تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819702651




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی بیت‌المال همراه دیوارهای شهر فرو می‌ریزد/ اثر هنری 130 میلیونی که تخریب شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
وقتی بیت‌المال همراه دیوارهای شهر فرو می‌ریزد/ اثر هنری 130 میلیونی که تخریب شد
این روزها شهرداری تهران با این توجیه که پله‌های خیابان ولیعصر تهران باید برقی شوند، در حال تخریب یکی از زیباترین پله‌های پایتخت است که برای ساختش ۱۳۰ میلیون تومان هزینه شده است.

خبرگزاری فارس: وقتی بیت‌المال همراه دیوارهای شهر فرو می‌ریزد/ اثر هنری 130 میلیونی که تخریب شد



به گزارش خبرنگار فارس،روز گذشته اثر هنری کامیار صادقی که به سفارش سازمان زیباسازی شهرداری تهران در خیابان ولیعصر اجرا شده بود، به وسیله پیمانکاران شهرداری تخریب شد. کامیار صادقی هنر نقاش درباره این اتفاق می‌گوید: دیروز دوستی با من تماس گرفت و خبر تخریب پله‌های نقاشی شده واقع در خیابان ولیعصر نرسیده به توانیر را به من داد. من در ابتدا باور نمی‌کردم تا این که امروز صبح با مراجعه به این مکان مشاهده کردم که کارگردان با کمپرسور به جان این اثر هنری افتاده‌اند و در حال تخریب کردن آن هستند.

این هنرمند نقاش درباره رقم قراردی که با سازمان زیباسازی منعقد کرده بوده نیز می‌گوید: برای نقاشی این سه پله قرارداری به ارزش 200 میلیون تومان منعقد کردم که قرار شد در نهایت کار نقاشی بر روی دو پله را تمام کنم و برای باقیمانده قرار داد هم یک کار دیگر در شهرک والفجر به انجام رساندم. در مجموع چیزی حدود 131 میلیون هزینه برای این کار انجام شده است. صادقی ادامه می‌دهد:‌ برای این کار چیزی نزدیک به 9 ماه وقت گذاشتم. وقتی امروز رفتم و از پیمانکاران پرسیدم که چرا این اثر هنری را تخریب می‌کنید؟ گفتند دستوری از دفتر آقای قالیباف رسیده مبنی بر اینکه تمام پله‌های خیابان ولیعصر باید برقی شوند. اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چرا کارشان را دقیقا از تخریب این پله‌ها آغاز کردند؟ حداقل می‌توانستند با تخریب دیگر پله‌های این خیابان کارشان را شروع کنند. در واقع شهرداری می‌توانست برای حفظ این اثر و زیباسازی شهر، این بنا را دستنخورده باقی بگذارد و دیگر پله‌ها را برقی کند.

کامیار صادقی درباره ویژگی‌های این اثر هنری می‌گوید: این اثر با تکنیکی کار شده بود که حداقل تا 50 سال ماندگار می‌ماند و به این راحتی از بین نمی‌رفت چرا که کار اساسی انجام شده بود. حتی در کتاب‌های نفیسی که شهرداری تهران تحت عنوان «تهران قدیم، تهران جدید» منشر کرد نیز تصویر این پله‌ها کار شده بود.

وی خاطرنشان می‌کند: بعد از ملاحظه این تخریب‌ها و عکاسی از آن‌ها به سازمان زیباسازی شهر تهران رفتم تا علت این تخریب را از مسولان جویا شوم که به دلیل تغییر مکان این سازمان و عدم اسقرار کارمندان، نتوانستم کسی را برای پاسخگویی پیدا کنم.

قبل از تخریب انتهای پیام/

93/06/17 - 01:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن