واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اختصاصی ایرنا/ عروس: مادر در انتظار فرزند و چشم به در، دنیای فانی را ترک کرد... تبریز - ایرنا - عروس می گوید: مادر سال ها منتظر خبری از عزیز مفقود الاثر بود و در نهایت همچنان چشم به در دنیای فانی را ترک کرد ...
این سخنان بغض کرده همسر سرگرد شهید عزیز لطفی آنامق است که اجازه داد وی را در مرور دفتر خاطراتش همراهی نموده و پای صحبتهایش بنشینم.
از رقیه رستمی خطیبی می خواهم از اولین روزهای آشنای با همسر شهیدش بگوید که اینگونه آغاز می کند: اواخر سال 59 وقتی که 18 سال بیشتر نداشتم با شهید لطفی که از همکاران پاسدار خواهر شوهرم بود، ازدواج کردم.
وی افزود: شهید لطفی از ابتدای جنگ با لبیک به فرامین رهبر کبیر انقلاب در پاسداری از این مرز و بوم و دفاع از اسلام در جبهه نبرد حق علیه باطل حضور یافت.
وی با اشاره به اینکه همسرش آر پی جی زن بود، می گوید: سرگرد لطفی در چندین عملیات مجروح شد و بار آخری که به خانه آمد، موج زده شده بود.
رستمی که اشک هایش را با گوشه چارقدش پاک می کند، ادامه می دهد: خواستم بماند تا شاهد تولد فرزندش باشد که گفت باید بروم تا تمام فرزندان این مرز و بوم در آرامش باشنند.
وی گفت: شهید لطفی 27 بهمن ماه سال 63 در عملیات بدر در منطقه شرق دجله عراق به شهادت می رسد، ولی تا 11 سال خبری از او نداشتیم و وی یکی از مفقود الاثرهای جنگ تحمیلی بود.
وی می گوید: پس از عملیات بدر از همرزمانش که به تبریز برگشته بودند، جویای حال شوهرم شدم " چرا با شما به تبریز برنگشته است؟" پاسخی که شنیدم تنم را لرزاند، گفتند: او در قطار بعدی است و این قطار سال ها به تبریز نرسید ...
بغض امانش نمی دهد و اشک هایش جاری می شود، ولی کمی مکث می کند و ادامه می دهد: عزیز هرگز مرا از احوال خود بی خبر نمی گذاشت به همین دلیل به فرزندانم از همان ابتدا گفتم پدرتان شهید شده ولی مادر شوهرم هرگز نخواست قبول کند که عزیزش به خیل شهدا پیوسته است.
این همسر شهید افزود: با هر زنگی که به صدا در می آمد، مادرش می گفت عزیزم آمد و به سمت در یا تلفن می دوید با هر پستچی و جانباز و آزاده ای که روبرو می شد پی جگر گوشه اش را می گرفت ولی همچنان چشم به در دار فانی را وداع گفت.
وی گفت: همسرم در وصیت نامه اش به تربیت فرزندانمان بسیار تاکید و گفته " اگر از مدرسه نامه ای خواسته شد که امضای پدر پایش باشد نمونه امضای من را بزن و بنویس سرباز امام حسین (ع)، نگذار فرزندانم نبود من را احساس کنند، آنان باید پا جا پای پدر گذاشته و از اسلام و آرمان های امام دفاع کنند".
رستمی خطیبی می گوید: بالاخره سال 74 از سپاه با ما تماس گرفته و خبر شهادتش را داده و اعلام کردند پیکرش در شرق دجله یافت شده است.
فرزند این شهید نیز به جمع ما می پیوندد و می گوید: مادرم هرگز نگذاشت من و خواهرم کمبود پدر را احساس کنیم، و من افتخار می کنم فرزند شهید هستم.
ابوذر لطفی ادامه می دهد: دشمنان بدانند اگر گزینه جنگی بار دیگر برای ملت سربلند ایران مطرح شود، فرزندان این آب و خاک برای دفاع از اسلام و خاک پاک میهن همچون پدرانمان خواهیم جنگید و سر به دشمن خم نمی کنیم.
این فرزند شهید اضافه می کند: من به عنوان یک فرزند شهید می گویم مادرانمان هرگز نگذاشتند ما طمع تلخ نبود پدر را احساس کنیم ما را طوری تربیت کردند که همیشه به خون پاک پدرانمان افتخار کنیم.
در آذربایجان شرقی 10 هزار و 27 شهید برای دفاع از اسلام و آرمان های امام راحل (ره) جان خود را فدا کرده اند.
همچنین پنج هزار و 47 مادر شهید، دو هزار و هفت همسر شهید، دو هزار و 470 پدر شهید، دو هزار و 255 فرزند پسر و دو هزار و 259 فرزند دختر شهید در استان وجود دارد.
گفت و گو از: مینا بازگشا
6120/587
22/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]