واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: درستکار: رامبد جوان پیامبر شادی است/ جوان: در خندوانه همه چیز آزاد است و مدیریت نمیشود فرهنگ > تلویزیون - ایسنا نوشت:
علی درستکار، منتقد، کارشناس و مجری، برنامه «خندوانه» را موفقیتی برای تلویزیون دانست و گفت: رامبد جوان پیامبر شادی است. رامبد جوان هم با اشاره به اینکه در برنامه «خندوانه» همه چیز آزاد است و مدیریت شده نیست، گفت: از تماشاچیان میخواهیم که راحت حرف بزنند و تمام تلاشمان این است که فضایی جذاب و معاشرتی آزاد به وجود آید.
از اینکه دل مردم ایران را شاد کردید متشکرم در نشست نقد و بررسی برنامه «خندوانه» حجتالاسلام محمدرضا زائری خطاب به رامبد جوان گفت: میخواهم پیامی را به شما بدهم که وقتی تیمی برنده میشود، بزرگان نظام به بازیکنان آن پیام را میدهند: «از اینکه دل مردم ایران را شاد کردید متشکرم». این کارشناس رسانه ادامه داد: کاری که باعث شود دل مردم در این شرایط اقتصادی و فرهنگی شاد شود، ارزشمند است. وی با اشاره به آیات و احادیث، خندیدن را از نعمتهای خداوند خواند و گفت: تصور غلط وجود دارد و آن اینکه دین فضای گریه است در حالی که خدا آفرین میگوید کسی را که عامل شادی مردم است و قاعده این است که خنده ارزش دارد. این نویسنده و فعال رسانهای افزود: البته خندیدن مبنا دارد؛ آنچه که خندیدن از آن ساطع میشود مهم است نه خود خنده. برنامه «خندوانه» باید سعی کند عوامل خنده را تقویت کند. حجتالاسلام زائری در بخش دیگری دربارهی ساختار برنامه «خندوانه» گفت: در خیلی از برنامهها تماشاگران در صحنه حضور دارند ولی از آنها به عنوان ویترین استفاده میشود؛ این که در این برنامه حضور تماشاچیها به چشم میخورد، خوب است. وی با بیان اینکه «موضع من، موضع دفاع از برنامه «خندوانه» است»، گفت: این برنامه توانسته با مخاطب ارتباط بگیرد و فضای شاد را ایجاد کند. موضع من به عنوان یک طلبه این نیست که برنامه از آن جهت خوب است که مردم به سمت تماشای ماهواره نمیروند؛ چرا که این، موضعی منفعل است و در خور نظام جمهوری اسلامی ایران نیست. شهیدیفر: عجیب است مقامات قبول کردند از ته دل بخندند در ادامه برنامه محمدرضا شهیدیفر، کارشناس رسانه و مجری تلویزیون، به بیان دیدگاههای خود دربارهی «خندوانه» پرداخت و گفت: میتوانم استدلال کنم که هیچ رقیبی برای این برنامه وجود ندارد. این برنامه بزرگترین و موفقترین برنامه در ماهها یا سالهای اخیر است. به نظرم در تاریخ ایران پیدا نمیکنید که یک برنامه در ماه اول پربیننده شود؛ آن هم در شبکهای که تازه تأسیس شده است. مشاور و عضو اتاق فکر خندوانه با بیان اینکه خندیدن در جامعه ما سخت است، گفت: مقامات و افراد قبول کردند در برنامه «خندوانه» از ته دل بخندند و این عجیب است. وی ادامه داد: بخشی از موضوع این برنامه سبک زندگی است که موضوع اساسی کشور ماست. «خندوانه» زمان و مسائل زمان را خوب میشناسد و متناسب با اهداف جمهوری اسلامی کار میکند. این کارشناس رسانه حمایت از زبان فارسی را از جمله ویژگیهای برنامه «خندوانه» دانست و اظهار کرد: ما یک کلمه نابجا در این برنامه نمیشنویم در حالی که در برنامههای کمدی، زبان فارسی زیر سوال میرود و از اصطلاحات نادرست استفاده میشود. رامبد جوان: هر چه بلدیم خرج میکنیم در ادامه برنامه رامبد جوان، کارگردان طنز «خندوانه»، با بیان اینکه میدانیم این پروژه میتواند ادامه پیدا کند و مهمتر از آنچه هست بشود، گفت: در آینده گزارش مردمی داریم که قرار است از شهرستانها باشد. موسیقی محلی نیز مد نظرمان است که اجرا کنیم. وی در پاسخ به پرسشی دربارهی نقطه پایان «خندوانه» گفت: ما هر چه بلدیم را داریم خرج میکنیم و در طول مسیر هم صاحب تجربه میشویم. اکنون با تمام قوا کار میکنیم و میدانیم مسیر آینده باید تغییر کند.
رامبد جوان در پاسخ به اینکه مهمانانی که در برنامه دعوت میشوند، خودشان موضوعات را مطرح میکنند یا پرسشها از قبل تعیین شده؟ با اشاره به اینکه در برنامه «خندوانه» همه چیز آزاد است و مدیریت شده نیست، گفت: از تماشاچیان میخواهیم که راحت حرف بزنند و تمام تلاشمان این است که فضایی جذاب و معاشرتی آزاد به وجود آید. مجری برنامه «خندوانه» در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره اینکه اگر این برنامه را در یکی از شبکههای سراسری میساخت باز هم همین آزادی عمل را در طرح موضوعات داشتند؟ توضیح داد: شرایط ما در شبکه نسیم بهتر است. باید از مدیریت آقای کرمی تشکر کنم؛ چراکه خیلی دلش برای کار میتپد و موضع بالا به پایین ندارد شاید هم به خاطر نوع شبکه میتواند این همراهی را داشته باشد. گله درستکار از مسوولان تلویزیون همچنین علی درستکار، منتقد، کارشناس رسانه و مجری برنامه این شبها که اجرای این نشست را هم عهدهدار بود، با بیان اینکه توقع و سطح عرضه برنامههای تلویزیون باید بالاتر رود، گفت: این گله را از مسئولان رسانه داریم که چنان در عرصه برنامه تلویزیون رفتار کردند که تعاریف و توقع را در ذهن مخاطب بهم ریختند. مخاطب باید دانش تماشای تلویزیون را پیدا کند و این دانش را صاحبان تصویر باید به مردم منتقل کنند. به گزارش ایسنا، این نشست در فرهنگسرای رسانه اجرا شد و رامبد جوان پاسخگوی سوالات اختصاصی خبرنگاران بود. 503
دوشنبه 10 شهریور 1393 - 16:38:39
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]