واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۲ب.ظ)
تشريح چگونگي برگزاري ششمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشکي کشور مشاور اجرايي معاون آموزشي وزارت بهداشت نوآوري در بين دانشجويان، را از مباحث مهم و مطرح در تمام المپيادهاي دنيا خواند.
به گزارش خبرگزاري موج، ابوالقاسم گرجي مشاور و معاون اجرايي معاون آموزشي وزارت بهداشت با بيان اين مطلب که نوآوري در بين دانشجويان، بحث مطرح در تمام المپيادهاي دنيا است، گفت: شکوفايي نسل جوان نخبه کشور و شناسايي نفرات برگزيده در چهار حيطه باعث افزايش انگيزه و نوآوري در بين دانشجويان خواهد شد.
گرجي در مورد متفاوت بودن ششمين المپياد علمي دانشجويان کشور با سال هاي قبل گفت: المپياد امسال هم از لحاظ پختگي مطالب، درايت و برنامه ريزي در آن و هم از لحاظ اثربخشي و کارايي نسبت به سال هاي گذشته از کيفيت بهتري برخوردار بود.
دبير همايش ششمين المپياد علمي دانشجويان کشور با اشاره به اين مطلب که در دومين روز المپياد حدود 9 آزمون برگزار شده است، افزود: جواب هاي آزمون مرحله اول آماده شده در اختيار مسؤولان دانشگاه قرار گرفته است همچنين تلاش براي برگزاري المپياد در فضاي صميمانه باعث شده که اساتيد دانشجويان را به نحوه مطلوبي بتوانند ارزيابي کنند.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران با بيان اينکه براي برگزاري هر المپياد يک سال زمان نياز است تا به بهترين شکل انجام شود، بيان کرد: بعد از اتمام اين المپياد براي المپياد سال آينده برنامه ريزي مي شود.
تمام اساتيد چهار حيطه باليني، مديريت سلامت، علوم پايه و هنر نسبت به برنامه هايي که مورد نياز کشور است، نظر سنجي هايي را در آخر همين هفته انجام مي دهند.
وي ادامه داد: بعضي از اين چهار حيطه در سال آينده تغيير خواهد کرد و از هفته آينده حيطه هايي که به عنوان اصلي ترين و جديد ترين حيطه براي سال آينده مطرح مي شوند، اقدام به طراحي سؤال خواهند کرد.
رئيس دانشکده مديريت و اطلاع رساني پزشکي دانشگاه علوم پزشكي ايران خاطرنشان کرد: در اين المپياد تقريبا حدود 10 تيم وضعيت موجود المپياد، سوالات مطرح شده در آزمون، نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهديد ها را بررسي مي کنند و براي رفع نقاط منفي و ارتقاي نقاط مثبت براي المپياد سال بعد برنامه ريزي مي شود.
وي در مورد نحوه سوالات و تصحيح برگه هاي آزمون گفت: بيش از 60 نفر از اساتيد سراسر کشور سوالات آزمون را طراحي کردند و نزديک به 40 نفر از آنها هر روز در محل آزمون حضور دارند و سوالات را به صورت دستگاه هاي مارک خوان و اسکنر تصحيح مي کنند و سوالات ازطريق سيستم رايانه اي تصحيح مي شود.
اين مقام مسؤول در مورد افزايش جوايز نسبت به پارسال اظهار کرد: امسال مانند المپياد هاي جهاني تعداد جوايز و نفراتي که برگزيده مي شوند خيلي بيشتر شده است به طوري که امسال حدودا به 204 نفر مدال طلا، نقره و برنز اهدا خواهد شد که به 10درصد نفرات مدال طلا، 15 درصد مدال نقره و 25 درصد مدال برنز تعلق و به تعدادي از دانشجويان برتر لگوي ششمين المپياد علمي دانشجويان کشور المپياد به عنوان جايزه اهدا مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]