واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: گزارش پانا از نشست رئیس سازمان خصوصی سازی/ ارایه لایحه ساماندهی سهام عدالت به مجلس/ وزارت نفت رتبه اول خصوصی سازی خبرگزاری پانا: رئیس سازمان خصوصی سازی از ارائه لایحه ساماندهی سهام عدالت در هفته آینده به مجلس خبر داد و افزود: در بین وزارتخانه ها در 13 ماه گذشته وزارت نفت با 44 درصد از کل واگذاری رتبه اول، وزارت صنعت با 25 درصد رتبه دوم، وزارت نیرو با 14.6 درصد رتبه سوم، وزارت ارتباطات با 9.5 درصد رتبه چهارم و وزارت اقتصاد با 4.6 درصد شاگرد پنجم خصوصی سازی شد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۱ شهريور ساعت 12:38
به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا، پوری حسینی در یک نشست خبری خاطر نشان کرد: از سال 1380 تا نیمه دوم 92 حدود97 هزار میلیارد تومان خصوصی سازی انجام شده که از این میزان 54 درصد سهم فروخته شده و 46 درصد دیگر در غالب رد دیون و سهام عدالت تخصیص پیدا کرده است.
فروش 53 هزارمیلیارد تومان سهام طی 12 سال
رئیس سازمان خصوصی سازی خاطرنشان کرد: طی 12 سال که از آغاز خصوصی سازی ها در کشور می گذرد تا کنون 53 هزار میلیارد تومان سهام به مردم فروخته شده است.
وی افزود: در 6 ماه دوم سال گذشته عملکرد خصوصی سازی نسبت به 3.5 سال قبل از آن معادل 30 درصد رشد داشته است.
پوری حسینی با اشاره به محورهای جدید در دستور کار سازمان خصوصی سازی خاطرنشان کرد: پرهیز از تخصیص عین سهام، بابت رد دیون یکی از مهمترین تصمیمات سازمان خصوصی سازی است که البته با مخالفت شرکت ها و نهادهای طلبکار از جمله شبه خصوصی ها رو به رو شده است.
رئیس سازمان خصوصی سازی درباره سود سهام عدالت گفت: آنچه که سود سهام عدالت بوده به زحمت به 10 هزار میلیارد تومان می رسد در حالیکه ارزش آنها در آن زمان 44 هزار میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: سهام عدالت از پیچیدگی های زیادی هم از بابت شناسایی مشمولین و هم از بابت سهامی که از شرکت های سرمایه پذیر تعلق می گرفته مواجه است همچنین کار سنگین روانی و اجتماعی هم از بابت این سهام وجود دارد که رقم پرتفوی آن نیز حدود 90 هزار میلیارد تومان ارزیابی می شود.
رئیس سازمان خصوصی سازی از ارائه لایحه ساماندهی سهام عدالت به مجلس در هفته آتی خبر داد و افزود: لایحه ای برای ساماندهی سهام عدالت ظرف روزهای آینده به مجلس ارائه می شود و نیازمند اصلاح فصولی از قانون هستیم.
پوری حسینی عنوان کرد: برای توانمندسازی بخش خصوصی و ایفای نقش بیشتر لازم بود که سازمان خصوصی سازی به سهم خود اقدام های اولیه ای را در این خصوص به انجام رساند.
وی ادامه داد: از دو ماه گذشته سهم یا بلوکی قیمت گذاری کردن و اقساطی شدن سهام در دستور کار قرار گرفته و اگر بخش خصوصی خریدار واقعی باشد اقساط طولانی تر و حتی امتیازات بیشتری داده می شود.
خصوصی ها و خصولتی ها در دستور العملی تعیین شدند
رئیس سازمان خصوصی سازی خاطرنشان کرد: در دستورالعملی که به تازگی تدوین شده است خصوصی ها و خصولتی ها از هم تفکیک شده و تلاش می شود پای بخش خصوصی بیشتر به عرصه خصوصی سازی باز شود.
وی وزارت نفت را رتبه اول خصوصی سازی ها در کشور اعلام کرد و افزود: در بین وزارتخانه ها در 13 ماه گذشته وزارت نفت با 44 درصد از کل واگذاری رتبه اول ، وزارت صنعت با 25 درصد رتبه دوم، وزارت نیرو با 14.6 درصد رتبه سوم ، وزارت ارتباطات با 9.5 درصد رتبه چهارم و وزارت اقتصاد با 4.6 درصد شاگرد پنجم خصوصی سازی شد.
پوری حسینی خاطرنشان کرد: در شرکت های مادر تخصصی شرکت صنایع پتروشیمی با 25.5 درصد خصوصی سازی رتبه اول، ایمیدرو با 21.2 درصد رتبه دوم، توانیر با 14 درصد رتبه سوم و مخابرات و شرکت ملی پخش فراورده های نفتی با 9.5 درصد رتبه بعدی را به خود اختصاص دادند.
رئیس سازمان خصوصی سازی در پاسخ به این سوال که مردم در خصوص سهام عدالت بلاتکلیف اند، اظهار کرد: سهام عدالت نوعی هبه از سوی دولت وقت بوده و توسعه اکید نیز این است که در یکی دو سال اول پس از واگذاری قابلیت فروش نداشته باشد.
وی ادامه داد: ورقه های سهام عدالت در حال حاضر به معنای تکمیلی فرایند ثبت نام هستند و خرید و فروش آنها فاقد اعتبار قانونی است.
رئیس سازمان خصوصی سازی درباره لیست شرکت های در دست واگذاری گفت: سایت سازمان خصوصی سازی از چندماه گذشته فعال شده و اطلاعات 180 شرکت در دستور واگذاری و سود و زیان آنها موجود است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]