تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816665297




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی توجهی برخی شهروندان به مسوولیت های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بی توجهی برخی شهروندان به مسوولیت های اجتماعی شیراز- ایرنا- مدیرمسوول روزنامه عصر مردم چاپ شیراز، چند مورد از بی توجهی شهروندان به مسوولیت های اجتماعی را ذکر کرده و نوشته است: همه می باید حقوق و آزادی های یکدیگر را رعایت کنیم تا مسلمان واقعی باشیم.


محمد عسلی در سرمقاله روزنامه عصر مردم نوشت:عدم رعایت حق تقدم در رانندگی، پرت کردن آشغال و اضافه خوراکی ها از دریچه اتومبیل به داخل خیابان در هنگام عبور، عدم رعایت حقوق عابران پیاده، بلند کردن صدای موسیقی در کوچه و خیابان ها، آلوده کردن مکان های اجتماعی با عملکردها و روش های نامطلوب و ضرر زننده و بسیار اعمال و گفتار دیگر که آزادی ها و حقوق جمعی را به خطر می اندازد از دیدگاه اسلام گناه و جرم است و مجازات دارد.
وی ادامه داد: متأسفانه عده ای در جوار خانه ها و آپارتمان ها مجالس عروسی یا عزا راه می اندازند که صدای بلندگوهای آنان صدها متر دورتر می رود و بسیاری از ساکنین را می آزارد. این عمل هم خلاف است و هم گناه، اما تاکنون برای پیشگیری از آن کاری نکرده ایم؟
مدیرمسوول روزنامه عصر مردم نوشت:انداختن آب دهان در خیابان و پیاده روها در بسیاری کشورها جرم است. اما در کشور ما هرچند کار زشتی است لیکن برای پیشگیری از آن اقدامی نشده، ریختن آشغال در جوی آب و گندیده کردن آن یک رفتار اجتماعی نامطلوبی است؛ اما از آن پیشگیری نشده. تنه زدن به دیگران در حین عبور از خیابان های شلوغ و یا روی پله برقی ها، صداهای بلندی که گاه ترساننده است، سوت زدن نابهنگام، تخطی به حریم خانه توسط دریچه های باز، پایکوبی در کف طبقات آپارتمان ها و بسیار اعمال دیگری که بی توجه از کنار آنها می گذریم همه زشت و موجب ضمان هستند که می باید به نوعی شهروندان و شهرنشینان از ارتکاب به آنها اجتناب کنند زیرا باعث خسارت به دیگران می شوند، دستگاه های قضا و مجلس شورای اسلامی هم می باید به دنبال تصویب قوانینی باشند که بازدارنده باشند.
عسلی افزود: این مسایل همه به احساس مسئولیت های اجتماعی برمی گردند که متأسفانه ما در آنها لنگ می زنیم و ملزم به رعایت آنها نمی شویم.
وی به دو نوع دیدگاه درباره فرد و اجتماع پرداخته است و اصالت دادن به اجتماع و اصالت دادن به فرد را در این تقسیم بندی گنجانده و معتقد است که اسلام هم به اصالت اجتماع و هم به اصالت فرد توجه دارد.
وی نوشت:در جامعه امروز مسلمین تحت تأثیر القاء و تبلیغات سوء فرهنگ لیبرالی اصالت را در آزادی های فردی خلاصه می بینند و کمتر به آزادی ها و منافع جمعی نظر دارند.از این رو است که گرایش ها به فرهنگ غرب روز به روز بیش و بیشتر می شود و نیروی بازدارنده ای برای پیشگیری از گناه، عصیان، خشم و ضرر و خسارت به مردم در باورها نهادینه نشده است جز اقلیتی که مقید به رعایت موازین و مقررات اسلامی هستند و آگاهی های لازم را از قرآن و سایر مراجع اسلامی کسب کرده اند.
این روزنامه نگار اضافه کرد:مشکلی که امروز در جامعه ما و زندگی شهرنشینی ایجاد شده رسوبات فرهنگ شرق و غرب در عملکرد و اذهان بعضی از تحصیلکردگانی است که راهنما و هدایتگر جامعه اند و می باید در اندیشه، گفتار و رفتار برای مردم خود الگو باشند.این تعارضات کار را به جایی رسانده که جامعه ما به لحاظ عملکردی دوقطبی شود و جوانان و نوجوانان را در چهارراه چه کنم گرفتار کند. خلأ ایجاد شده برای پذیرش مسئولیت های اجتماعی به نوعی قانون گریزی، قانون ستیزی، دور زدن قانون و رانت خواری را سبب شده است.
عسلی نوشت:اگر می خواهیم شهری سالم و به دور از تألمات روانی و خسارت های جانی داشته باشیم همه می باید حقوق و آزادی های یکدیگر را رعایت کنیم تا مسلمان واقعی باشیم در غیر این صورت می باید در میزان باور ما به اسلام شک کرد و مصداق عالم بی عمل می شویم.ک/1
675/ 667


26/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن