تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804874683




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اکونومیست: «اندکی جسارت» نیاز ضروری برای روابط ایران و آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اکونومیست: «اندکی جسارت» نیاز ضروری برای روابط ایران و آمریکا
اکونومیست نوشت: سیاست خارجی غرب به این باور است که می توان تنها با اندکی شهامت و جسارت به دشمنی 35 ساله آمریکا و ایران خاتمه داد و سپس گامی بزرگ برای حل سایر مناقشات و ستیزه های بزرگ در خاورمیانه برداشت.
آفتاب: هفته نامه انگلیسی اکونومیست روزدوشنبه در تفسیری افزود: هم اینک فرصتی تاریخی برای تعامل میان این دو کشور فراهم آمده است که یکی ظهور دشمنی است مشترک به نام داعش درمنطقه و دیگری مذاکرات هسته ای ایران که باید تا 24 نوامبر(3 آذر) به نتیجه برسد.


حسن روحانی رییس جمهوری ایران هفته گذشته در نیویورک خوش بینانه از روند پیشرفت گفت و گوهای هسته ای صحبت کرد و گفت که "فقط یک گام بزرگ دیگر مانده است". این سخن را"سرگئی لاوروف"وزیرخارجه روسیه نیز بیان و اشاره کرده بود که 95درصد توافق حاصل شده است.


روحانی بارها به این نکته اشاره کرده است که اگر توافق هسته ای حاصل آید؛ بی تردید شرایط حاکم میان آمریکا و ایران هم کاملا متفاوت خواهد شد و زمینه های بالقوه بسیاری برای همکاری میان دو کشور در آینده به وجود خواهد آمد.


به گفته روحانی، مصداق این ادعا، وضعیت ثبات حاکم بر ایران در مقابل اوضاع نابسامان و آشوب سراسر منطقه است.


سخن روحانی حامل این پیام بود که تحریم ها را بردارید،همه اتفاق های خوب از آن سرچشمه خواهد گرفت و اینکه ما فقط دو ماه با ربودن این شانس فاصله داریم.


این گفته صحت دارد.


کیفیت روابط دو کشور آمریکا و ایران امسال در مقایسه با یک سال قبل تفاوتی ماهوی داشته است. پس از سالیان متمادی امروز تماس هایی در سطوح عالی میان دو کشور برقرار و این نشست ها تکرار می شود و ظاهرا ادامه هم خواهد داشت.


اما با توجه به رقابت عمیقی که میان آمریکا و ایران در منطقه وجود دارد، هنوز هم به سختی می توان سطح همکاری میان دو کشور را سنجید. 


البته گزارش هایی از هماهنگی میان این دو در این مبارزه به گوش می رسد اما به هر روی ایران مبارزه خود علیه داعش را هدایت می کند و سلاح و آموزش های نظامی در اختیار عراق قرار می دهد. در سوریه هم همچنان ارسال کمک های حیاتی به نیروهایی بشار اسد را دنبال می کند.


با این همه، هنوز هم زمینه های متعددی وجود دارند که سازنده هستند. در بغداد، تهران دارای قدرت نفوذ است همچنین می تواند نقشی سازنده در پایان دادن به جنگ داخلی سوریه ایفا نماید. از همه مهمتر نقش ایران در افغانستان است که می تواند کمک کننده باشد و به دنبال خروج نیروهای "ناتو" از این کشور در تثبیت ثبات در این کشور نقشی موثر ایفا نماید.


آیا دیدگاه روحانی و ظریف این است که روزی در معماری جدید امنیتی خاورمیانه که ایران را یک ابر قدرت منطقه ای غیر قابل اجتناب و محترم به رسمیت بشناسد، تهران مورد استقبال قرار بگیرد؟


به نظر می رسد سیاست این دو همین است.


آمریکا دیگر از بذل خون و پول در منطقه خسته و بیزار است.


اما هنوز هم عناصری برای بدبین بودن نسبت به پیشرفت اوضاع در دستور کار موجود است. اصولا اسرائیل از هیچ توافقی راضی نیست. وانگهی کنگره و اعراب متحد آمریکا هم هرگز بازگشت به عقب را بر نمی تابند.


اصولا خواست آمریکا این است که ایران ظرفیت غنی سازی اورانیوم موجود خود را به کمتر از 9500 سانتریفیوژی برساند که هم اکنون آنها را راه اندازی کرده است. ایران همان تعداد سانتریفیوژ را نصب کرده اما هنوز آنها را فعال نساخته است.


به گزارش ایرنا، ایران هرگز خواهان کاستن از تعداد سانتریفیوژهایش نیست و اصرار دارد که اجازه یابد ظرفیتش برای غنی سازی در مقیاس صنعتی را در آینده نزدیک حداقل به 100هزار سانتریفیوژ افزایش دهد.






تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن