تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814905289




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم افسردگی در کودکان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
علائم افسردگی در کودکان
یک روانشناس گفت: درمان شناختی رفتاری از جمله روش‌های بسیار کارآمد برای کودکان و نوجوانان است.
حسین ابراهیمی مقدم روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، در رابطه با علائم افسردگی در کودکان گفت: در کودکان نابالغ افسردگی بسیار نادر است و اکثر کودکان خردسال نشانه‌های مرضی بسیار کمی را نشان می‌دهند ، بعد از بلوغ نشانه‌های مرضی افسردگی به شدت افزایش پیدا می‌کند و این افزایش در دختران زودتر و شدیدتر است.

وی اظهار داشت: نشانه‌های مرضی در دوره نوجوانی شدیدترین درجه خود را داند و در دوران اولیه بزرگسالی از شدت آنها کم می‌شود. نشانه‌های افسردگی در طول زمان ثبات متوسط یا بالا دارند اگر افسردگی تحت درمان قرار نگیرد دوره‌های آن در کودکان 8 تا 13 ماه و در نوجوانان 3 تا 9 ماه طول خواهد کشید.

وی در ادامه بیان کرد: حدود 90 درصد کودکان و 50 تا 90 درصد نوجوانان از این دوره‌ها سالم بیرون می‌آیند.

اوج یا بازگشت بیماری بسیار رایج است. حدود 60 درصد از نوجوانان افسرده تا دو سال بعد از بهبود دوره افسردگی دیگری را نیز تجربه می‌کنند. درحالی که 72 درصد نوجوانان افسرده تا 5 سال بعد از بهبود دوباره افسرده می‌شوند.

این روانشناس تصریح کرد: از عمده نشانه‌های تشخیصی مرضی برای افسردگی می‌توان به خلق افسرده که در کودکان و نوجوانان می‌تواند به صورت زود خشمی باشد، کاهش علاقه و لذت در اکثر کارها، تغییر چشمگیر در اشتها یا وزن، تغییر چشمگیر در خواب، پر تحریکی یا کم تحرکی یا روانی – حرکتی، کمبود انرژی یا خستگی شدید، احساس بی‌ارزشی یا خطا کار بودن، مشکل در تمرکز حواس و تفکر دائم درباره مرگ یا خودکشی اشاره کرد.

وی گفت: باید توجه داشته باشیم این نشانه‌ها باعث استرس شدید یا ناتوانی در عملکرد شود و ضمناً به علت عزیز از دست رفته بوجود نیامده باشد، در این حالت فرد به عنوان فرد افسرده تلقی می‌شود.

مقدم عنوان کرد: برای درمان این افراد با توجه به اینکه احتمال عوامل ارثی به مسائل خانوادگی و عوامل هورمونی و در کنار آن شناختی نقش مهمی دارند می‌بایست همه این موارد مورد بررسی قرار بگیرند.

ابراهیمی مقدم در پایان درمان شناختی رفتاری ازجمله روش‌های بسیار کارآمد برای کودکان و نوجوانان تلقی کرد و همچنین خاطر نشان کرد: از عمده‌ترین روش‌های درمانی ترکیب دارو درمانی وروان‌ درمانی است که بهترین جواب را داده است.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۵:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن