تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812684851




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه با تلاش کمتر، آدم موفق‌تری شویم؟!


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


چگونه با تلاش کمتر، آدم موفق‌تری شویم؟!
وقتی کسی به من می‌گوید «برای رسیدن به موفقیت باید سخت تلاش کنی»، فقط افسوس می‌خورم و متاسف می‌شوم! با خود فکر می‌کنم آیا واقعا این طور است؟ اکثر افراد موفقی که می‌شناسم کارهایی متفاوت از دیگران انجام می‌دهند، و البته نه به این معنا که ساعات زیادی از وقت خود را در اداره مشغول به کار باشند.
جام جم سرا: این افراد کارا، می‌دانند که استعداد طبیعی آن‌ها کجاست و تا جایی که ممکن است آن را در کار روزمره‌شان مورد استفاده قرار می‌دهند. آن‌ها سخت‌تر و بیشتر کار نمی‌کنند، بلکه هوشمندانه‌تر رفتار می‌کنند.

وقتی بر استعداهای طبیعی خود تکیه می‌کنید، کار شما ساده‌تر و روان‌تر پیش خواهد رفت. عملکرد و بازدهی به نحو قابل توجهی افزایش پیدا کرده و فرصت‌های بیشتری جذب خواهید کرد. کارآفرینان (به طور خاص)، می‌توانند موفقیت شرکت‌هایشان را با تاکید بر استعداد‌ها و استفاده از آن در جهت به جریان انداختن شرکت، به حداکثر میزان برسانند.

این چالش یا فرصت، کشف استعداد‌ها و به کار گیری اصولی آن‌ها در جهت کار است. این امر از آنچه به نظر می‌رسد است دشوار‌تر است و دلیلش آن است که بسیاری از ما هنوز استعداد‌هایمان را نشناخته‌ایم: برخی مهارت‌ها به نظرمان کاملا پیش پا افتاده می‌آید و فکر می‌کنیم اگر انجام کاری برای ما آسان است، پس برای همه همینطور است.
چگونه استعدادهای خود را کشف کنیم؟ اگر استعداد، مهارت‌ها، دانش و تجربیات خود را با هم ادغام کنید، اثر بخشی چندین برابر می‌شود. این ترکیب می‌تواند به اندازه تفاوت میان عملکرد یک فرد «متوسط» و یک فرد «بسیار موفق» باشد، بدون آنکه در میزان تلاش آن‌ها حتی ذره‌ای اختلاف باشد!

ابتدا، توانایی‌های ذاتی خاص خود را شناسایی کنید. برای آنکه بفهمید چه چیزی شما را از بقیه متمایز می‌کند، چشم اندازی از دیگران بگیرید. از خانواده، دوستان، همکاران و مدیران سابق خود بخواهید که دو یا سه مورد از کارهایی که بهتر از دیگران انجام می‌دهید را ذکر کنند. و یا آنچه به نظر می‌رسد راحت‌تر از دیگران انجام می‌دهید را با شما در میان بگذارند. از آن‌ها بخواهید برایتان مثال بیاورند. حداقل از ۱۰ نفر در این رابطه نظر بخواهید. چه پاسخ‌های مشترکی می‌شنوید؟ وقتی از این استعداد‌ها استفاده می‌کنید چه تاثیری می‌گیرید؟

برخی از استعداد‌ها را نمی‌توان با پرسیدن از خانواده و دوستان دریافت. در این موارد یک مربی تخصصی بهتر می‌تواند در کشف استعداد‌هایتان به شما کمک کند و از آنچه بسادگی قابل دیدن نیست رونمایی کند. وقتی به ما می‌گویند که چه استعدادهایی داریم، اغلب پیش خود می‌گوییم: «درسته، من اینجوری‌ام»، اما پیش‌تر نمی‌رویم! زمانی را در نظر بگیرید که به هر یک از استعدادهایی که در خود می‌شناسید، فکر کنید (از زندگی شخصی گرفته تا زندگی حرفه‌ایتان) و به این فکر کنید که این استعداد چگونه شما را متمایز می‌کند. این به شما کمک می‌کند تا طوفانی در افکارتان بوجود آید و راه‌هایی خلاق برای بکار گرفتن استعداد‌هایتان پیدا کنید.

تغییرات را به آغوش بکشید: در مسیری گام بر دارید که استعداد‌هایتان به کار می‌آید. اکنون زمان آن رسیده که از خود بپرسید: «آیا من در حرفه‌ام به طور منظم از استعداد خود استفاده می‌کنم؟» به این فکر کنید که چگونه می‌توانید این استعداد را نمایان‌تر کنید. شاید متوجه شوید که تنها، بخشی از استعدادتان برای موفقیت در کارتان کافی است.

شاید پی بردن به این موهبت موجب شود که تیمی از افراد مناسب و کارا تشکیل دهید. شاید پیش از این نمی‌دانستید که این برتری را در میان همکارانتان دارید چرا که این توانایی را پیش پا افتاده می‌دیدید.
با این درک جدید ممکن است در جستجوی فرصت‌های بیشتری برای حرفه‌ای متناسب با توانایی‌های خود باشید و یا شانس شرکت در مصاحبه‌های احتمالی آینده را پیدا کنید. با ‌‌نهایت استفاده از استعداد ذاتی می‌توانید.

اگر این استعداد تازه کشف شده، برای شغل فعلیتان کارایی نداشته باشد، چطور؟ جلسه‌ای با رییستان تشکیل دهید و در مورد کشف جدید خود با او صحبت کنید. خود را آماده کنید که در این رابطه ایده‌هایی را با او در میان بگذارید. از او بپرسید که چگونه می‌توانید بر استعداد‌هایتان تکیه بیشتری داشته باشید و بخواهید در صورت امکان فرصت‌هایی در این رابطه در اختیارتان بگذارد. هنگام کشف استعدادهای ذاتیتان، اگر متوجه شدید که در شغل فعلیتان چندان بکار نمی‌آید، آن را نشانه‌ای بدانید که شاید زمان در پیش گرفتن مسیر حرفه‌ای جدید فرا رسیده است.

عمر خود را در شغلی که سعی در بهبود نقاط ضعف شما دارد به هدر ندهید. منظور کارهایی که هیچ وقت در آن با استعداد نخواهید شد و در عین حال نیازمند زحمات زیادی است تنها برای اینکه در پایان یک کارمند متوسط بشوید. بهره بری از استعدادهای شما در شغلتان به شما اجازه می‌دهد که تاثیر و کارایی خود را افزایش دهید و به شما در پیدا کردن فرصت‌هایی فرای باور‌هایتان کمک می‌کند. (برترینها)


شنبه 12 مهر 1393 08:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن