واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: این میوه خوش طعم همه فن حریف است
این میوه سرشار از ویتامین E است که برای بهبود عملکرد هورمونهای جنسی و افزایش میل جنسی بسیار موثر است. اگر مدتی است که دچار بیمیلی شدهاید بهتر است مقداری از این میوه میل کنید.
انبه یک میوهی استوایی است که برای پیشگیری از سرطان، ارتقای سلامت چشمها و پوست، افزایش میل جنسی، هضم راحت غذا، مقابله با کم خونی و غیره مفید است.
انبه یک میوهی استوایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی بیشمار برای سلامتی فوقالعاده است. آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه برای پیشگیری از سرطان، ارتقای سلامت چشمها و پوست، افزایش میل جنسی، هضم راحت غذا، مقابله با کم خونی و غیره مفید است. در این مطلب گوشهای از خواص انبه را بررسی میکنیم. لطفاً با ما باشید.
انبه : سلاحی برای مقابله با سرطان
انبه سرشار از فنولهایی مانند کرستین، ایزوکرسیترین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و گالات متیل و همچنین آنزیمهای فراوان است. این فنولها و آنزیمها باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان میشود. این میوه حاوی میزان زیادی فیبر پکتین است که خطر تشکیل سلولهای سرطانی در دستگاه گوارش را کاهش میدهد. 100 گرم از این میوه 46 درصد نیاز روزانهی ما به ویتامین C را تامین میکند. این ویتامین یک آنتیاکسیدان قوی است که سلولهای بدن را از آسیبهای رادیکالهای آزاد حفظ میکند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. از این گذشته انبه حاوی ترکیب دیگری به نام لوپئول میباشد که مانع از رشد سلولهای سرطانی پروستات میشود. این ترکیب همچنین رشد تومورهای سرطانی در سر و گردن را کاهش میدهد.
انبه : دوست چشمها
100 گرم انبه 15 درصد نیاز روزانهی بدن به ویتامین A را تامین میکند که برای تضمین سلامت چشمها و تقویت قوهی بینایی لازم است. افرادی که میتوانند روزانه از این میوه مصرف کنند کمتر در معرض مشکلات بینایی مانند کاهش دید شبانه، خشکی چشم، سوزش چشم و غیره قرار میگیرند.
انبه برای هضم غذا
انبه سرشار از آنزیمهای گوارشی است که به هضم غذا و به تجزیهی پروتئینها کم میکند. به همین دلیل است که برای مقابله با حالت اسیدی معده مفید بوده و به هضم راحت غذا کمک میکند.
انبه حاوی فیبرهای غذایی
انبه حاوی فیبرهایی است که حرکات رودهها را تنظیم کرده و از یبوست پیشگیری میکند. این میوه برای کاهش التهاب مخاط معده فوقالعاده است. به عقیدهی مادربزرگها خوردن دو برش کوچک انبه نرم با عسل و نمک، درمان اسهال تابستانی و مشکلات دیگر مربوط به معده است.
مانگو
انبه و سلامت پوست
انبه منافذ بستهی پوست را باز میکند. احتمالاً میدانید که آکنهها در نتیجهی بسته شدن منافذ پوست ظاهر میشوند. برای تمیزی و مقابله با جوشها گوشت این میوه را به صورت ماسک روی پوست صورت بگذارید و بعد از 10 دقیقه با آب خنک شستشو دهید. مصرف روزانهی این میوه نیز باعث نرمی و خوش آب و رنگ شدن پوست میشود.
انبه برای مقابله با دیابت
برگهای درخت انبه برای کنترل میزان انسولین استفاده میشود. به این منظور باید مقداری برگ انبه را با آب بجوشانید و بگذارید یک شب تمام خنک شود. سپس محلول را صاف کرده و میل کنید. توجه داشته باشید که میوهی انبه نیز شاخص گلیسمی پایینی دارد به همین دلیل تأثیر زیادی در تغییر میزان قند خون ندارد.
انبه و افزایش میل جنسی
انبه سرشار از ویتامین E است که برای بهبود عملکرد هورمونهای جنسی و افزایش میل جنسی بسیار موثر است. اگر مدتی است که دچار بیمیلی شدهاید بهتر است کمی انبه میل کنید.
انبه برای بهبود حافظه
این میوه یکی از میوههای فوقالعاده برای مغز کودکان است. نتایج پژوهشها نشان میدهند که این میوه حاوی اسید گلوتامیک میباشد و برای بچههایی که مشکل تمرکز دارند فوقالعاده است. این ترکیب به بهبود حافظه و تحریک سلولهای مغز کمک میکند.
انبه برای مقابله با کمخونی
انبه برای خانمهای باردار و افرادی که از کمخونی رنج میبرند بسیار مفید است. به خاطر اینکه سرشار از آهن است. از این گذشته میزان بالای ویتامین C موجود در آن باعث جذب حداکثری آهن میشود. توجه داشته باشید خانمهایی که در دورهی پیش از یائسگی قرار دارند نیز در معرض کمخونی هستند. به همین دلیل مصرف این میوه را به خانمها توصیه میکنیم.
نکاتی مهم در خوردن انبه
انبه و واکنشهای آلرژیک
پوست این میوه حاوی اروشیول است و به همین دلیل هم امکان دارد باعث بروز واکنشهای حساسیتی در پوست شود. در نتیجه اگر پوست حساسی دارید از تماس این میوه با پوستتان بپرهیزید.
سندروم آلرژی دهانی یا سندرم میوهای لاتکس
افرادی که به لاتکس حساسیت دارد نسبت به این میوه به خصوص نارس آن نیز حساسیت زیادی از خود نشان میدهند. به این ترتیب که بعد از مصرف با واکنشهایی مانند خارش گوشهی دهان، لبها و روی زبان مواجه میشوند. البته در برخی افراد امکان دارد که این واکنشها جدیتر باشد مانند متورم شدن لبها، ایجاد زخم در دهان، مشکلات تنفسی، استفراغ و اسهال. این واکنشهای آلرژیک که به سندرم میوهای لاتکس نیز معروف است به دلیل وجود اناکاردیک اسید موجود در انبهی نارس بروز میکند. توجه داشته باشید که این واکنشهای آلرژیک با میوههای دیگری مانند کیوی نیز ایجاد میشوند. توجه داشته باشید که میوههای رسیده چنین واکنشهایی بروز نمیدهند اما با این حال توصیه میکنیم افرادی که به انبه حساسیت دارند ترجیحاً از مصرف میوهی کاملا رسیده نیز پرهیز کنند.
انبه با وارفارین : احتیاط
امکان دارد که انبه در تأثیر قرصهای وارفارین که یک داروی رقیقکنندهی خون است اختلال ایجاد کند. اگر در حال مصرف این دارو هستید در مصرف این میوه احتیاط کنید و قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید. بهتر است در مورد دیگر میوهها و کلاً غذاهایی که مصرف میکنید با پزشکتان مشورت کنید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]