تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820616564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

13 روستاي هدف گردشگري در فارس شناسايي شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۴۶ق.ظ)
مدير کل بنياد مسکن انقلاب اسلامي فارس: 13 روستاي هدف گردشگري در فارس شناسايي شد شناسايي روستاهاي هدف گردشگري و زمينه سازي براي حفظ بافت تاريخي و گردشگري اين مناطق را از ديگر مسئوليت هاي اين بنياد بر شمرد که به خوبي در حال انجام است .
به گزارش خبرگزاري موج، سيد علي نقي لقماني مدير کل بنياد مسکن انقلاب اسلامي فارس با گراميداشت روز روستا گفت: بايد اقتصاد در روستا به اشتغال اهالي بپردازد و مسايل اجتماعي و فرهنگي هم مديريت و هدايت شود علاوه بر همه اينها حفظ محيط طبيعي با جمع آوري پسماند، ساماندهي آبهاي سطحي اجرايي شود .
مدير کل بنياد مسکن فارس، شناسايي روستاهاي هدف گردشگري و زمينه سازي براي حفظ بافت تاريخي و گردشگري اين مناطق را از ديگر مسئوليت هاي اين بنياد بر شمرد که به خوبي در حال انجام است .
وي با تشريح ويژگي هاي بافت اقليمي و جمعيتي فارس ياد آور شد : در استان فارس هم حدود 13 روستا دراين زمينه شناسايي شده که روستاهاي ده کهنه سپيدان ، بند امير شيراز، قصر يعقوب ، خرم بيد کوهنجان سروستان، سرمشهد کازرون ، مارگون سپيدان ، قلات شيراز ، دشتک مرودشت ، تنگ براق اقليد ، مهارلو سروستان ، پاقلعه ممسني ، کاريان لارستان ، جيدرزار مرودشت ، آتشکده فيروزآباد و قنات ابراهيم بوانات در رديف اين روستاها است .
وي افزود: بنياد مسکن انقلاب اسلامي که يادگار امام راحل و زمينه ساز توسعه روستايي در روستاها است از جمله نهادهايي است که کار بازسازي و بهسازي مناطق روستايي و مقاوم سازي اين مناطق را به عهده دارد و در سالهاي گذشته تحول اساسي در روستاها به وجود آورده و براي توسعه روستايي دراين مناطق بستر را فراهم کرده است.
وي با بيان اينکه، عمران وآباداني روستاها يکي از مهمترين اقدامات بنيادمسکن انقلاب اسلامي در سطح روستاهاي کشور است افزود: با توجه به اقدامات انجام شده اين کار باعث مي شود تا تامين امکانات بصورت عادلانه توزيع وشرايط زيست محيطي نيز با تهيه واجراي طرح هاي هخادي روستايي بهبود بخشيده شود .
لقماني، ساماندهي نظام مالکيت اراضي روستايي ،امکان بهره گيري روستاييان از تسهيلات بانکي وافزايش ارزش حقوقي واقتصادي املاک روستايي که از اهداف صدور سند مالکيت روستايي است که توسط بنيادمسکن انقلاب اسلامي اجرايي مي شود از ديگر اقدامات دهه اخير برشمرد و گفت: مطالعه و بررسي در زمينه تشخيص و تعيين نيازمندي هاي مسكن محرومان اعم از روستايي و شهري ، تهيه طرح هاي هادي و اصلاح معابر در روستاها ، نظارت بر پرداخت و مصرف وام هاي قرض الحسنه مسكن روستايي اهم وظايف بنياد مسكن انقلاب اسلامي است.
مدير کل بنياد مسکن فارس با اشاره به اينکه، صدور اسناد مالكيت روستاها براساس مواد قانون برنامه توسعه نيز از وظايف بنياد مسکن است افزود: همچنين تامين زمين براي پروژه هاي انجمن خيرين مسكن ساز به صورت هبه ، وصايت ، صلح و وقف ، زمين هاي دولت وساير ارگان ها در حيطه وظايف بنياد و در راساي توسعه روستايي است .
لقماني تاکيد کرد : همچنين بنياد مسكن انقلاب اسلامي در راستاي برنامه توسعه اقتصادي و اجتماعي چهارم و پنجم (طي 10 سال ) موظف گرديد نسبت به تحقق ساخت دو ميليون واحد مسكوني مقاوم در برابر زلزله اقدام نمايد لذا كليه اقدامات اين قانون تحت عنوان طرح ويژه بهسازي مسكن روستايي به انجام مي رسد .
لقماني با تاکيد بر اينکه، نگاه به بافت جمعيتي استان فارس هم نشانگر آن است که اين استان در زمينه جمعيت و توسعه روستايي داراي توانمندي هايي است که ميتوان بر اساس آن برنامه ريزي هاي توسعه روستايي را انجام داد ادامه داد : بر اساس اولين سرشماري رسمي که در سال ۱۳۳۵ خورشيدي صورت گرفت، از ميان کل ۱۳ استان کشور در آن زمان، استان فارس و بنادر با جمعيتي معادل يک ميليون و 320 هزار و ۶۱۴ نفر، نهمين استان پر جمعيت ايران بود.
وي افزود: بيست سال بعد در سرشماري سال ۱۳۵۵ خورشيدي جمعيت استان فارس به دو ميليون . 35 هزار و ۵۸۲ نفر افزايش پيدا کرد و در سرشماري سال ۱۳۷۵ خورشيدي جمعيت استان فارس به سه ميليون و 817 هزار و ۳۶ نفر رسيد .
لقماني تصريح کرد : در آخرين سرشماري رسمي کشور که در سال ۱۳۸۵ خورشيدي صورت گرفت، استان فارس با جمعيتي معادل چهار ميليون و 336 هزار و ۸۷۸ نفر چهارمين استان پرجمعيت کشور بود، همچنين بر طبق برآورد جمعيتي سازمان ملي آمار ايران که در شهريور ماه سال ۱۳۹۰ صورت گرفت، جمعيت استان فارس چهار ميليون و 528 هزار و نفر ۵۱۴ برآورد شده است .
وي با تشريح بافت جمعيتي اين استان گفت : پس از شيراز شهرستان‌هاي کازرون با 330 هزار نفر ، مرودشت با 307 هزار نفر و لارستان با ٨٧٩ هزار نفر، جهرم با 209 هزار نفر و فسا با ٢٠٣ هزار نفر پرجمعيت‌ترين شهرستان‌هاي استان هستند.
وي با بيان اينکه، در زمينه کميت کار بنياد فارس يکي از بزرگترين استان ها است ، فارس 123 هزار کيلومتر وسعت 29 شهرستان و چهار هزار آبادي و روستا دارد و بيشترين فعاليت ما براي روستاييان است افزود: دراستان فارس حدود دو هزار و 250 روستاي بالاي 20 خانوار وجود دارد و در برنامه پنجم هم بايد مطالعات طرحهاي هادي براي همه روستاها انجام دهيم.
اين مقام مسوول گفت : بيش از 93 درصد روستاهاي استان فارس اکنون طرح هادي دارد و شناسانه توسعه روستا در اين مناطق به تصويب رسيده و برنامه توسعه فيزيکي هم به تصويب رسيده و اينک اين طرح ها در حال اجرا است .
به گفته وي با بيان اينکه 34 درصد روستاهاي استان فارس داراي طرح هاي عمليات بهسازي روستايي است و دراين مناطق خيابان کشي انجام شده گفت : امسال روند تخصييص اعتبارات بهتر از پارسال است و بطور نسبي کار نيز سريعتر و بهتر انجام خواهد شد .
مهندس علي نقي لقماني دراين زمينه اظهار داشت : دراستان فارس 104 نقطه شهري داريم و مابقي نقاط روستايي است ، جمعيت روستايي فارس يک ميليون و 600 هزار نفر است که از جمعيت خيلي از استان هاي ديگر بيشتر است .
وي ادامه داد : هشت درصد جمعيت کشوررا دراستان فارس داريم و حجم کارهاي انجام شده در بيناد مسکن هم متناسب با اين وسعت و پراکندگي است .
اميد است نامگذاري روزي بنام روستا در تقويم ملي زمينه ساز توسعه روستايي بيشتر و مقدمه اي براي فراهم آوردن امکانات زندگي بهتر در روستاها باشد تا هم چرخ اقتصاد و معيشت در روستاها به خوبي بچرخد و هم با استفاده از توانمندي هاي روستا بتوانيم زمينه اشتغال و توسعه بيشتر فراهم نماييم.
به گفته وي عمران وآباداني روستاها يکي از مهمترين اقدامات بنيادمسکن انقلاب اسلامي در سطح روستاهاي کشور است که با توجه به اقدامات انجام شده اين کار باعث مي شود تا تامين امکانات بصورت عادلانه توزيع وشرايط زيست محيطي نيز با تهيه واجراي طرح هاي هخادي روستايي بهبود بخشيده شود.
از طرفي با ساماندهي نظام مالکيت اراضي روستايي ،امکان بهره گيري روستاييان از تسهيلات بانکي وافزايش ارزش حقوقي واقتصادي املاک روستايي که از اهداف صدور سند مالکيت روستايي است که توسط بنيادمسکن انقلاب اسلامي اجرايي مي شود از ديگر اقدامات دهه اخير است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن