تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837420602
مراکز پژوهشی در تحقیق و توسعه مخازن نفت و گاز مشارکت می کنند
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: با تعیین نوع قراردادهای همکاری؛
مراکز پژوهشی در تحقیق و توسعه مخازن نفت و گاز مشارکت می کنند
وزیر نفت با تاکید بر مشارکت مراکز پژوهشی در بخش تحقیق و توسعه مخازن نفت و گاز کشور از تعیین نوع قراردادهای ویژه برای همکاری این مراکز با صنعت نفت خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، بیژن زنگنه در بازدید از پژوهشگاه صنعت نفت، در جریان آخرین دستاوردهای پژوهشگاه در بخشهای بالادستی، پایین دستی، محیط زیست و نانو قرار گرفت و با روسای پردیسها و متخصصان پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.
وزیر نفت در جریان این بازدید با تاکید مجدد بر ضرورت همکاری بیشتر صنعت نفت با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی متخصص در این حوزه گفت: علاوه بر دانشگاه صنعت نفت، حدود ٦ دانشگاه کشور از پتانسیل خوبی در حوزه مهندسی نفت برخوردارند و همانطور که پیشتر نیز تاکید کرده ام، معتقدم باید صفر تا صد چند مخزن به هر یک از این مجموعه های تحقیقاتی و پژوهشی سپرده شود تا آنها به عنوان مشاور عالی صنعت نفت در بخش تحقیق و توسعه این مخازن فعالیت کنند.
زنگنه ادامه داد: پژوهشگاه صنعت نفت نیز از این ظرفیت برخوردار است و با توجه به اهمیت مخازن بزرگ و اصلی تولیدکننده نفت و گاز برای کشور، ورود پژوهشگاه به این مخازن در شرایط حاضر اولویت دارد.
به گفته وی، پژوهشگاه صنعت نفت باید با تعریف و پیش بردن پروژه های در دست اقدام، درآمدزا باشد و هزینه های خود را از محل درآمدهای حاصل، تامین کند.
زنگنه گفت: به این منظور، تعریف نوع قراردادی برای ورود پژوهشگاه صنعت نفت به بخش تحقیق و توسعه مخازن مدنظر قرار می گیرد.
حفظ سلامت مخزن در اولویت فعالیتهای بالادستی صنعت نفت
وی با اشاره به اهمیت تولید صیانتی و انجام فعالیتهای ازدیاد برداشت در میدانها، حفظ سلامت مخزن را از اولویتهای صنعت نفت اعلام و تصریح کرد: دانشگاه ها یا پژوهشگاه صنعت نفت که مسئولیت مخازن را برعهده می گیرند، می توانند از شریک خارجی استفاده کنند و لازم است تمام امکانات و دانش خود را برای دستیابی به اهداف مدنظر در توسعه میدانها بکار گیرند.
زنگنه در باره تامین منابع مالی مورد نیاز در این بخش گفت: نتایج حاصل از فعالیتهای فناورانه، پاسخگوی هزینه هاست؛ بطور نمونه یک درصد افزایش ضریب بازیافت، میلیاردها دلار درآمدزایی به همراه دارد و تمام هزینه ها را جبران می کند.
وی با اشاره به برخی مشکلات پژوهشگاه صنعت نفت به دلیل طولانی شدن فرآیندهای ناشی از انجام تشریفات مناقصات گفت: پژوهشگاه نیازی به تشریفات ندارد.
پژوهش توسعه ای، تقاضا محور باشد
وزیر نفت در ادامه با بیان این که تفاوت توسعه یافتگی و توسعه نیافتگی در دنیای امروز، به بهره مندی از فناوری مربوط می شود، ادامه داد: ما در حوزه فناوری، خوب عمل نکرده ایم و این عملکرد ضعیف، بیش از آنکه ناشی از کمبود منابع مالی باشد، از ضعف مدیریتی در این حوزه ناشی می شود.
زنگنه در عین حال که تامین منابع مالی را ضروری خواند، تصریح کرد: تا زمانی که مدیریت درستی در این زمینه اعمال نشود، افزایش بودجه های پژوهشی و چند برابر شدن منابع مالی راهگشا نخواهد بود.
وی با تاکید بر این که پژوهش توسعه ای، باید تقاضامحور باشد، افزود: این شرط تنها در اقتصاد رقابتی محقق می شود و در شرایطی که رقابتی بر فضای اقتصادی حاکم نباشد، حرکت به سمت توسعه فناوری و فعالیتهای پژوهشی، توجیهی ندارد.
زنگنه اظهار کرد: شرکتهای قدرتمند فعال در بازار دنیا، حیات و ممات خود را در توسعه فناوری می بینند و اقتصاد رقابتی در دنیا سبب شده است برخی شرکتهای نام آور که سالها پیش بازار را به دست داشتند، امروز به دلیل عقب ماندگی در بهره مندی از فناوریها، جایگاهی در بازار نداشته باشند.
وی ادامه داد: به این ترتیب باید به سمتی حرکت کنیم که توسعه فناوری در صنعت نفت، نقشی حیاتی ایفا کند و این نقش آفرینی در حوزه بالادستی به مراتب با اهمیت تر است.
تاکید بر تمرکز بیشتر پژوهشگاه نفت در حوزه بهینه سازی مصرف انرژی
وزیر نفت تمرکز بیشتر پژوهشگاه صنعت نفت را بر حوزه بهینه سازی مصرف انرژی خواستار شد و گفت: تفاوت قیمت فروش سوخت در داخل کشور با قیمت فوب خلیج فارس، سالانه به ٨٠ میلیارد دلار بالغ می شود و از این رو برنامه ریزی برای اصلاح الگوی مصرف در این حوزه ضرورت دارد.
زنگنه تصریح کرد: فعالیتهای دانش بنیان در عرصه بهینه سازی مصرف، علاوه بر اشتغالزایی، در مجموع توسعه رفاه مردم را به دنبال دارد و هزینه های صرف شده در این زمینه، در مدت زمان کوتاهی جبران می شود.
وی همچنین بر ضرورت اقدامهای زیست محیطی تاکید کرد و افزود: استانداردها برای بهبود زندگی مردم تعریف شده اند و نمونه این بهبود کیفی را می توان در کاهش آلودگی هوای تهران به دنبال واردات بنزین یورو٤ مشاهده کرد.
وزیر نفت یادآور شد: البته هنوز به هوای ایده آل نرسیده ایم، چرا که عوامل بسیاری نظیر تعدد خودروها و تردد خودروهای فرسوده در این زمینه نقش دارند و بی شک، افزایش سهم حمل و نقل عمومی می تواند در این راستا موثر باشد.
زنگنه در بخش دیگری از صحبتهای خود در جمع مدیران و کارشناسان پژوهشگاه صنعت نفت با بیان این که ما باید متناسب با توان خود، برای خرید شرکتی صاحب تکنولوژی و فناوری در صنعت نفت اقدام کنیم، گفت: چینی ها تمام نیروگاه های بادی را در دنیا خریداری می کنند تا از این طریق، ضمن آشنایی با روشهای مدیریت پروژه، تکنولوژیها و فناوریهای مورد نیاز خود را انتقال دهند.
وی با یادآوری این که بدیهی است ما به اندازه فهم و دانش خود می توانیم در یادگیری و انتقال فناوری موفق باشیم، ادامه داد: افزایش دانش و درک از مباحث صنعت نفت ضرورتی اجتناب ناپذیر است و در صورتی می توان در فرایند انتقال فناوری به موفقیت بیشتری دست یافت که از دانش کافی در این زمینه بهره مند باشیم.
وی ضمن قدردانی از تلاش کارکنان پژوهشگاه صنعت نفت، ابراز امیدواری کرد پژوهشگاه بتواند با ارائه خدمات فناورانه و پژوهشی، بیش از پیش در سطح منطقه بدرخشد و برای کشور افتخارآفرین باشد.
به گزارش خبرنگار شانا، وزیر نفت در بازدید امروز خود از پژوهشگاه صنعت نفت از پژوهشکده مطالعات مخازن و توسعه میادین (بالادستی) و آزمایشگاه های شستشوی مغزه، خواص پتروفیزیکی مغزه، سیمانهای ویژه، مطالعات تزریق گاز، خواص الکتریکی، ازدیاد برداشت، نفوذپذیری نسبی با اشعه ایکس و فشار مویینگی در این پژوهشکده بازدید کرد.
در جریان این دیدار وزیر نفت با توضیحات رئیس پردیس بالادستی پژوهشگاه، در جریان آخرین فعالیتها و پیشرفتها در حوزه های مختلف بالادستی به ویژه طرحهای مروارید خلیج فارس، هیدراتهای گازی دریای عمان، شیلهای گازی استان لرستان، ازدیاد برداشت در میادین و ساخت مخزن هوشمند قرار گرفت. بازدید از پژوهشکده کاتالیست و نانوفناوری، پژوهشکده گاز و بخش نانو و دیگر بخشهای پژوهشگاه صنعت نفت از دیگر برنامه های وزیر در جریان این دیدار بود.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]
صفحات پیشنهادی
مسئول توسعه CNG شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خبرداد تقاضای کشورهای همسایه برای واردات گاز CNG از ایران
مسئول توسعه CNG شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خبردادتقاضای کشورهای همسایه برای واردات گاز CNG از ایرانمسئول توسعه CNG شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت کشورهای همسایه از جمله عراق تقاضای واردات گاز مایع طبیعی فشرده و خدمات فنی مهندسی آن شدند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فاایران 8 میلیارد دلار نفت و گاز صادر کرد
اقتصادی انرژی در 124 روز نخست امسال ایران 8 میلیارد دلار نفت و گاز صادر کرد وزارت نفت با ارائه گزارشی به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از صادرات 7 میلیارد و 900 میلیون دلار نفت خام و میعانات گازی در چهار ماه نخست سال جاری خبر داد به گزارش خبرنگار مهر پس از توافق ژنو هر چند برخچالشهای توسعه صنعت پالایش در ایران-۱ با یک میلیون بشکه افزایش تولید نفت خام چه کنیم؟
چالشهای توسعه صنعت پالایش در ایران-۱با یک میلیون بشکه افزایش تولید نفت خام چه کنیم در حالی روزانه ۱ میلیون بشکه نفت خام روی دست ایران مانده است که با صادرات هر بشکه نفت خام حدودا 100 دلار عاید کشور میشود در حالیکه با تبدیل آن به فرآورده با توجه به سبد محصولات تولید شده بین 5صادرات ٢٢ میلیون دلار نفتا، پروپان و بوتان از NGL سیری/ ارسال ٤٤ میلیارد فوت مکعب گاز به نیروگاه سیری
طی سال گذشته محقق شد صادرات ٢٢ میلیون دلار نفتا پروپان و بوتان از NGL سیری ارسال ٤٤ میلیارد فوت مکعب گاز به نیروگاه سیری رئیس منطقه عملیاتی سیری گفت در یکسال گذشته بیش از ٢٢ میلیون دلار نفتا پروپان و بوتان در NGL سیری تولید و صادر شده است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگ۱۱ سال است که مخازن CNG خودروهای گازسوز بازرسی نشدهاند
۱۱ سال است که مخازن CNG خودروهای گازسوز بازرسی نشدهاند رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت گفت از سال ۸۲ تا امروز مخازن CNG خودروهای گازسوز بازرسی نشده اند کار بازرسی مخازن به مجموعه ای که واگذار شده غلط بوده باید وزارت نفت کار بازرسی مخازن CNG را برعهده بگیرد به گزارش خبرنگامراکز پژوهشی و آموزشی شهرستان های آذربایجان شرقی باید توسعه یابند
استانها شمال آذربایجان شرقی پاشایی مراکز پژوهشی و آموزشی شهرستان های آذربایجان شرقی باید توسعه یابند تبریز- خبرگزاری مهر مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت مراکز پژوهشی و آموزشی شهرستان های استان باید توسعه و تقویت شوند به گزارش خبرنگار مهر جعفر پاشایی صبح پنج شنبهبنزین و نفت گاز یورو 4 سال 95 در سراسر کشور توزیع می شود
بنزین و نفت گاز یورو 4 سال 95 در سراسر کشور توزیع می شود خبرگزاری پانا 8 کلانشهر کشور تا پایان امسال زیر پوشش کامل بنزین و نفت گاز با استاندارد یورو 4 قرار می گیرد و با اجرا و تکمیل طرح های بنزین سازی اوایل برنامه ششم توسعه در همه شهرهای کشور فرآورده های نفتی با استانداردهای رووزیر نفت عنوان کرد ایران دارای بزگترین ذخایر نفت و گاز دنیا است/ تامین ۷۰درصد انرژی ایران از گاز
وزیر نفت عنوان کردایران دارای بزگترین ذخایر نفت و گاز دنیا است تامین ۷۰درصد انرژی ایران از گازوزیر نفت با بیان اینکه علیرغم تحریم و موانع 70 درصد مصرف انرژی ایران از گاز طبیعی تأمین شده و فرآوردههای نفتی مایع حدود 30 درصد مصرف انرژی کشور را شامل میشود گفت متأسفانه به عنوانیک مقام مسئول در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منابع نفت اگر در خود نفت استفاده شده بود امروز مشکل گازوئیل یور
یک مقام مسئول در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتیمنابع نفت اگر در خود نفت استفاده شده بود امروز مشکل گازوئیل یورو۴ و واردات بنزین نداشتیمیک مقام مسئول در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه برای توسعه CNG فقط از منابع نفت استفاده شد و حتی به خودروسازان نیز یارانه دادیم گفتتعامل سازنده در سیاست خارجی و توسعه صنعت نفت ایران
تعامل سازنده در سیاست خارجی و توسعه صنعت نفت ایرانموضوع انرژی مهمترین نقطه پیوند اقتصاد ایران با اقتصاد جهانی محسوب میشود و با عنایت به اینکه صنایع بالادستی و پاییندستی صنعت نفت در فرایند توسعه اقتصادی ایران از جایگاهی استراتژیک برخوردارند بخش اول مقدمه اگرچه طی چند دهه اخیرخروج نفت از چرخه بودجه سالانه کشور/خروج از رکود تورمی عاملی مهم در توسعه طرحهای زیربنایی
مروی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خروج نفت از چرخه بودجه سالانه کشور خروج از رکود تورمی عاملی مهم در توسعه طرحهای زیربنایی رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تاکید براینکه صنعت نفت پیشران اقتصاد کشور است به طور یقین بسته خروج از رکود تورمی تاثیرگذاری بیشتری در اقتصاد کشور دارد بنابراینمشارکت برقی ایران و بانک توسعه اسلامی
اقتصادی انرژی مشارکت برقی ایران و بانک توسعه اسلامی همزمان با تعریف و اجرای 53 پروژه جدید افزایش ظرفیت تولید برق در کشور وزارت نیرو و بانک توسعه اسلامی به منظور تامین منابع مالی چندین طرح نیروگاهی به توافق رسید به گزارش خبرنگار مهر در حال حاضر ظرفیت تولید برق ایرن به حدود 73بنزين و نفت گاز يورو 4 سال 95 در سراسر کشور توزيع میشود
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی بنزين و نفت گاز يورو 4 سال 95 در سراسر کشور توزيع میشود کاظمی گفت کلانشهر کشور تا پایان امسال زیر پوشش کامل بنزین و نفت گاز با استاندارد یورو 4 قرار میگیرد و با اجرا و تکمیل طرحهای بنزینسازی اوایل برنامه ششم توسعه در همه شهرهالعربیه: عربستان از گازهای همراه نفت بنزین تولید میکند
العربیه عربستان از گازهای همراه نفت بنزین تولید میکندبا سرمایهگذاری 30 میلیون دلاری عربستان به دنبال تولید بنزین و دیزل از گاز های همراه نفت است به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس شرکت نفت عربستان آرامکو قصد دارد از طریق سرمایهگذاری 30 میلیون دلاری در فناوری سیلوریاجزئیات مذاکرات گازوئیلی وزرای نفت و نیرو/ آغاز ذخیرهسازی سوخت در نیروگاهها
اقتصادی انرژی در گفتگو با مهر اعلام شد جزئیات مذاکرات گازوئیلی وزرای نفت و نیرو آغاز ذخیرهسازی سوخت در نیروگاهها معاون وزیر نیرو با تشریح محورهای مذاکرات وزرای نفت و نیرو از آغاز ذخیره سازی سوخت مایع در نیروگاهها خبر داد و اعلام کرد تابستان امسال رکورد پیک مصرف برق به 49نظام ارزی باثبات از الزامات توسعه صادرات غیرنفتی است
قائم مقام بانک مرکزی نظام ارزی باثبات از الزامات توسعه صادرات غیرنفتی است خبرگزاری پانا قائم مقام بانک مرکزی گفت بسته سیاست های اقتصادی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود نماد بارزی از تفکر حاکم میان نخبگان اقتصاددانان و سیاستگذاران اقتصادی کشور است ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد ساعرئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت خبر داد ۴ دوره توسعه صنعت CNG در ایران/ تحویل گاز به خودروهای بازرسی نشده باید
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت خبر داد۴ دوره توسعه صنعت CNG در ایران تحویل گاز به خودروهای بازرسی نشده باید متوقف شودرئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت با اشاره به ۴ دوره توسعه صنعت CNG در ایران گفت تحویل گاز به خودروهای بازرسی نشده باید متوقف شود به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگز-
اقتصادی
پربازدیدترینها