تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به من ايمان نياورده است آن كس كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804682260




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آن روی دیگر سینما


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آن روی دیگر سینما تهران- ایرنا- سینما همان آرزو و رویای شیرینی است، که مردم از بیرون می بینند، ولی این رویای دور از دسترس از دور شیرین به نظر می رسد، همین که به آن نزدیک شوی چهره دیگرش نمایان می شود، رنج و مشقت.


روزنامه "ابتکار" می نویسد: معمولا مردم کلیت سینما را با سوپر استار ها و بازیگران سرشناس می شناسند، این درحالیست که در این حوزه عده زیادی فنا می شوند تا افراد کمی به شهرت و ثروت برسند و این حقیقتی است که در بطن سینمای ایران وجود دارد و نمی توان آن را کتمان کرد. قسمت دردناک ماجرا اما این است که در اکثر موارد این هنرمندان مطرود و حذف شده، از قضا افرادی خلاق و توانا در حوزه کاری خود هستند. به صورت کلی آن چه در سینمای ایران تعیین کننده است، نه توانایی، خلاقیت و حتی پشتکار هنرمندان، بلکه عواملی مانندِ رانت و مافیا و قراردادهای تعریف شده اما نانوشته ای هستند که در شکل دهی این سینما موثر و دخیلند. این روزها که بحث سینما به خاطر روز ملی سینما داغ است به برخی از هنرمندان سینماگر می پردازیم که سینما آن روی بدش را به آنها نشان داده است.

* آنیک شفرازیان
این بازیگر ارمنی سینمای ایران که در فیلم هایی چون «ضربت»، «شازده احتجاب»، «کلاغ»، «شطرنج باد»، «نقطه ضعف»، «آفتاب نشین ها»، «هامون»، «شب بیست و نهم»، «شقایق» و «پرواز بخاطر بسپار» به ایفای نقش پرداخت و در بهمن 1366 در ششمین جشنواره فیلم فجر به خاطر ایفای نقش «در سرزمین آرزوها» (مجید قاری زاده) موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین نقش دوم زن شد سالهای آخر عمرش را در آسایشگاه کهریزک در تنهایی سپری کرد و در روز 8 دی ماه سال 1375 درگذشت.

* ثریا حکمت
دیگر بازیگر سینمای ایران که چندی پیش در گفت وگو با ایسنا از مشکلات مالی اش خبر داد بود و از قصدش برای چادر زدن در خیابان سخن گفته بود که با کمک های وزارت ارشاد و مردم این مشکل بطور موقت حل شد. سینمای ایران همچنین آدم های زیادی را به خود دیده که شانه هایشان تاب بار شهرت را نداشته و آنها را به مسیرهای نادرستی منحرف کرده است. اسامی فوق تنها نمونه هایی از هنرمندانی هستند که سینما برایشان سرنوشت خوشی را رقم نزد.

* مهری مهرنیا
این بازیگر هم چنین سرنوشتی داشت و در آخرین سالهای زندگی اش در خانه سالمندان گفته بود: هیچ کس سراغمون نمی یاد و نمی پرسند زنده ایم یا مرده . تا سر پایی و می توانی کاری انجام بدهی، همه مریدت هستند و همه تو را می خواهند، اما وقتی از دست و پا افتادی، دیگر هیچ کس نگاهت هم نمی کند. وقتی الان کسی نیست که حالم را بپرسد، چرا باید از گذشته ام راضی باشم؟!

* فریماه فرجامی
بازیگر تحصیلکرده و مطرح سینمای ایران که با «پرده آخر» درخشید و موفق به کسب سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد سالها حضور موفقی را در آثار سینمایی تجربه کرد. این بازیگر هم مدتهاست به دلیل مشکلات مختلف خانه نشین شده و فعالیتی ندارد.

* شاهرخ غیاثی
بازیگر فیلم های «موج طوفان»، «بلندی های صفر»، «ماه مهربان» و «مصائب عاشق فقیر» در سال 1375 در جریان ساخت فیلم «فصل پنجم» به کارگردانی رفیع پیتز بر اثر سانحه حین تمرین از گاری به زمین افتاد و کشته شد.

* منوچهر حامدی
بازیگر فیلم هایی چون «سفیر»، «کمال الملک»، «پیک جنگل»، «مردی که زیاد می دانست»، «میهمانی خصوصی»، «اجاره نشین ها»، «گراند سینما»، «ستاره و الماس»، «زرد قناری»، «پرواز پنجم ژوئن»، «ردپای گرگ»، «دو روی سکه»، «من زمین را دوست دارم»، «روز شیطان» و «پاک باخته» 2 دی 1374 پس از پایان فیلمبرداری فیلم «نخل محبت» در عباس آبادِ تنکابن، هنگام عبور از عرض جاده، بر اثر برخورد با یک خودروی سواری در 56 سالگی جان سپرد.

* جواد شریفی راد
مدیر جلوه های ویژه با سابقه سینما که کارهای شاخصی را در کارنامه اش دارد در آخرین کارش «معراجی ها» دچار حادثه شد و بر اثر انفجار جانش را به همراه 4 نفر دیگر از دست داد. مرتضی مولایی و حمید شهیری دیگر حادثه دیدگان این انفجار هستند که همچنان مشکلاتشان ادامه دارد.

* پیمان ابدی
بدلکار تحصیلکرده سینما که با انتقال تجربیاتش از آلمان به سینمای ایران، کلاس خاصی را به این حرفه داد. او هم هنگام تصویربرداری آخرین کارش و در حین انجام وظیفه دچار سانحه شد و درگذشت.

* اصغر شاهوردی
صدابردار با سابقه سینما که فیلم های چون «اجاره نشین ها»، «خانه دوست کجاست؟» «باشو غریبه کوچک»، «هامون»، «سارا»، «قرمز»، «موج مرده»، «بمانی» و «زیر پوست شهر» را در کارنامه ی هنری اش دارد در آذر ماه سال 86 هنگام بازگشت از شمال کشور پس از پایان کار ساخت فیلم «چراغی در مه» دچار سانحه رانندگی شد که علاوه بر درگذشت بهروز جلیلی بازیگر این فیلم شاهوردی دچار ضایعات شدید نخاعی شد که هنوز بعد از گذشت سالها قادر به حرکت و سخن گفتن نیست. بازیگرانی هم بوده و هستند که سالها در سینما بوده اند و پس از پایان دوران شهرتشان سرنوشت ناراحت کننده ای داشته اند. این بازیگر هم 30 بهمن سال 87 در تنهایی درگذشت.

* مهدی فتحی
بازیگر توانای سینمای ایران در سالهای پایانی زندگی اش مشکلات مالی زیادی داشت و در آخرین روز سال 1382، پس از گذراندن یک دوره طولانی و سخت بیماری در 64 سالگی در بیمارستان شهدای تجریش درگذشت. پس از فوت این بازیگر جنازه اش تا مدتی به دلیل عدم تسویه حساب از بیمارستان ترخیص نمی شد.

* علی سجادی حسینی
کارگردان سینما که در کارنامه اش ساخت فیلم هایی چون «ترانزیت»، «راز چشمه سرخ»، «سکوت» و «مدرسه پیرمردها» دیده می شود هنگام ساخت فیلم «خط آتش» در تمرین صحنه ای بر اثر شلیک تفنگی که به اشتباه مسلح بود جان خود را از دست داد.
منبع: ابتکار
اول**1368**


24/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن