تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802809297




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره ای با مشارکت اصلی مردم / فیلمسازی با موبایل نگاه فردای سینمای جهانی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نگاهی به جشنواره همراه تهران جشنواره ای با مشارکت اصلی مردم / فیلمسازی با موبایل نگاه فردای سینمای جهانی خبرگزاری پانا: با پیشرفت وسیله های ارتباطی چون موبایل و .... این روزها هر مخاطبی از آنها استفاده های متفاوتی می کند که می توان عنوان کرد تا سالیان آینده موبایل ها و دوربین های کوچک نقش پر رنگی در سینمای کشور برای فیلمسازی دارند.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۱ شهريور ساعت 10:56



به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا؛ نشست خبری دومین جشنواره فیلم همراه تهران در حالی روز گذشته برگزار شد که این رویداد هنری را می توان یکی از جشنواره های تاثیر گذار کشور در سالهای گذشته نامید ،جشنواره ای که با حمایت بخش خصوصی و نه دولتی در حالی برگزار می شود که مشارکت اصلی در آن را مردم دارند. در این نشست حمید خانی، دبیر جشنواره طی توضیحاتی درباره این رویداد هنری اظهار داشت: جشنواره در آغاز دومین دوره خود پاییز 1392 با کسب مجوز برنامه خود را آغاز کرد و  پس از مدتی با حمایت سازمان سینمایی کشور و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بهمن ماه سال گذشته در تقویم جشنواره های سازمان سینمایی ثبت شد.

وی با بیان این که جشنواره «فیلم و عکس همراه تهران» به صورت کاملا خصوصی برگزار می شود و هیچ کدام از سازمان های دولتی از جشنواره حمایت مالی نداشته اند، تصریح کرد: برگزارکننده جشنواره شرکت ام سی جی mcg است که با مشارکت دیجی کالا، این جشنواره را برگزار می کند. در این دوره، سونی موبایل به عنوان حامی اصلی جشنواره حضور دارد و در بخش های دیگر نیز شرکت های خصوصی و سازمان های مرتبط چون آپارات، همراه اول، خانه سینمای دانشگاهی، لنزور، ایمانقشینه، هدف نهایی، ایران اپس و آی تی ایران از دومین جشنواره همراه تهران حمایت داشتند.

خانی درباره روند جشنواره توضیحاتی ارایه داد و افزود: فراخوان جشنواره در اسفند 1392 در حوزه های فیلم و عکس های موبایلی سه بخش رقابتی تعریف شد. بخش اصلی با عنوان «از نگاه همراه»، «بخش تهران از نگاه همراه» و «بخش دانشگاه از نگاه همراه» که ویژه دانشجویان است تعریف شد.

دبیر جشنواره با بیان این که نزدیک به 11 هزار نفر از سراسر ایران در این جشنواره شرکت کردند، ادامه داد: 24606 عکس در سه بخش رقابتی به جشنواره ارسال شد همچنین607 فیلم در سه بخش رقابتی به دبیرخانه رسید.

وی درباره آمار نمایش آثار در روزهای جشنواره طی سخنانی گفت: در بخش عکس در مجموع 151 عکس به نمایش در می آید و 118 عکس بر روی ال سی دی تماشا می شود. در بخش فیلم نیز درمجموع 111 فیلم نمایش داده می شود؛ 83 فیلم در بخش اصلی، 13 فیلم در بخش تهران، 9 فیلم در بخش دانشجویی و 6 فیلم انیمیشن.

خانی به دریافت اثر از نقاط مختلف ایران و خارج از کشور اشاره کرد و توضیح داد: در  این دوره جشنواره علاقه مندان به عکاسی و فیلم سازی با موبایل از دورترین مناطق مرزی، از شهرهای بزرگ، از روستاها و حتی جزایر خلیج فارس، آثار خودرا به دبیرخانه ارسال کرده اندکه بیش از300 شهر در فهرست کاربران و اعضا جشنواره ثبت شده اند. ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز در جشنواره شرکت داشتند که آثاری از کشورهای عراق، امارات، سوئد، آلمان و فرانسه در میان این آثار دیده می شود.

وی از امضا تفاهم نامه جشنواره همراه تهران و جشنواره فیلم های موبایلی مقدونیه گفت و ادامه داد: از جمله اقدامات جشنواره برای دستیابی به ارتباط میان جشنواره های موبایلی دیگر کشورها بود که در مرداد 1393 به انجام رسید و طی آن مقرر شد در سه حوزه نمایش آثار، اطلاع رسانی به هنرمندان و مطالعات و تحقیقات در زمینه آثار موبایلی این همکاری پیوسته وجود داشته باشد. در گام نخست فیلم های برگزیده جشنواره مقدونیه در زمان برگزاری جشنواره همراه تهران به نمایش در خواهد آمد.

جوایز جداگانه برای انیمیشن ها و فیلم های داستانی

مهرداد اسکویی دبیر و داور بخش فیلم دومین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران نیز در بیان پروسه داوری و ارزیابی کلی آثار رسیده گفت: یکی از ویژگی های فیلم های امسال ، تفاوت در برخورد با سوژه بود. فیلم ها زیبایی شناسی و ،بیان و روایت متفاوتی داشتند که هیات انتخاب و داوران آن را در نظر داشت.

وی ضمن معرفی پیروز کلانتری، بابک کریمی و شهرام مکری به عنوان هیات انتخاب، از وقت و دقتی که برای ارزیابی آثار صرف شده تشکر کرده و افزود: فیلم ها در دو دسته بندی جدا دیده شده است . دسته نخست آثاری هستند که با زبان سینمایی ، روایت سینمایی و خلاقیت موبایل ساخته شده بود و بخش دیگر آثاری است که برخورد های عادی با موبایل و ثبت وقایع در لحظه را شامل می شوند. امسال برخلاف سال گذشته در بخش های انیمیشن و داستانی جوایز جداگانه خواهیم داشت که این تصمیم در هیات داوران متشکل از خسرو سینایی، رخشان بنی اعتماد، کیانوش عیاری و علی مصفا گرفته شد.

اسکویی تاکید کرد که شرکت کنندگان در این جشنواره گرچه چهره های شناخته شده عکاسی و فیلم سازی نیستند اما فیلم های خوبی ساخته بودند.

عکاسی با موبایل فقط ثبت لحظه نیست

مهدی مقیم نژاد، دبیر و داور بخش عکس، نیز طی توضیحاتی درباره این بخش گفت: در این دوره با حجم بالای آثار رسیده روبرو بودیم که نخست با یک هیات انتخاب به سراغ عکس ها رفتیم. عباس کوثری، ساعد نیک ذات، کیارنگ علایی سه هنرمندی هستند که در بخش هیات انتخاب طی پروسه ای سخت از میان خیل عکس های رسیده در سه بخش به ارزیابی کارها پرداختند و آثار انتخابی را به هیات داوران معرفی کردند.

وی دردسترس بودن و سهولت استفاده از موبایل را زمینه ای برای استقبال فوق العاده از جشنواره بیان کرده و توضیح داد: ما در این جشنواره با عکاسان آماتور بیشماری روبرو هستیم که کاربر تلفن همراه محسوب می شوند. از سوی دیگر نیز عکاسان حرفه ای که با موبایل عکس می گیرند و نمایشگاه می گذارند قرار دارند .

وی افزود: هیات داوران متشکل از سیف اله صمدیان، حمید جبلی، محمود کلاری و شادی قدیریان نیز در سه بخش به طور تفکیک شده آثار را بازبینی کردند.

مقیم نژاد با این توضیح که عکاسی با موبایل فقط ثبت لحظه نیست، اظهار داشت: در پایان، هیات داوری متفق القول بودند که در رویکرد گوناگون عکس وجه زیباشناسی برجسته است.  

10 هنرمند از شاخه های مختلف هنری

مهدی آشنادوست، دبیر بخش «نگاه هنرمند»، نیز با این توضیح که این بخش به طور رسمی از 2 مرداد کار خود را آغاز کرده، گفت: گیزلا سینایی، فاطمه معتمدآریا، نیکی کریمی، لیلی رشیدی، قباد شیوا، فرهاد آییش، آتیلا پسیانی، بهروز غریب پور و رضا یزدانی 10 هنرمندی اند که در این بخش حضور دارند.

این عکاس با بیان این که فیلم های بخش «نگاه هنرمند» از 21 شهریور ماه در پردیس سینمایی ملت اکران می شود، اظهار داشت: هدف این بخش غیررقابتی الگوسازی برای هنرمندان است. از نام های هنرمندان شرکت کننده نیز مشخص است که از شاخه های هنری مختلف در این بخش فیلم تولیده شده.

 

محل برگزاری دومین جشنواره «فیلم و عکس همراه تهران» در پردیس سینما گالری ملت است و نمایش آثار با برگزاری مراسم افتتاحیه در 21 شهریور آغاز و با مراسم اختتامیه در 28 شهریور پایان می پذیرد.

این رویداد هنری از ساعت 16 تا 22 برنامه های متنوعی را برای بازدیدکنندگان ترتیب داده که نمایش فیلم های راه یافته به جشنواره، نمایش فیلم های بخش غیر رقابتی نگاه هنرمند، نمایشگاه عکس های راه یافته به جشنواره، نمایشگاه جنبی صنایع مرتبط با موضوع جشنواره و نشست های پرسش و پاسخ ، موبایل تور و غیره را شامل می شود.

بازدید و نمایش آثار جشنواره برای تمامی علاقه مندان آزاد و رایگان است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن