تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836973673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود




حسین امینی، فیلمنامه نویس ایرانی نامزد اسکار که این روزها اولین فیلمش در مقام کارگردان به نمایش درآمده فیلم هایی را که از آنها الهام گرفته برای دیدن توصیه می کند...











روزنامه هفت صبح: فیلمنامه نویس ایرانی نامزد جایزه اسکار، حسین امینی، (نویسنده فیلم هایی چون «بران (Drive)» و «بال های فاخته») با فیلم «دو چهره ژانویه» حالا از مقام یک فیلمنامه نویس به یک کارگردان تغییر درجه داده است. یک اقتباس بی عیب و نقص از تریلر دهه شصتی که پاتریشیا های اسمیت نوشته بود و خود امینی از روی این رمان فیلمنامه فیلمش را نوشته است. این داستانی است که شخصیت هایش دمده نمی شوند. داستان آدم های حقه باز و شیادی که در کناره آفتاب سوخته دریای مدیترانه روایت می شود و پیچ و خم های اخلاقی که می شود از دل آن بیرون کشید. امینی در گفتگویی با امپایر درباره تاثیرات و الهاماتی صحبت می کند که شاهکارهای دوران قدیم رویش گذاشته اند و به او کمک کرده اند تا نگاه، سبک و لحن فیلمش را خوب از کار دربیاورد. این 10 فیلم را که امینی توصیه کرده حتما باید ببینید.


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



محله چینی ها Chinatown/ 1974


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



«اولین بار این فیلم را اوایل دهه 80 میلادی دیدم و بعد از «سرگیجه» تبدیل به محبوبترین فیلمم شد. یکی از پیچیده ترین و درخشانترین طرح های سینمایی است که تا امروز خوانده ام. معلمان فیلمنامه نویسی آن را به عنوان کامل ترین فیلمنامه در مورد آثاری که لایه های مختلف دارند تدریس می کنند اما باز هم چیزی فراتر از این است. این وحشت را ندارد که تحت نظر یک کارگردانی کاملا غیرمرسوم ساخته شود. اگرچه ممکن است فکر کنید این یک نوشته کلاسیک است اما شخصیت پردازی ها کاملا مدرن هستند. فیلم دمدمی مزاجی و آن حس تلخ کارهای پولانسکی را دارد. بهترین درام جنایی سینماست.»

مخمصه Heat/ 1995


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



«چیزی اسطوره ای در مورد «مخمصه» وجود دارد. شبیه فیلم های وسترن است: مرد خوب و مرد بد دو روی یک سکه هستند و مجبورند در نهایت یک زورآزمایی با هم داشته باشند. فیلم مرا به دوران کودکی ام می برد وقتی پسر کوچکی بودم و به دنبال این شمایل های قهرمانانه می گشتم به عنوان کسی که اولین کار کارگردانی اش است، من به طرز باورنکردنی در مورد استفاده از چند دوربین عصبی بودم. اما تنها سکانسی که در آن از دو دوربین استفاده کردیم در بازار استانبول بود. برای اینکه جایی خوانده بودم که مایکل مان این کار را در سکانس کافی شاپ و مواجهه «مخمصه» انجام داده بود. شما می خواهید لحظه حقیقت هر دو بازیگر را در آن سکانس شکار کنید.»

شب و شهر night and the city / 1950


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



«این یکی از بزرگترین فیلم های نوآر تاریخ است. عاشق این هستم که قهرمان فیلم بازنده است. او همزمان شیطان و قربانی است. درست مثل کاراکتر چستر مک فارلن در فیلم من. صحنه فوق العاده تعقیب پایانی الهام بخش پایانبندی فیلم من بود. درست مثل این است که این کاراکترها توسط آدم های واقعی تحت تعقیب قرار نگرفته اند بلکه توسط اعمال خودشان تعقیب می شوند. ریچارد ویدمارک نمی ترسد که نقش آدم های زشت یا ناامید را بازی کند. بسیاری از بازیگران هستند که می خواهند همیشه عالی به نظر برسند اما ویدمارک این توانایی را دارد که نقش بازنده ها را بازی کند.»

تحقیر le mepris / 1963

«چیزی درباره حضور در جو و فضای مدیترانه و احاطه شدن توسط مناظر بی انتها و سخت و سنگی و ترکیب آنها با استایل دهه 60 وجود دارد. این داستان دیگری درباره زوجی است که از همه جدا می شوند با موسیقی که من واقعا عاشقش هستم و لحظات زیادی که بدون دیالوگ ارتباط برقرار می کند.


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



در حقیقت فیلم هایی که من به آنها تمایل دارم، زیاد دیالوگ ندارند که فکر می کنم چنین سلیقه ای برای یک فیلمنامه نویس عجیب باشد. البته فیلمنامه نویسی چیزی بیشتر از دیالوگ نویسی است. یک نفر زمانی به من گفت: «برای فیلم «بران» باید پول خوبی گرفته باشی. تو فقط 15 خط دیالوگ برای آن فیلم نوشتی!» عامه مردم فکر می کنند فیلمنامه نویسی فقط نوشتن دیالوگ هاست.»

ماجرا L’AVVENTURA / 1960


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



«وقتی فیلمنامه فیلم ام را می نوشتم برای کاراکتری که کرستن دانست نقش اش را بازی می کند دائم در ذهنم مونیکا ویتی «ماجرا» را داشتم. کرستن البته بازیگر خیلی متفاوتی است اما من این فیلم ها را به او دادم تا نگاه کند چون آن حالت معمایی مونیکا ویتی را می خواستم و برای اینکه این سه فیلم آنتونیونی چگونگی از هم پاشیدن رابطه ها را فقط با روبرگرداندن یکی از دیگری نشان می دهد. هیچ وقت دیالوگ ها چیزی نمی گویند، همه اش زبان بدن است. اواخر چهل سالگی بودم که واقعا شروع به تحسین آنتونیونی کردم. آنتونیونی استاد اسیر کردن بازیگران در قاب است.»

شمال از شمال غربی North By Northwest / 1959

«می دانم به طرز دیوانه واری جاه طلبانه به نظر می رسد ولی می خواستم صحنه های تعلیق «دو چهره ژانویه» حتی اگر شده کمی هیچکاکی به نظر برسد. فکر می کنم کارگردانانی که اولین فیلم شان را می سازند بیشتر از فیلمسازانی که تحسین شان می کنند ایده می گیرند تا کارگردانانی که مثلا تجربه بیشتری دارند.


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



من عاشق روشی هستم که هیچکاک بذر شک و تعلیق را در فیلم هایش می کارد و شما را جای کاراکترش قرار می دهد. سکانس دیالوگ گفتن کری گرانت و اواماری سنت وقتی در قطار با هم ملاقات می کنند یکی  از بهترین سکانس هایی است که دیده ام. احتمالا سرگرم کننده ترین فیلم هیچکاک هم هست. به این معنا که دائم این انرژی را به مخاطبش می دهد که بعد از آنچه خواهد شد. فیلم محبوبم از هیچکاک «سرگیجه» است اما قطعا «شمال از شمال غربی» هم میان 5 فیلم برترم جای دارد.»

آسمان سرپناه Sheltering Sky/ 1990


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



«این فیلم قطعا تاریخ ندارد اما به طرز باورنکردنی زیباست. این لحظه های نفسگیر میان زوجی که هنوز عاشق هم هستند و با اینحال جدا شده اند، زمانی که رابطه به پایان رسیده است اما هر دو نفر به طرز باورنکردنی هنوز به هم علاقه دارند نمی دانم چرا ولی برای من همیشه این لحظه در فیلم ها خیلی تاثیرگذار بوده است. در نماهای کرین فیلم هم چیز خاصی وجود دارد. سفر با اتوبوس گرد و خاک گرفته و استفاده از مناظری که بازتاب زندگی احساسی این آدم هاست و ما در سکانس هایی از «دو چهره ژانویه» از آن استفاده کردیم.»

چاقو در آب Knife In The Water / 1960


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



«این فیلم یک جور حسادتی دارد که ما در فیلم خودمان از آن الهام گرفتیم و تم اصی آن مردی است که سعی دارد قدرت خودش را بر مرد دیگری تحمیل کند. در نهایت آنها جلوی چشم مردم به یک دوئل مرگبار تن می دهند. یک چیز پنهانی عجیب و غریب زیر لایه ظاهری وجود دارد که من آن را در داستان های اسمیت هم تشخیص دادم. ملغمه ای از حسادت و رقابت و پارانویا که شما در رابطه ها زیاد می بینید.»

کلئو از 5 تا 7 (Cleo From 5 To 7)


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



«این فیلم کلید اصلی برای طراحی لباس و موهای بازیگران در فیلم ما بود. همه آن مدی که در دهه 60 رواج داشت را می شود در آن دید. کرستن عاشق مد است و قبلا این فیلم را دیده بود. اگر فیلم های موج نوی فرانسه را با همه آن جامپ کات ها و فیلمسازی تجربی دوست دارید و منبع تان هم قصه های ژان لوک گدار و فرانسوا تروفو است، این فیلم را ببینید. واردا قصه ای شخصی تر درباره زنی را روایت می کند که از زندگی اش خوشحال نیست. آیا من هم زمانی موج نوی فرانسه را تجربه کرده ام؟ خب راستش وقتی 18 ساله بودم همیشه نسخه ای از «گل های شر» بودلر را در جیبم داشتم. (می خندد) به طرز باورنکردنی متظاهرانه بود و دوستانم هنوز بابتش مرا دست می اندازند.»

آفتاب سوزان Plein Soleil / 1960

«این برای من بهترین اقتباس از روی داستان های «های اسمیت» است و فکر می کنم میان آنها بهترین فیلمی است که روح داستان های اسمیت را در خودش حفظ کرده است. فیلم کمی در هم ریخته است، چه از نظر داستان و چه کار دوربین اما همان کیفیت خشنی را دارد که به نظر در کارهای اسمیت هم هست. آسمان آبی آفتابی فوق العاده به نظر می رسد.


توصیه های یک فیملساز ایرانی در دل هالیوود



آلن دلون و موریس رونه (که نقش دیکی گرین لیف را بازی می کند) احتمالا دوتا از خوش تیپ ترین بازیگران تاریخ سینما هستند. شاید فیلم بهتر و تمیزی و صیقل خوردگی «آقای ریپلی با استعداد» نباشد اما انرژی واقعی و یک جور ارعاب در خودش دارد و ریپلی در این یکی فیلم چیزی بیشتر از یک بیمار روانی ساده است. من زمان ساختن «دو چهره ژنویه» این فیلم را بارها و بارها دیدم. از جزییاتش چیزهای زیادی برای فیلم خودم قرض گرفتم.»







تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن