واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ شهريور ۱۳۹۳ (۱۹:۳۹ب.ظ)
مديرکل هماهنگي امور استان ها وزارت ارشاد: هجرت امام رضا(ع) به ايران بزرگ ترين حادثه تاريخ سرزمين ايران است مديرکل هماهنگي امور استان ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هجرت امام رضا(ع) به ايران را بزرگ ترين حادثه تاريخ سرزمين ايران دانست و گفت: در ميان انبوه تحولاتي که در تاريخ ايران و اسلام صورت گرفته است بدون شک سفر علي بن موسي الرضا(ع) به ايران بزرگترين حادثه اي است که تاريخ اين سرزمين تاکنون به خود ديده است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد مهدي احمدي، گفت: اصولا حوادث روزگار امامت علي بن موسي الرضا(ع) يکي از حوادث حائز اهميت فراوان در تاريخ اسلام و تاريخ تشيع بوده و هست.
مديرکل هماهنگي امور استان ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خاطر نشان کرد: اين که برخي محققان اين دوره را با حماسه عاشورا و گروهي آن را با نرمش قهرمانانه امام حسن(ع) و جمعي ديگر آن را با موقعيت امام سجاد(ع) و گروهي نيز آن را با انقلاب فکري و فرهنگي صادقين(ع) مقايسه و شبيه مي دانند، نشان دهنده همين اهميت خاص و چند بعدي بودن وضعيت آن مقطع تاريخي و پيامدهاي آن دولت سياسي بوده است.
وي افزود: سياست امام رضا(ع) براي سفر به خراسان تنها در افشاي سياست هاي مامون محدود نمي شود بلکه ازاين هجرت هدف هاي ديگري نيز دنبال شد که برقراري و پيوند با ايرانيان متمايل به تشيع، تبديل خراسان به کانون تشيع و مرکز عمده تمرکز حضور امام در ايران از جمله آنهاست هجرت آن حضرت استمرار مباني تمدن اسلامي است که توسط پيامبر شکل گرفته بود و ائمه اطهار آن را استمرار دادند.
احمدي ابراز داشت: يکي از شاخص هاي تمدن رشد يک جامعه، فضاي باز سياسي، گفتگو با انديشه هاي مخالف و پيشرفت علم و دانش و آگاهي مي باشد که دقيقا تمام اين ويژگي ها در هجرت امام رضا(ع) ديده مي شود.
جشنواره امام رضا(ع) و جريان سازي فرهنگي
وي هم چنين به اهداف جشنواره امام رضا(ع) اشاره و اظهار کرد: هدف از برگزاري جشنواره ها جريان سازي و معرفي نخبگان و شخصيت هاي ديني، علمي، فرهنگي و هنري در جامعه است و جشنواره بين المللي امام رضا(ع) هم مصداق همين موضوع است اين جشنواره در سطح ملي و بين المللي باعث جريان سازي فرهنگ رضوي خواهد شد و افکار عمومي اعم از مسلمان و غيرمسلمان با ديدگاه هاي متعالي آن حضرت آشنا مي شوند و با معرفت به شخصيت والاي امام رضا(ع) سبک زندگي خويش را بر اين اساس شکل مي دهند چرا که انسان فطرتا اجتماعي است و لازمه اجتماعي بودن الگو پذيري است.
احمدي با اشاره به اينکه توسط اين جشنواره با نخبگان و شخصيت هاي برجسته فرهنگي و ديني، آشنا خواهيم شد و از آثار علمي آنان که مرتبط با امام رضا(ع) است استفاده خواهيم نمود، تاکيد کرد: جشنواره بين المللي امام رضا(ع) با جريان سازي که ايجاد مي کند ميزان آگاهي انسان ها را ارتقا مي دهد و جامعه به ويژه نسل جوان ب شناخت به نگاه و عملکرد آن امام همام ايشان را به عنوان الگو و راهنماي عمل در سبک زندگي خود قرار مي دهند.
احمدي با بيان اينکه در اداره کل امور استان هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در حمايت از جشنواره بين المللي امام رضا(ع) دو موضوع مورد توجه است و تاکنون در خصوص آن ها اقداماتي صورت گرفته است، گفت: تاکيد به استان ها جهت برپايي جشنواره هاي رضوي با موضوعات مختلف و ايجاد فضاي معنوي و نشست هاي تخصصي در حوزه شناخت ابعاد متعالي امام رضا(ع) که موجب ارتقاي معرفت و شناخت مردم آن استان مي شود از راهبرهاي ماست. ما معتقديم محبت به آن حضرت اگر پشتوانه معرفتي نداشته باشد با مواجه با چالش ها شبهاتي در افراد ايجاد مي کند که به اساس دين لطمه خواهد زد.
وي ادامه داد: يکي از شاخص هاي ارزيابي در فعاليت هاي موفق مديران کل استان ها مشارکت با بنياد بين المللي امام رضا(ع) و حضور فعال در برنامه هاي فرهنگي و هنري جشنواره امام رضا(ع) است که در اين زمينه عموم استان ها مشارکت بسيار مطلوبي داشته اند و جشنواره هاي مختلفي با موضوعات متفاوت و مفيد در جامعه برگزار نموده اند که تاثيرگذار هم بوده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]