنوز هستند اما دیگر مدت هاست فیلمی از آنان روی پرده، شوری در کسی برنمی انگیزد و شوق تماشا را بیدار نمی کند.
وقتی به عدد سال های این کارنامه نگاه کنید، متوجه می شوید که عمر «ستارگی» اغلب ستاره های ما به یک دهه هم نمی رسد و آفتاب جذابیت و فروش شان در کمتر از 10 سال غروب می کند. اگر دنبال چرایی این اتفاق هستید، این مطلب ما را از دست ندهید. فقط تاکید بر این نکته ضروری است که نمی توان ادعا کرد دوران این ستاره های دیگر تمام شده؛ چرا که سینمای ایران، مثل فوتبال دنیا، هیچ چیزش قابل پیش بینی نیست و هر اتفاقی در آن امکان دارد!
ابوالفضل پورعرب
53 ساله
طلوع (وقتی شناختیمش): 1362 (زخمه)
اوج (وقتی ستاره شد): 1368 (عروس)
غروب (وقتی ستاره نیست): 1378 (دست های آلوده)
پورعرب، بعد از جمشید هاشم پور و بیژن امکانیان، سومین استار مرد سینمای بعد از انقلاب ایران است. (جالب اینکه با هر دوی این چهره ها هم بعدا همبازی شد: در «نیش» با هاشم پور، و در «آواز تهران» با امکانیان). بازیگری که به همراه نیکی کریمی، هر دو از کشف های بهروز افخمی بودند و تا پنج شش سالی بعد از عروس، جوان اول فیلم های قهرمان محور ما محسوب می شد. پورعرب تا قبل از «مردی شبیه باران» سهیلی، دو باری نامزد دریافت سیمرغ شد و ناکامی اش در دریافت این جایزه، پچ پچ هایی سر زبان ها انداخت که از مخالفت مسئولان سینمای کشور با پر و بال دادن به یک ستاره حکایت می کرد.
بردن سیمرغ برای یک فیلم دفاع مقدسی هم از زاویه ای دیگر به این شایعات دامن می زد. با این حال او بعد از این فیلم رفته رفته و به دلایلی نامشخص در مسیر نزول قرار گرفت و غیر از «غریبانه» احمد امینی و «دست های آلوده» سیروس الوند تا مدت ها با کارگردان اسم و رسم داری کار نکرد. پورعرب در اواسط دهه 70 با «مسافر» سیروس مقدم سر از تلویزیون درآورد و در 15 سال اخیر به علل مختلفی از جمله بیماری سهمگینی که گریبانش را گرفته بود، بیش از 10 کار در سینما نداشت که آخرینش به 5 سال قبل برمی گردد. حتی حضور او در «وضعیت سفید» هم تحت تاثیر این بیماری قرار گرفت و شنیده ها خبر از این می دهند که تیم سازندگان سریال، به دلیل ضعف و ناتوانی جسمی مفرط او، از مدت حضور نقش اش در مجموعه کاستند.
پورعرب که حتی سال گذشته شایعه مرگش هم دهان به دهان چرخید، بالاخره سرحال و قبراق جلوی دوربین هفت حاضر شد و گفت دیگر علاقه ای به حضور جلوی دوربین ندارد اما وسوسه سینما هنوز دست از سر اوبرنمی دارد؛ هر چند به شکلی دیگر این بار پشت دوربین. باید دید آخر و عاقبت تهیه کنندگی و کارگردانی او که سابقه دستیار کارگردانی در فیلم «دزد و نویسنده» (1365) را دارد، به کجا می کشد.
محمدرضا فروتن
46 ساله
طلوع (وقتی شناختیمش): 1373 (هدف)
اوج (وقتی ستاره شد): 1377 (قرمز)
غروب (وقتی ستاره نیست): 1387 (چهل سالگی)
کنایه غریبی است؛ اینکه آخرین بازی مهمی که از فروتن به یاد داریم را در 40 سالگی خودش، در «چهل سالگی» رییسیان دیدیم. بازیگری که گرچه از سینما شروع کرد اما با تلویزیون («سرنخ» پوراحمد) معروف شد و کمی بعد با «مرسدس» کیمیایی روی پرده اوج گرفت. «قرمز» جیرانی شاید نقطه عطف کارنامه فروتن بود؛ فیلمی که سیمرغ بلورین برایش به ارمغان آورد و شمایل او را به عنوان مرد عصبی و هیستریک تثبیت کرد که بعدا در فیلم هایی مثل «دو زن» و «فریاد» ادامه یافت. شیرین ترین خاطره ما از هنرنمایی فروتن، به «شب یلدا»ی پوراحمد برمی گردد؛ با آن «بیته بیته» گفتن ها و شعر خواندن های تنهایی اش.
فروتن در فیلم هایی مثل «کنعان» و «چهل سالگی» سعی کرد تا از قالب شناخته شده اش بیرون بیاید که تا حدودی هم موفق بود.
فروتن در فیلم هایی مثل «کنعان» و «چهل سالگی» سعی کرد تا از قالب شناخته شده اش بیرون بیاید که تا حدودی هم موفق بود. او سال 87 در 9 (!) فیلم - «چهل سالگی»، «نیلوفر»، «پستچی سه بار در نمی زند»، «می زاک»، «محاکمه در خیابان»، «عیار 14»، «پای پیاده»، «شبانه روز» و «دعوت» - نقش های کوتاه و بلندی داشت و از آن موقع تا به حال، درخشش خاصی از او را روی پرده به یادنداریم.
گاهی با فیلمسازان جوان همکاری کرد («تجریش ناتمام»، «پیمان» و «چارسو»)، مدتی سر از تلویزیون درآورد (سریال عجیب «از یاد رفته») و حتی در مسابقه «رالی ایرانی» سعید ابوطالب برای شبکه نمایش خانگی جزو شرکت کنندگان بود.
از آخرین حضورهایش جلوی دوربین های سینمایی «سایه روشن» هنوز اکران نشده، نقش کوچک و متفاوتش در «طبقه حساس» چندان به چشم نیامده و از شانس بدش، «متروپل» کیمیایی هم آنقدر آماج حملات قرار گرفت که کسی حرفی از بازی او نزند.
نیکی کریمی
43 ساله
طلوع (وقتی شناختیمش): 1368 (وسوسه)
اوج (وقتی ستاره شد): 1369 (عروس)
غروب (وقتی ستاره نیست): 1387 (دو خواهر)
«دو خواهر» را واقعا با اغماض به عنوان آخرین خاطره ای که از نیکی کریمی روی پرده داریم، نوشتیم؛ فیلمی با حضور رضا گلزار و الناز شاکردوست در کنار خانم کریمی، که کپی نعل به نعلی از یک کمدی رمانتیک فرنگی بوده است؛ وگرنه اگر بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم، بعید است او را بعد از «دیوانه ای از قفس پرید» و «واکنش پنجم» در فیلمی به یاد بیاوریم.
او بعد از این دو فیلم و طی 12 سال تا امروز، در 31 فیلم به عنوان بازیگر جلوی دوربین کارگردان های مختلف (از جمله خودش) حاضر شده که حاصلش چه از نظر هنری، چه از نظر تجاری، می تواند محل بحث فراوان باشد.
او که سابقه 7 بار نامزدی جشنواره فجر و یک بار بردن سیمرغ را در کارنامه اش دارد، در یک دهه اخیر در حوزه های هنری - فرهنگی مختلفی مثل ترجمه، کارگردانی و بازیگری تئاتر هم طبع آزمایی کرده اما خب، راستش را بخواهید هیچ کدام این کارها به اندازه شمایل معصومیتی که کریمی در ابتدای دهه 70، به واسطه عروس و سارا و پری و دو زن از خودش ساخت، در ذهن کسی نمانده است.
او در 7-6 سال اخیر در طیف متنوعی از فیلم ها - از «هنری» ترهایی مثل «تمشک» و «شبانه روز» بگیر تا فیلم های بدنه همچون «زندگی جای دیگری است» و «تلفن همراه رییس جمهور» تا شونه تخم مرغ هایی نظیر «سلام بر عشق» و «آقای هفت رنگ» - بازی کرده و روال و سیر مشخصی در انتخاب هایش نداشته است.
هدیه تهرانی
طلوع (وقتی شناختیمش): 1375 (سلطان)
اوج (وقتی ستاره شد): 1377 (قرمز)
غروب (وقتی ستاره نیست): 1384 (چهارشنبه سوری)
حالا دیگر همه می دانند که تهرانی قبل از سلطان، ممکن بود نقش راحله را در «روز واقعه» بازی کند (نقشی که در نهایت به لادن مستوفی رسید)، اما کسی نمی داند اگر مسیر بازیگری حرفه ای اش اینگونه آغاز می شد، نهایتا کجا در چه بندرگاهی پهلو می گرفت.
زن صورت سنگی سینمای ایران که در دهه 70 در کنار لیلا حاتمی و نیکی کریمی، شمایلی تازه از زن معاصر ایرانی را روی پرده سینماها ساخت. با دومین فیلمش برنده سیمرغ بلورین شد. در دهه اول فعالیتش خیلی پرکار نبود و با احتساب نقش های کوتاهی مثل «خانه ای روی آب» و «شبانه» و «دوئل»، 20 فیلم بیشتر بازی نکرد که بین شان آثار مهم و ماندگاری مثل «کاغذ بی خط» و «شوکران» هم دیده می شد. حالا دیگر همه می دانند که تهرانی قبل از سلطان، ممکن بود نقش راحله را در «روز واقعه» بازی کند (نقشی که در نهایت به لادن مستوفی رسید)، اما کسی نمی داند اگر مسیر بازیگری حرفه ای اش اینگونه آغاز می شد، نهایتا کجا در چه بندرگاهی پهلو می گرفت.
سال 84، در حالی که نزدیک به چهار سال می شد در فیلم یا نقش شاخصی حاضر نشده بود، با چهارشنبه سوری بازگشت شکوهمندی داشت و برای دومین بار سیمرغ را به خانه برد و بعد از آن اما تا همین امروز، تلاش هایش در عرصه بازیگری - و سایر عرصه های فرهنگی و هنری - نتیجه چشمگیری به همراه نداشته است.
در فیلم های خاص و کم مخاطبی مثل «یک روز دیگر» و «نیوه مانگ» حاضر شد، به طراحی لباس تئاتر روی آورد، عکاسی کرد و این اواخر، ظاهرا سرمایه گذاری روی فیلم یک کارگردان کار اولی را پذیرفته و نقش اولش را هم خودش به عهده گرفته.
باورش سخت است اما ستاره ای مثل او - که موقع گرفتن سیمرغ اول، با استرس و طمانینه خاصی روی سن گفت «ما هم به خدا نازیم»... نتوانست برای عکس های نمایشگاهش مشتری پیدا کند. بازی اش در «هفت دقیقه تا پاییز» البته هنوز نشانی از روزهای خوب و آفتابی گذشته با خود به همراه داشت اما از آن روزگار 5 سالی گذشته است. آیا باز معجزه ای مثل چهارشنبه سوری سراغ تهرانی خواهد آمد؟
بهرام رادان
35 ساله
طلوع (وقتی شناختیمش): 1379 (شور عشق)
اوج (وقتی ستاره شد): 1379 (آواز قو)
غروب (وقتی ستاره نیست): 1387 (تردید)
شاید اسم «نادر مقدس» را هم نشنیده باشید، اما بهرام رادان و مهناز افشار با «شور عشق» او، کشف و به دنیای سینما معرفی شدند. رادان خیلی زود، یعنی دو سال بعد از این فیلم، با «گاوخونی» افخمی بین منتقدها و مخاطبان جدی تر سینما، ارج و قرب و جایگاهی پیدا کرد و با همکاری با فیلمسازانی مثل مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی، مانی حقیقی و رخشان بنی اعتماد سعی در حفظ این جلوه و چهره داشت. در عین حال، از فیلم های آبرومندتر سینمای بدنه هم غافل نمی شد و اگر پا می داد، در «رز زرد» و «ازدواج صورتی» هم بازی می کرد.
ایرج چیت چی شوخ و شنگ «بی پولی» و جوان تکیده و پریشان حال «تردید»، آخرین تصویرهایی سینمایی هستند که از رادان به خاطر داریم. او از تردید به بعد تا به امروز 11 فیلم بازی کرده که چیز چندانی از آنها در ذهن ها نمانده و حتی به خاطر شاخص ترین شان (پل چوبی) زیاد مورد انتقاد کارشناسان و نویسندگان سینمایی قرار گرفت.
رادان در چند سال اخیر، یک آلبوم موسیقی (روی دیگر) خواند که... بگذریم! مدتی را هم در آن سوی آب ها بود و حتی زمزمه هایی درباره ورودش به عرصه تهیه کنندگی شنیده شد اما فعلا «آتش بس 2» را در نوبت اکران دارد. آیا او با هنرنمایی طنازانه اش در این فیلم، می تواند به روزهای خوش روی پرده اش برگردد؟
محمدرضا گلزار
39 ساله
طلوع (وقتی شناختیمش): 1379 (سام و نرگس)
اوج (وقتی ستاره شد): 1384 (آتش بس)
غروب (وقتی ستاره نیست): 1386 (توفیق اجباری)
خوشمان بیاید یا نه، تا همین چند سال پیش جزو پولسازترین ستاره های ستاره های سینمای ایران بود. «بازیگر»ی که ابتدا به ساکن به خاطر چهره جذاب و فیزیک مناسبش به انتخاب خدابیامرز ایرج قادری از عالم موسیقی وارد دنیای سینما شد و تا مدت ها بین اهل فن درباره «بازیگر بودن یا نبودنش» بحث های زیادی در جریان بود. هر چند 5 سال بعد در اولین فیلم میلیاردی تاریخ سینمای ایران (آتش بس) نشان داد که اگر ابر و باد و مه و خورشیدو فلک دست به دست هم دهند، چیزهایی هم در چنته برای رو کردن دارد.
در یک دهه و اندی که از فعالیت سینمایی گلزار می گذرد، همیشه اخباری مبنی بر همکاری اش با کارگردان های بنامی مثل بهرام بیضایی یا مسعود کیمیایی شنیده می شده اما انتهای ماجرا هیچ وقت از حد گفته ها و شنیده ها پیش تر نرفت تا همچنان کیومرث پوراحمد، حمید نعمت الله و میلانی مشهورترین کارگردان هایی باشند که او جلوی دوربین شان حاضر شده است.
او در کنار اکبر عبدی، تنها «هنرپیشه»های سینمای بعد از انقلاب هستند که در فیلمی سینمایی با موضوع زندگی شخصی شان بازی کرده اند، با اینحال زندگی حرفه ای گلزار به شدت درگیر حاشیه ها شد که در نتیجه اش چند سالی از پرده سینماها دور ماند. به دنیای مد و لباس روی آورد، مربی بدنساز باشگاه والیبال شد و بالاخره با ادعاهای فراوان بر سر توانایی اش در جذب مخاطب، با فیلم «شش و بش» به روی پرده برگشت.
به دنیای مد و لباس روی آورد، مربی بدنساز باشگاه والیبال شد و بالاخره با ادعاهای فراوان بر سر توانایی اش در جذب مخاطب، با فیلم «شش و بش» به روی پرده برگشت؛ فیلمی که خودش مدعی بود انتهای صف هایش را باید از سر صف با دوربین شکاری دید، اما فروش چشمگیری نداشت و انگار خبر از افول ستاره بخت گلزار می داد.
گلزار امسال در «دلم می خواد» بهمن فرمان آرا، در کنار بازیگرانی مثل رضا کیانیان، مهناز افشار و رویا نونهالی به ایفای نقش پرداخته است. آیا شروع دوباره ای برای او در راه است؟ (همشهری جوان/ بهنام مجذوب)
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 مهر 1393 ساعت 10:51 | شماره خبر : 1674926893894914066 تعداد بازدید: 5
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
عکس های جدید پشت صحنه فیلم سینمایی «ایران برگر» با بازی ستاره های سینمای ایران
عکس های جدید پشت صحنه فیلم سینمایی ایران برگر با بازی ستاره های سینمای ایران عکس های جدید پشت صحنه فیلم سینمایی ایران برگر این فیلم جدیدترین فعالیت مسعود جعفری جوزانی فیلمساز کهنه کار سینمای ایران بعد از 16 سال است آخرین ساخته این کارگردان بلوغ بود که سال 87 اکران عمومی شدستاره های درخشان سینمای ایران/تصاویر
در هر قاعده ای استثنا هم وجود دارد بین ستاره های سینمای ایران هم پیدا می شوند چهره هایی که بعد از یک یا چند دهه فعالیت هنوز خوش می درخشند و اگر چند فیلم پیاپی شان هم ناامیدمان کند باز می شود منتظر حضور پرفروغشان ماند تا غافلگیر شویم اکبر عبدی ۵۴ ساله هرگز کسی اینگوشرحی بر ستاره های درخشان سینمای ایران +تصاویر
شرحی بر ستاره های درخشان سینمای ایران تصاویر به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کشکول جام نیوز در هر قاعده ای استثنا هم وجود دارد بین ستاره های سینمای ایران هم پیدا می شوند چهره هایی که بعد از یک یا چند دهه فعالیت هنوز خوش می درخشند و اگر چند فیلم پیاپی شان هم ناافروش ۲۳ساله سینمای ایران چقدر بوده است؟ |اخبار ایران و جهان
فروش ۲۳ساله سینمای ایران چقدر بوده است کد خبر ۴۳۹۳۸۱ تاریخ انتشار ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۷ - 03 October 2014 مخاطب سینمای ایران در سالهای گذشته با افت شدیدی روبرو شده است به طوری که برخی از کارشناسان مدام از مرگ مخاطب در سینمای ایران سخن میگفتند و ابراز نگرانی میکردند به گزارشستاره بسکتبال ایران در محاصره چینی ها+عکس
ستاره بسکتبال ایران در محاصره چینی ها عکس جام جم ورزشی تیم ملی بسکتبال ایران امروز 75 بر 67 چین را شکست داد و به نیمه نهایی رقابت های آسیایی رسید به گزارش جام جم ورزشی در این دیدار حامد حدادی بیشتر از هر بازیکن دیگری مورد توجه قرار گرفت چینی ها که به شدت از یار بلند قامت تیمپخش فیلم سینمای «حوض نقاشی» در جشنواره ایرانیان استرالیا
پخش فیلم سینمای حوض نقاشی در جشنواره ایرانیان استرالیا فیلم سینمایی حوض نقاشی محصول حوزه هنری در جشنواره ایرانیان استرالیا روی پرده میرود به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز «حوض نقاشی» به کارگردانی مازیار میری و تهیهکنندگی منوچهفیلم بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم کودک و نوجوان معرفی شدند
فیلم بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم کودک و نوجوان معرفی شدند خبرگزاری پانا فیلم های بخش مسابقه سینمای ایران که در بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان به رقابت خواهند پرداخت معرفی و بخش مسابقه سینمای ایران با حضور ۱۴ فیلم سینمایی که از سوی هیئت انتخاابهام درباره تشکیل گروه ششم سینمای ایران
دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۳ تصمیمگیری درباره تشکیل گروه ششم سینمای ایران در شورای صنفی نمایش باردیگر بینتیجه ماند غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتوگویی با خبرنگار سینمای ایسنا درباره جلسه امروز این شورا بیان کرد در این جلسه فروش فیلمهای روی پرده که از وضعیتمردی که ۴بار در سینمای ایران زن شد
مردی که ۴بار در سینمای ایران زن شد اکبر عبدی این روزها باز هم با بازی در نقش زن آن هم دو شخصیت متفاوت در خوابزدهها به پرده سینماها آمده است آفتاب به گزارش ایسنا اکبر عبدی را شاید بتوان تنها بازیگر مرد سینمای دنیا دانست که تاکنون چهار نقش زن بازی کرده و اتفاقا برای آن جایزکودکی دو سوپراستار سینمای ایران/ عکس
کودکی دو سوپراستار سینمای ایران عکس تاریخ انتشار چهارشنبه 16 مهر 1393 ساعت 10 41 | شماره خبر 1673691124246291996 تعداد بازدید 5 پ پ بهرام رادان و محمدرضا گلزار دو بازیگر پولساز سینمای ایران عکسهایی از دوران کودکی شان را بر روی اینستاگرام منتشکر کردند بهرام رادان متولد ۸صدیقی: امام زمان آتش فتنه ۸۸ را خاموش کرد |اخبار ایران و جهان
صدیقی امام زمان آتش فتنه ۸۸ را خاموش کرد امام جمعه موقت تهران در یادواره ۱۲۷ شهید محله مارنان گفت تمام دنیا در روشن کردن آتش فتنه ۸۸ بسیج بودند و سفارت انگلیس پیشقراول آن بود کد خبر ۴۳۹۲۶۶ تاریخ انتشار ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۱ - 03 October 2014 امام جمعه موقت تهران در یادواره ۱«شهر موشها2» در آستانه عبور از رکورد «اخراجیها2» / سقف فروش سینمای ایران جابهجا میشود
شهر موشها2 در آستانه عبور از رکورد اخراجیها2 سقف فروش سینمای ایران جابهجا میشود فرهنگ > سینما - آمار و ارقام فروش شهر موشها2 تا اندازهای پیش رفته که توقع میرود به زودی اخراجیها2 به عنوان پرفروشترین فیلم سینمای ایران پشت سر بگذارد و رکورد جدیدی راستارههای والیبال در حال خوردن غذای ایرانی + عکس
ستارههای والیبال در حال خوردن غذای ایرانی عکساردوها و مسابقات پیاپی ملی پوشان والیبال ایران در تورنمنت های مختلف آنها را به شکلی عجیب خسته کرده است آنها می گویند بعد از بازی های آسیایی به چند ماه استراحت نیاز دارند تیم ملی والیبال ایران بعد از کسب عنوان با ارزش چهارمی لیگ جهادلایل افزایش قیمت دلار |اخبار ایران و جهان
دلایل افزایش قیمت دلار نرخ دلار روز گذشته 40 تومان افزایش یافت تا قیمتها به سطح پیش از 17 خردادماه بازگردد در تحلیل شرایط اخیر به عوامل مختلفی از سوی کارشناسان و فعالان اشاره میشود کد خبر ۴۳۸۰۹۴ تاریخ انتشار ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۰ - 29 September 2014 قیمت دلار روز گذشته با 40مردی که 4بار در سینمای ایران زن شد
سهشنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۴۶ اکبر عبدی این روزها باز هم با بازی در نقش زن آن هم دو شخصیت متفاوت در خوابزدهها به پرده سینماها آمده است به گزارش خبرنگار سینمایی ایسنا اکبر عبدی را شاید بتوان تنها بازیگر مرد سینمای دنیا دانست که تاکنون چهار نقش زن بازی کرده و اتفاقا برای آن جایسخنان اکبرعبدی درباره بازیگری در سینمای ایران: اقساط دستمزد ما مثل مهریه شده، کی داده، کی گرفته؟
سخنان اکبرعبدی درباره بازیگری در سینمای ایران اقساط دستمزد ما مثل مهریه شده کی داده کی گرفته فرهنگ > سینما - نسیم آنلاین نوشت اکبر عبدی گفت عدهای بدون هیچ دلیلی با دهنمکی مشکل دارند این بازیگر که برادر شهید است گفت خداوکیلی کسی دیده که دهنمسینمای ایران شکست حصر آبادان را ندید! |اخبار ایران و جهان
سینمای ایران شکست حصر آبادان را ندید کد خبر ۴۳۷۶۱۶ تاریخ انتشار ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۳ - 27 September 2014 امروز 5 مهرماه مصادف است با سالگرد شکست حصر آبادان واقعه مهمی که سینمای ایران حتی در حد یک فیلم هم به آن نپرداخته است به گزارش ایسنا سینمای ایران در طی سالهای جنگ تحمیل-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها