تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804126765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییر فشار هوا عامل آسیب‌ به‌ گوش‌ میانی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تغییر فشار هوا عامل آسیب‌ به‌ گوش‌ میانی
کد خبر: ۴۳۹۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۱ - 05 October 2014


یک متخصص گوش، حلق و بینی تغییر فشار هوا را عامل آسیب به گوش میانی افراد دانست و به افراد مبتلا به سرماخوردگی توصیه کرد از غواصی پرهیز کنند.

به گزارش فارس، ابراهیم رزم پا متخصص گوش، حلق و بینی تغییرات فشاری را یکی از علل آسیب به گوش میانی تصریح کرد: در این‌اُستاش یعنی مجرایی‌ که‌ محفظه‌ گوش‌ میانی‌ را به‌ حلق‌ وصل‌ می‌کند و ‌ اعصابی‌ که‌ در گوش‌ وجود دارند متأثر می‌شوند.

وی تصریح کرد: نشانه‌های شایع‌ ناشنوایی‌ احساس‌ گرفتگی‌ در گوش‌، درد خفیف‌ تا شدید در گوش‌، یا در ناحیه‌ فک‌ و پیشانی‌، گیجی‌ و منگی‌، وزوز گوش،‌ گریه‌ در شیرخواران‌ و خردسالان است.

رزم پا ‌افزود: هنگام افزایش‌ ناگهانی‌ فشار محیط‌ اطراف‌ در مواقعی همچون کاهش ارتفاع‌  سریع‌ هواپیما یا به‌ هنگام‌ غواصی‌،هوا از راه‌ بینی‌ و حلق‌ به‌ محفظه‌ گوش‌ میانی‌ می‌رود تا فشار در دوطرف‌ پرده‌ گوش‌ متعادل‌ شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی خاطرنشان کرد: اگر مجرایی‌ که‌ از حلق‌ به‌ محفظه‌ گوش‌ میانی‌ کشیده‌ شده‌ است‌ یعنی شیپور اُستاش درست‌ عمل‌ نکند، فشار در محفظه‌ گوش‌ میانی‌ کمتر از فشار محیط‌ خواهد بود که این‌ فشار منفی‌ در گوش‌ میانی‌ باعث‌ می‌شود پردة‌ گوش‌ به‌ درون‌ گوش‌ کشیده‌ شود.

وی گفت: در صورت کشیده شدن پرده گوش به درون گوش ممکن‌ است‌ خون‌ و مخاط‌ در گوش‌ میانی‌ ظاهر شود و احتمال‌ بروز این‌ آسیب‌ وقتی‌ که‌ فرد سرماخوردگی‌ دارد و به‌ غواصی‌ می‌پردازد یا با هواپیما سفر می‌کند بیشتر است.

رزم پا خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از بروز آسیب به گوش میانی غواصی نکردن در هنگام سرماخوردگی، استفاده از قرص‌ها یا اسپری‌های تخفیف دهنده تورم مخاط حلق و بینی در هنگام سفر با هواپیما و جویدن یک شیرینی سفت یا آدامس برای قورت دادن آب دهان به دفعات در هنگام اوج گرفتن یا فرود هواپیما لازم است.

این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: در هنگام گرفتگی گوش یک‌ نفس‌ متوسط‌ بکشید، بینی‌ خود را با دست‌ بگیرید و دهان‌ خود را ببندید و سعی‌ کنید با راندن‌ آهسته‌ هوا به‌ لُپ‌ها، هوا را به‌ داخل‌ شیپور اُستاش‌ برانید و در شیرخواران به‌ هنگام‌ ارتفاع‌ گرفتن و کم‌کردن‌ ارتفاع‌، به‌ شیرخوار یک‌ شیشه‌ آب‌ یا آب‌ میوه‌ بدهید.

وی درباره عوارض آسیب به گوش میانی تصریح کرد: اغلب آسیب‌ها با درمان‌ قابل‌ برگشت‌ هستند، بدون‌ اینکه‌ آسیب‌ یا ناشنوایی‌ دایمی‌ رخ‌ دهد اما در مواردی به علت پاره شدن پرده گوش وعفونت گوش میانی ناشنوایی دایمی روی می‌دهد.

رزم پا خاطرنشان کرد: در اغلب‌ موارد، هیچ‌ درمانی‌ لازم‌ نیست‌ و علایم‌ در عرض‌ چند ساعت‌ یا چند روز برطرف‌ می‌شوند و اگر گوش‌ ترشح‌ داشته باشد یک‌ تکه‌ کوچک‌ پنبه‌ را در کانال‌ گوش‌ خارجی‌ بگذارید تا ترشح‌ را جذب‌ کندو ندرتاً لازم‌ می‌شود که‌ برای‌ آزاد کردن‌ مایع محبوس‌ شده‌ در گوش‌ میانی‌، پرده‌ گوش‌ با جراحی‌ باز شود.

این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: برای رفع درد و ناراحتی خفیف می‌توان از داروهای‌ کاهنده‌ تورم‌ مخاط‌ بینی‌ و حلق‌، و داروهای‌ ضددرد مثل‌ استامینوفن‌ استفاده‌ کرد و در صورت وجود عفونت آنتی‌بیوتیک‌ تجویز می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن