محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829600910
از پای درس سوادآموزی تا پشت میز طبابت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پزشک نخبه شیروانی، از پای درس سوادآموزی تا پشت میز طبابت بجنورد - ایرنا - روزی که نوجوان بازمانده از تحصیل شیروانی، دیرتر از همسالان خود، با شرکت در کلاس های سوادآموزی به آموختن روی آورد، شاید به جز خود او کسی تصور نمی کرد که آرزوهای بزرگ او روزی نه چندان دور رنگ واقعیت به خود بگیرد.
به گزارش ایرنا، وی با اراده ای تحسین برانگیز، مراحل تحصیلی را یک به یک پشت سر گذاشت و سپس موفق به قبولی در رشته پزشکی شد که اکنون به عنوان یک پزشک به خدمت جامعه کمر بسته است.
این چهره موفق سوادآموزی خراسان شمالی دکتر "نایب علی رشیدیان" است که در چند سال اخیر مدیریت شبکه بهداشت شهرستان های بجنورد و شیروان را داشته و اکنون نیز به عنوان جانشین معاون مرکز بهداشت شیروان انجام وظیفه می کند.
وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا چنین به معرفی خود پرداخته است:
در سال 1348 در روستای "تفتازان" از توابع بخش "قوشخانه" شهرستان شیروان در استان خراسان شمالی متولد شدم.
علی رغم علاقه ای که به تحصیل داشتم پس از رسیدن به سن مدرسه، همچون بسیاری از فرزندان روستا در آن روزگار، به دلیل مشکلات اقتصادی خانواده و مهاجرت های مکرر پدرم که در امور کشاورزی مشغول بود، موفق به حضور در مدرسه نشدم.
با پیروزی انقلاب اسلامی گویی دریچه ای نو به رویم گشوده شد، 10 ساله که بودم به شهر شیروان مهاجرت کردیم و در همان ایام نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شده بود و من هم برای آموزش سواد در کلاس های نهضت نامنویسی کردم.
دکتر رشیدیان اظهار می کند: پس از اقامت در شهر به دلیل مشغله کاری و پرداختن به قالیبافی، وقتی برای درس خواندن نمی ماند و من بناگزیر با ثبت نام در کلاس های شبانه نهضت به تحصیل روی آوردم.
به دلیل علاقه ام به تحصیل روزها به کارگری، کشاورزی و قالیبافی و شب ها را در کلاس های سوادآموزی به درس خواندن می گذراندم که عطشم به درس روز به روز بیشتر و بیشتر و ادامه مسیر تحصیل برایم لذتبخش تر می شد.
بعد از پایان دوره تکمیلی نهضت، که مقاطع بالاتری نداشت، تصمیم به ادامه تحصیل در مدارس روزانه گرفتم که با سن و سال کمی که داشتم به تنهایی کارهای اداری ام برای تحصیل را دنبال کردم که این امر موجب تعجب رییس نهضت سوادآموزی شیروان شده بود.
پس از پیگیری های فراوانی که داشتم وقتی رییس نهضت متوجه علاقه زیادم به تحصیل شد با نامه نگاری و مکاتبه با رییس آموزش و پرورش وقت شیروان، موافقت آنان را برای تحصیل من در مدارس روزانه گرفتند.
با گذشت چندین سال از این موضوع احساس می کنم محتوای نامه رییس نهضت این بوده باشد که "فلا این آقا را به صورت نخودی سرکلاس بنشانید تا سوادش کامل شود".
دروس را با نمرات بالایی می گذراندم و بعد از چندین ماه معلمم به من گفت: "برو پیش رییس مدرسه تا تکلیف تو را به عنوان دانش آموز مشخص کند و به عنوان یک دانش آموز رسمی نسبت به تکمیل پرونده ات اقدام کنند".
احساس می کنم معلمم به نیت خیر و برای اینکه به وضعیت تحصیل من رسمیت بدهد این را گفت که سرانجام رییس مدرسه با توجه به علاقه فراوان من به تحصیل و کسب نمرات بالا، موافقت کرد و من رسما به عنوان دانش آموز مدرسه روزانه پذیرفته شدم.
وی می افزاید: سال 65 که 17 سالم بود در کلاس دوم راهنمایی تحصیل می کردم که با شروع جنگ برای رفتن به جبهه اقدام کردم که به دلیل سن کم و جثه کوچکم مخالفت می شد تا اینکه برای گذراندن دوره آموزشی به روستای مرزداران واقع در خراسان رضوی اعزام شدم.
از زمان طفولیت در هر حوزه ای که کار می کردم از کیفیت کارم راضی بودند چه وقتی که در تابستان ها به کار مشغول می شدم تا هزینه تحصیلم را تامین کنم و چه زمانی که در جبهه جنگ حضور یافته بودم پشتکار بالایی از خود نشان می دادم.
یکسال حضورم در جبهه نیز مرا از درس خواندن غافل نکرد به طوریکه درس ریاضی را در جزیره مجنون که 100 متر با عراقی ها فاصله داشتیم امتحان دادم و نمره خوبی نیز کسب کردم.
دکتر رشیدیان با بیان اینکه با کارکردن در دوران تحصیل علاوه بر تامین هزینه تحصیلی، کمک حال خانواده هم بودم، می گوید: با پایان سال سوم راهنمایی پدرم از روی دلسوزی پیشنهاد استخدام در نیروی انتظامی را به من داد اما زمانی که برای گرفتن پرونده ام به مدرسه رفتم مدیران مدرسه با این امر مخالفت کردند.
آنان می گفتند تو با این استعداد بالا ادامه تحصیل بده تا دیپلم بگیری و پزشک یا افسر درجه دار بشوی، ولی به هر زحمتی بود پرونده را گرفتم که در مسیر راه مجددا نظرم برگشت و با توکل بر خدا در دبیرستان ثبت نام کردم که در سال 70 در سن 22 سالگی در اولین سال شرکت در آزمون سراسری در رشته پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران پذیرفته شدم.
رشیدیان گفت: به دلایلی با یک جابجایی محل تحصیلم را به دانشگاه زاهدان تغییر دادم که این تغییر نیز خود به بالا رفتن معلومات پزشکی من و افزایش مهارت و تجربیاتم کمک کرد چرا که بسیاری از بیماری ها که از طریق افغانستان به این منطقه می آمد، اصلا در تهران وجود نداشت.
البته در ابتدا علاقه ام به تحصیل در رشته مهندسی کشاورزی داشتم ولی چون مشکل سرمایه داشتم تصمیم به ادامه تحصیل در رشته پزشکی و خدمت به مردم را گرفتم که هم اکنون نیز از این انتخاب خود خرسند هستم.
این چهره مثال زدنی سوادآموزی گفت: در دوران دانشجویی با دختر خاله ام ازدواج کردم که بعد از ازدواجم همسرم بعد از چندین سال ترک تحصیل در پنجم ابتدایی، مجددا به ادامه تحصیل پرداخت و اکنون با مدرک فوق دیپلم حسابداری، مدیریت یک مرکز توانبخشی را در بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی عهده دار است.
دکتر رشیدیان می گوید: اکنون علاوه بر اشتغال در حرفه پزشکی در باغ خود در یکی از روستاهای شیروان به فعالیت کشاورزی می پردازم و کار کردن را عار نمی دانم و معتقدم هر کسی با تلاش و پشتکار به موفقیت های بالایی دست می یابد.
وی با تشویق همگان به سواد آموزی می افزاید: حیف است کسی بی سواد باشد چرا که سواد چشم انسان را به دنیایی روشن باز می کند و اکنون که شرایط تحصیل فراهم است به افراد کم سواد توصیه می کنم ادامه تحصیل بدهند.
وی به جوانان نیز سفارش می کند: در تحصیل تنها به استخدام در ادارات فکر نکنند و بدانند که یک راننده و کشاورز با سواد و تحصیلات بالاتر، می تواند کاری بهتر و اصولی تر انجام دهد.
روستای "تفتازان" شیروان از توابع بخش قوشخانه، در 55 کیلومتری شمال غرب این شهرستان واقع است که 80 خانوار مشتمل بر 500 نفر جمعیت دارد.
تاکنون 20 چهره موفق سوادآموزی در شهرستان 157 هزار نفری شیروان، به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی شناسایی شده اند که یک نفر تا مقطع دکتری، هفت نفر لیسانس، چهار نفر فوق دیپلم و مابقی دیپلم تحصیل کرده اند.
اکنون این شهرستان در گروه هدف سوادآموزی 49 - 10 سال، پنج هزار و 21 بی سواد دارد. ک/4
7186/626
25/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
طرح ˈهر مدرسه یک کلاس سوادآموزیˈ در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
طرح هر مدرسه یک کلاس سوادآموزی در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود یاسوج - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت طرح هر مدرسه یک کلاس سوادآموزی از سال تحصیلی جاری در تمام مدارس این استان اجرا می شود به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلپای درس استاد محمد شجاعی فرمول امام صادق(ع) برای رفع تندخویی/ اهل مشاجره از شفاعت اهلبیت(ع) محرومند
پای درس استاد محمد شجاعیفرمول امام صادق ع برای رفع تندخویی اهل مشاجره از شفاعت اهلبیت ع محرومندامام صادق ع میفرمایند روحیه دشمنی ندارد مگر کسی که یا در دینش شک دارد و یا از خداوند نمیترسد این فرمول امام صادق ع فرمولی بسیار اساسی و مؤثر است که فهم عمیق آن ریشه تمام تندیآغاز ثبتنام دورههای پاییزه مدرسه اسلامی هنر
آغاز ثبتنام دورههای پاییزه مدرسه اسلامی هنردورههای آموزشی مدرسه اسلامی هنر در پاییز با تدریس اساتیدی همچون مسعود فراستی و سیدابوالقاسم حسینی ژرفا برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس کارگاه نقد پیشرفته فیلم با تدریس مسعود فراستی و تحلیل دورههای دینی در سینما با تدریس مهرزپای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی/۱ علل و عواقب بستهشدن دل/ «توبه» کلید بازکردن قلب است
پای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی ۱علل و عواقب بستهشدن دل توبه کلید بازکردن قلب استآیتالله جوادی آملی قفل قلب را معاصی و گناهان میداند و میگوید اگر کسی با قرآن محشور نبود و در آیات آن تفکر و تدبر نکرد دلش بسته و قفل است که البته کلید آن توبه است به گزارش خبرنگار آیین و ااستانداردسازي ابزار مورد نياز درس كار و فناوري پايه ششم و هفتم
۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ۱۹ ۲۴ب ظ استانداردسازي ابزار مورد نياز درس كار و فناوري پايه ششم و هفتم هشتاد و ششمين نشست شوراي هماهنگي علمي با موضوع استاندارد سازي ابزار مورد نياز درس كار و فناوري پايه ششم و هفتم روز چهارشنبه مورخ 5 6 1393 در سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي تشكيل شد بهپای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی/۳ پاسخ امام جواد(ع) به کسی که درخواست نصیحت اخلاقی داشت
پای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی ۳پاسخ امام جواد ع به کسی که درخواست نصیحت اخلاقی داشتامام جواد ع در پاسخ به درخواست کسی که خواستار نصیحت اخلاقی از ایشان بود فرمود گوش میدهی یا میخواهی ما حرفی زده باشیم و تو هم چیزی شنیده باشی عرض کرد گوش میدهم پس فرمود صبر را تکیهگا22 پایگاه حوزوی همدان میزبان جشنواره مقاومت/ دانشگاه بوعلی هم میزبان شد
22 پایگاه حوزوی همدان میزبان جشنواره مقاومت دانشگاه بوعلی هم میزبان شدسیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت در دانشگاه بوعلی همدان برگزار میشود و با همکاری ائمه جمعه و همچنین فعالکردن مساجد و سالنهای ورزشی نمایش فیلم در این مکانها انجام میشود به گزارش خبرگزاری فارس رسول کرمی مسئوپای درس اخلاق آیتالله میرباقری/۵ اولین مرحلهای که معصیت در ما شکل میگیرد/ چرا انسان یأس از خدا پیدا میکند
پای درس اخلاق آیتالله میرباقری ۵اولین مرحلهای که معصیت در ما شکل میگیرد چرا انسان یأس از خدا پیدا میکندرئیس فرهنگستان علوم اسلامی قم میگوید اگر رابطه انسان با خدای متعال رابطه استکباری بود یعنی خشوع در مقابل خداوند در روح انسان شکل نگرفت آن وقت صفات رذیله در انسان پیدا مبرگزاري کارگاه آموزشي توجيهي براي 24 مدرس کشوري کتب جديد التاليف پايه چهارم ابتدايي
۱۹ شهريور ۱۳۹۳ ۱۱ ۴۸ق ظ برگزاري کارگاه آموزشي توجيهي براي 24 مدرس کشوري کتب جديد التاليف پايه چهارم ابتدايي کارگاه آموزشي توجيهي براي 24 مدرس کشوري کتب جديد التاليف پايه چهارم ابتدايي جهت هماهنگي محتواي آموزشي در محل مامور سراي بجنورد برگزار گرديد به گزارش خبرگزاري موج معاونپای درس استاد محمد شجاعی قاعده «هو أنت» چیست/ چگونه آتشنشان نفس خود و دیگران باشیم
پای درس استاد محمد شجاعیقاعده هو أنت چیست چگونه آتشنشان نفس خود و دیگران باشیممحمد شجاعی از اساتید مهدویت میگوید اگر همگان قاعده هو أنت را باور میکردند و به یقین میرسیدند که تمام رفتار و افکار آنان نسبت به دیگران عیناً به نفس خودشان باز میگردد قطعاً از بسیاری از اختلافچرا دستوپای کتابهای درسی بسته است؟
یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۲ ۲۴ محمدرضا سنگری میگوید تألیف کتابهای درسی با حساسیت زیادی مواجه است همچنین برخی تنگنظریها راه را بر به نمایش گذاشتن دنیایی فراختر در این کتابها بسته است این استاد دانشگاه و عضو گروه مؤلفان کتابهای درسی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویانپای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی/۲ رسالت الهی انسان در تعالی جان/ حاجی چگونه باید به زیارت حرم الهی برود
پای درس اخلاق آیتالله جوادی آملی ۲رسالت الهی انسان در تعالی جان حاجی چگونه باید به زیارت حرم الهی برودآیتالله جوادی آملی میگوید وقتی میگوییم سالکی سوی مکه میرود و عازم حرم الهی است یعنی سالک در درون خود سیر میکند و چنین سالکی از جهل علمی به علم و از جهالت عملی به عقل عمل34 مدرسه پایتخت تخریبی و یا درنوبت واگذاری
34 مدرسه پایتخت تخریبی و یا درنوبت واگذاری خبرگزاری پانا فرماندار تهران گفت 17 مدرسه تخریبی است و 17 مدرسه در تهران داریم که باید به مالک واقعی آن واگذار شود ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور ساعت 11 03 به گزارش خبرنگار پانا عیسی فرهادی در مراسم افتتاح مدرسه استثنایی سرور که به همت محمد عخودم این لاک پشت رو درست کردم
خودم این لاک پشت رو درست کردم به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کودک جام نیوز بچه های عزیز بیاین باهم یک کاردستی شگفت انگیز درست کنیم برای درست کردن این کاردستی جالب به وسایل زیر نیاز دارید ابتدا باید لوله های مقوایی رو به چهار طرف ظرف پجزئیات قیمت کتب درسی/ افزایش ۱۰ تا ۱۷ هزار تومانی قیمت کتب برخی پایههای تحصیلی
جزئیات قیمت کتب درسی افزایش ۱۰ تا ۱۷ هزار تومانی قیمت کتب برخی پایههای تحصیلی جامعه > آموزش - تسنیم نوشت توزیع کتب درسی در مقطع متوسطه اول و دوم از امروز در سراسر کشور آغاز شد قیمت کتب درسی نیز در مقاطعی همچون پیش دانشگاهی و سال سوم متوسطه در مقایسه با سال گذشتهبلاتکیلفی مردم مورموری و آبدانان زیر چادرها/ پاییز نگران کننده برای زلزله زده های بدون خانه و مدرسه ایلام در ر
استانها غرب ایلام گزارش تصویری تشریحی بلاتکیلفی مردم مورموری و آبدانان زیر چادرها پاییز نگران کننده برای زلزله زده های بدون خانه و مدرسه ایلام در راه است ایلام - خبرگزاری مهر با فرا رسیدن فصل بازگشایی مدارس و سرما مردم مناطق زلزله زده مورموری و آبدانان علاوه بر مشکلاتی کهپایان مرحله نخست مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه شریف
پایان مرحله نخست مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه شریف تهران - ایرنا - اولین مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف که از 25 مردادماه آغاز شده بود نخستین مرحله اجرایی خود را پشت سر گذاشت مجری مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف روز چهارشنبه به خبرنگار علمی ایرنا گفت-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها