تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805624006




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت توجه به شرايط اقليمي در طراحي بيمارستان‌ ها


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۳۴ق.ظ)
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي: ضرورت توجه به شرايط اقليمي در طراحي بيمارستان‌ ها دکتر پيوندي رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي تاکيد کرد در طراحي بيمارستان‌ ها بايد به شرايط متفاوت اقليمي توجه ويژه شود.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس نخستين کنگره تخصصي ساخت بيمارستان و مديريت منابع و تجهيزات در افتتاحيه اين کنگره ضمن تقدير از دست اندرکاران برگزاري اين همايش، ابراز اميدواري کرد که برگزاري اين کنگره بتواند به نحوي دغدغه هاي نظام سلامت را کاهش داده و خدمتي شايسته به مردم شريف کشورمان ارائه دهد.
وي اظهار داشت: در حال حاضر در کشور به ازاي هر 1000 نفر 1.7 تخت بستري وجود دارد و در حالي که در مقايسه با ساير کشورها 3 تخت بستري براي بيماران موجود مي باشد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در ادامه افزود: 40 تا 50 درصد بيمارستان‌هاي کشور فرسوده‌اند و گاهي اشغال تخت را تا 110 درصد داريم با اين وجود در برخي موارد ضريب اشغال تخت کمتر از 20 درصد است که اين نامتناسب بودن وضعيت اشغال تخت را مي‌رساند.
دکتر پيوندي با اشاره به چالش هاي موجود در ساخت بيمارستان‌ها خاطرنشان کرد: حدود 44 هزار تخت در دست ساخت داريم که در حالت خوش بينانه با کمک همه عزيزان طي 10 تا 15 سال آينده آنها تکميل خواهند شد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با تأکيد بر اينکه استانداردهاي ايمن‌سازي بايد در بيمارستان‌ها رعايت شوند، گفت: بيمارستان محل ارائه خدمت در شرايط بحراني است بنابراين بايد به فکر پرسنل، تجهيزات پزشکي و فضاي بيمارستاني‌ مناسب باشيم تا در شرايط بحراني هم اين بيمارستان‌ها بتوانند به مردم خدمات ارائه دهند.
دکتر پيوندي گفت: نظام سلامت در دنيا هزينه هاي هنگفتي را بردوش دولت ها قرار ميدهد و کشور ما نيز از اين قاعده مستثني نيست و شايد بتوان اعلام کرد که دولت کنوني رتبه اول در پرداخت هزينه ها را ازآن خود کرده است. اما علاوه بر صرف هزينه ها دولت بايد سعي کند خدماتي شايسته و بايسته و در خور ملت ارايه دهد که در انجام اين امور با کمبود منابع مواجه مي شويم و اين دغدغه ايست که دولت با آن مواجه است.
دکترپيوندي ادامه داد: 50 تا 80 درصد هزينه‌ها در بيمارستان‌ها صرف مي‌شود، بيمارستان‌هاي فرسوده بسياري داريم که حدود 50 سال دارند، بسيار فرسوده و ناکارآمدهستند و تمام اين موارد بايد بازنگري شوند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با بيان اين نکته که با مشارکت بخش خصوصي بسياري از مشکلات فعلي مرتفع مي شود، گفت: يک مشارکت بين بخش دولتي و خصوصي به شکلي که بخش خصوصي منابع را تامين کند و بخش دولتي مديريت را عهده دار شود مي تواند راهگشاي بسياري از مشکلات فعلي باشد.
دکتر پيوندي افزود: ارائه کيفيت برتر وظيفه حاکميتي است و براي اجرا و ساخت بيمارستان ها بايد از پتانسيل هاي موجود استفاده بهينه شود که در اين خصوص خيرين بيمارستان ساز مي توانند کمک هاي شاياني را انجام دهند .
وي با اشاره به اينکه بيمارستان‌ها بايد از نظر ايمن‌سازي مورد قبول باشند، گفت: در سال هاي اخير مقاوم سازي در بسياري از بيمارستان ها رعايت نشده وسبک و سياق برخي بيمارستان‌ها به 40 سال پيش برمي‌گردد.
دکتر پيوندي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: در طراحي بيمارستان‌سازي کپي‌برداري احساس مي‌شود و براي کاهش هزينه‌ها از نقشه هاي واحد استفاده مي‌شود، بيمارستاني که در اردبيل ساخته ميشود با بيمارستاني که در خوزستان است يک نقشه واحد دارد در حالي که بايد به شرايط متفاوت اقليمي توجه ويژه شود.
وي افزود: فضاهايي که در بيمارستان وجود دارد بايد جوابگوي بيمار، پزشکان پرسنل و همراهان آنها باشد تا دغدغه‌اي به جز بيماري براي آنها وجود نداشته باشدو در عين حال آرامش‌دهنده دردهاي بيماران نيز باشد و بايد به فضاي روحي آرامش بخش بيمارستان نيز توجه ويژه اي داشت.
رئيس نخستين کنگره تخصصي ساخت بيمارستان و مديريت منابع و تجهيزات در پايان گفت: در اين زمينه با مشارکت بخش خصوصي مي توانيم خدمات بهتري را به جامعه ارائه کنيم و براي رسيدن به اين هدف مهم بايد ازساخت بيمارستان‌هاي کوچک به سمت بيمارستان‌هاي بزرگ و بيش از 500 تختخواب برويم و آن را کم کم مدنظر قرار دهيم. زيرا اداره بيمارستان‌ با تخت‌هاي کم، مقرون به صرفه نيست و براي رسيدن به مشارکت عمومي ميان بخش عمومي و خصوصي بايد اطمينان خاطري براي بازگشت سرمايه ها به بخش خصوصي بدهيم.
گفتني است نخستين کنگره تخصصي ساخت بيمارستان و مديريت منابع و تجهيزات امروز با حضور جمعي از مسؤولان نظام سلامت و متخصصان مربوطه در مرکز همايش هاي رازي برگزار شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن