تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867754344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بي‌توجهي آژانس‌ها به حكم تعليق


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بي‌توجهي آژانس‌ها به حكم تعليق
نشست خبري مدير اداره كل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي تهران در ساختمان اين اداره كل برگزار شد و يكي از بحث‌هاي مطرح شده در آن درباره آژانس‌هايي در تهران بود كه لغو مجوز مي‌شوند اما بدون توجه به اين حكم قانوني كماكان به فعاليت خود ادامه مي‌دهند
نویسنده : الناز خمامي‌زاده 
نشست خبري مدير اداره كل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي تهران در ساختمان اين اداره كل برگزار شد و يكي از بحث‌هاي مطرح شده در آن درباره آژانس‌هايي در تهران بود كه لغو مجوز مي‌شوند اما بدون توجه به اين حكم قانوني كماكان به فعاليت خود ادامه مي‌دهند؛‌ رجبعلي خسروآبادي اين موضوع را در صورت صحت تف سربالا براي سازمان ميراث فرهنگي خواند.
 مدير اداره كل سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي در اين نشست خبري با اشاره به پيك سفرهاي داخلي و خارجي در شهريور ماه گفت: «از هفته گذشته براي مراكز اقامتي، هتل‌ها و آژانس‌ها ابلاغيه‌اي داشتيم كه نظارت بيشتري بر واحدهايشان داشته باشند؛ از هفته گذشته هم گروه‌هايي با هماهنگي تعزيرات به واحدها مراجعه كردند و نظارت‌هايي انجام دادند. اكنون اتحاديه هتلداران 12 هتل در تهران را به ما معرفي كرده كه از نظر رعايت ضوابط و مقررات و اصول بهداشتي دچار مشكل هستند كه بايد كميسيون درجه‌بندي تشكيل دهيم و براي آنها تصميم‌گيري كنيم.»
خسروآبادي با اشاره به وجود بيش از 1700 آژانس در تهران نظارت بر تمامي خدمات اين تعداد آژانس در تهران را براي دولت دشوار دانست و لذا از ضرورت همكاري بخش خصوصي و بخش دولتي جهت انجام اين نظارت‌ها سخن گفت؛ وي مثال بارز اين قبيل مشاركت‌ها را همكاري شهرداري با سازمان فني و مهندسي جهت معرفي مهندسين ناظر بر امور ساخت و ساز سطح شهر دانست و گفت كه در قبال آژانس‌هاي گردشگري و عواقب تخلف آنها نيز اصناف پاسخگو خواهند بود.
خسروآبادي با گلايه از اينكه شهروندان به حقوق خود (در قبال خدمات سفر) آشنا نيستند، ادامه داد: «‌ مردم با بعضي آگهي‌ها، پيامك‌ها و تبليغات اينترنتي مربوط به خدمات سفر و آژانس‌هاي مسافرتي مواجه و خيلي سريع به آنها اعتماد مي‌كنند كه برخي از اين موارد از خدمات و استاندارد لازم برخوردار نيستند.»
او آگاه‌سازي مردم نسبت به خدمات را براي خريد از مراكز مطمئن و مشتري‌مدار و نيز نظارت مستمر بر دفاتر گردشگري و قراردادهاي آنها را از جمله اقدامات پيشگيرانه دانست و گفت: «‌عمده شكايت مردمي آن است كه معمولاً متن قرارداد ميان آژانس و مشتري با متن آگهي همخواني ندارد.»
خسروآبادي در اين زمينه گفت: «‌ما با اين موضوع قطعاً به عنوان كلاهبرداري برخورد مي‌كنيم چرا كه اين اقدام مي‌تواند وجهه خدمات گردشگري را خدشه‌دار كند. در صورت برخورد با اين موارد حق با مشتري است و ادعاي آژانس‌دار مبني بر توافق در قرارداد مورد قبول ما نيست. آگهي‌دار بايد عين آگهي را از نظر نوع خدمات و قيمت در قرارداد خود قيد كند.»
به گفته مدير اداره كل ميراث فرهنگي استان تهران از ابتداي سال تاكنون اين اداره كل 75حكم تعليق آژانس، 27 حكم لغو مجوز و 46مورد مكاتبه با اداره اماكن براي پلمب اماكن و واحدهاي غير مجاز را ثبت كرده است.
در ادامه اما بحث آژانس «‌تعطيلات رويايي» نيز پيش كشيده شد؛ شركت مسافرتي طرف قرارداد با سازمان ميراث فرهنگي كه در ايام بازي‌هاي جام جهاني 2014 برزيل شمار زيادي از گردشگران را به اين كشور برد اما به علت ضعف در ارائه خدمات مورد شكايت و پيگرد قانوني قرار گرفت تا آنجا كه در اين مسير با حكم تعليق مواجه شد هر چند به ادعاي يكي از خبرگزاري‌ها اين آژانس به رغم دريافت حكم تعليق كماكان در حال فعاليت است. خسروآبادي درباره اين آژانس گفت: «‌تعطيلات رويايي به مدت يك ماه فرصت قانوني داشت تا بعد از حكم تعليق تعهدات خود را انجام دهد. اكنون اين زمان به پايان رسيده است و بعد از آن اگر فعاليت كند طبق ماده 27 قانون، دستور تعطيلي و پلمب كل مجموعه را خواهيم داشت.»
وي در ادامه از يكي از كاركنانش خواست كه با اين آژانس تماس بگيرد و اگر ادامه فعاليت آن اثبات شود در مكاتبه با اداره اماكن خواستار صدور حكم پلمب آن شود.  خسروآبادي درباره نظارت بر اين قبيل آژانس‌هاي مسافرتي تعليق شده در سطح شهر نيز گفت: «‌وظيفه ما نظارت بر آژانس‌هايي است كه درباره آنها دستور پلمب داده شده است؛ هر جا اين كار انجام نشود در واقع قصور كرده‌ايم؛ اينكه براي يك آژانس فرقي نكند كه حكم تعليق بگيرد يا نگيرد تف سربالا براي سازمان ميراث فرهنگي محسوب مي‌شود.»
مدير اداره كل سازمان ميراث فرهنگي استان تهران در ادامه درباره ضرورت تشكيل اداره شهر تهران براي رسيدگي به اين موارد سخن گفت؛ نهادي كه جدا از اداره كل به امور اختصاصي شهر بزرگ تهران بپردازد و به گفته او براي تشكيل اين اداره تا كنون موافقت تقريبي سازمان ميراث فرهنگي نيز به دست آمده است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن