واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع): حوزه های علمیه خواهران از مراکز محوری تحول در حوزه است قم - ایرنا - رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) ،حوزه های علمیه خواهران را از مراکز محوری مورد توجه در بحث تحول در حوزه علمیه دانست.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، آیت الله "جواد فاضل لنکرانی" در دیدار جمعی از مسوولان حوزه های علمیه خواهران کشور اظهار داشت: اگر بخواهیم ابعاد گوناگون تحول در حوزه را که خواست رهبری و مراجع عظام تقلید است بررسی کنیم، یکی از بخش های عمده حوزه های علمیه خواهران است .
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: تحول در حوزه در معنای وسیعی که رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع عظام تقلید انتظار دارند، بدون توجه به حوزه های علمیه خواهران محقق نمی شود.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) یاد آور شد: امروز این تفکر در حوزه جایگاهی ندارد که بانوان نباید در عرصه علم، فقاهت و اعتقادات وارد شوند و ضرورت این مساله با دلایل زیادی بر همه واضح است.
وی یکی از دلایل این امر را چنین برشمرد: اگر در دفاع از دین به ویژه بخشی که مربوط به بانوان است، خود زنان متولی کار شوند، تاثیر در نیمی از جامعه که بانوان هستند، فوق العاده است.
آیت الله فاضل لنکرانی هدف اصلی از تشکیل حوزه های علمیه خواهران را تربیت شخصیت هایی دانست که در دفاع از دین قوی و عالمانه وارد می شوند.
استاد برجسته حوزه علمیه قم اظهار داشت: امروز این ادعا را داریم که در مسائل علمی، تفاوتی میان زن و مرد وجود ندارد و همان اندازه که مردان می توانند در تمام مسائل علمی دقیق باشند، زنان هم می توانند دقیق باشند.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) حضور زنان را در عرصه دفاع از دین یک عامل قوی برای دفاع از انقلاب و نظام توصیف کرد و گفت: تطهیر جامعه با حضور زنان مطهره ممکن است و اگر زنان پاک و مطهره را به وسیله حوزه های علمیه تربیت کنیم، جامعه را بیمه کرده ایم.
وی با بیان اینکه مردها در دفاع از دین وظیفه دارند اما آنان که می توانند واقعا مساله زن و اسلام را اصلاح کنند، خود بانوان هستند، گفت: حوزه های علمیه خواهران می توانند جایگاه ویژه زن در نظام اسلامی را که رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع عظام تقلید بر آن تاکید دارند، نشان دهند.
وی با بیان اینکه بانوان طلبه می توانند خوب و دقیق از دین دفاع کنند و با هجمه شدیدی که برای اضمحلال بانوان وجود دارد، مقابله کنند، گفت: تربیت بانوانی به منظور حضور در میان آنها وظیفه حوزه علمیه است و استقبال بانوان طلبه از مسائل دینی رشد فزاینده دارد و بانوان متقاضی تحصیل در حوزه علمیه بیش از آقایان هستند.
وی برنامه ریزی صحیح تر و دقیق تر از حوزه های علمیه برادران را در مورد حوزه های علمیه خواهران ضروری دانست و خاطر نشان کرد: بانوان نباید در تحصیل علم متوقف شوند و در عین حال مسائل تبلیغی، عالمانه و محققانه دین را بیان کنند.
آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه در برخی دانشگاه ها به نام تحقیق و پژوهش مطالبی علیه جایگاه زن در اسلام منتشر می شود، اظهار کرد: بانوان طلبه باید مقابله با این جریان ها را برعهده بگیرند.
وی با بیان اینکه اسلام قوی ترین و دقیق ترین قوانین را در مورد زنان دارد، خاطرنشان کرد: آنچه به عنوان محدودیت در مورد زنان مطرح می شود، در واقع محدودیت نیست، بلکه بار مسوولیتی را از دوش بانوان برداشته است.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: باید این مساله را ثابت کنیم و نگذاریم در حد شعار باقی بماند.
وی افزود: باید با جریان های فمنیستی و گروه هایی که در داخل و خارج کشور می خواهند بنیان همه اعتقادات را نابود کنند، مقابله کنیم و برای این کار لازم است حوزه های علمیه خواهران از نظر کمی و کیفی توسعه یابد و با برنامه تر باشد. ک/1
7406/ 550/ 605
24/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]