محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843744493
گفتوگوی مشروح فارس با حجتالاسلام قربانپور بنیانگذار سبک «پرشین کیکبوکس» هستم/ بروسلی هنوز هم طرفدار دارد/ تربیت ۵۰۰۰ روحانی رزمیکار
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گفتوگوی مشروح فارس با حجتالاسلام قربانپور
بنیانگذار سبک «پرشین کیکبوکس» هستم/ بروسلی هنوز هم طرفدار دارد/ تربیت ۵۰۰۰ روحانی رزمیکار
قبل از ورود به حوزه علمیه ورزش رزمی را فرا میگیرد و بعدها همزمان با تحصیل، ورزش را دنبال میکند. حجتالاسلام حمید قربانپور بنیانگذار سبک «پرشین کیکبوکس» است و از یک دهه پیش تاکنون ۵۰۰۰ روحانی رزمیکار را تربیت کرده است.
خبرگزاری فارس ـ آزاده لرستانی: محل کارش در منطقه 22 شهرداری تهران است، مدیریت فرهنگی هنری این منطقه را بر عهده دارد و هفتهای سه جلسه در کلاس رزمی شرکت میکند، حدود چهل سال سن دارد که از نظر وی سن پیامبری است، البته این جمله را از باب مزاح میگوید. کسانی که او را نمیشناسند، با حضور یک روحانی در کسوت مربی ورزشهای رزمی در باشگاه متحیر میشوند، در سنین کودکی کونگفو را آغاز میکند و با تشویق دوستش که در کلاس قرآن شرکت میکند و چون محاسنش تازه روئیده بود، همکلاسیهایش از او سؤال کرده بودند که آیا طلبه است؟! و همین جرقهای میشود که در حوزه علمیه المهدی(ع) رامسر مشغول به تحصیل علوم حوزوی شود، وی با اینکه هم اکنون در سطح چهار حوزه مشغول است، اما همچنان به فعالیت ورزشی خود ادامه میدهد و با ثبت دو مؤسسه ورزشی در ترویج ورزش میان طلاب و روحانیون کوشا است. حجتالاسلام حمید قربانپور فعالیت تبلیغیاش را در دانشگاه و مدارس به عنوان مدرس و مشاور همچنان پی میگیرد و عامل این همه فعالیتش را ورزش میداند، زیرا معتقد است که روح متعالی در جسم سالم است و یک فرد مسلمان باید همواره به وضعیت فعالیت جسمی حساس باشد، وی بهترین روش برای تربیت نسل مؤمن و متعهد را پایبندی والدین به اصول و مبانی دین میخواند و بر این اصل اصرار دارد که باید خانواده فرزندانشان را به ورزش سوق دهند، آنچه در ادامه میآید ماحصل گفتوگوی یک ساعته ما این مدرس حوزه و دانشگاه است:
* آقای قربانپور متولد چه سالی هستید؟ - متولد سال 1353هستم، حدود چهل سالم هست، همان سنی که سن پیغمبری میگویند.(خنده) *چه سالی وارد حوزه علمیه شدید؟ -سال ۱۳۶۸ حدود ۲۵ سال پیش * در حوزه علمیه تهران مشغول به تحصیل شدید؟ - بله! ابتدای در حوزه المهدی رامسر و سپس در حوزه علمیه حجت و حضرت عبدالعظیم(ع) تهران ادامه دادم. *سطوح سه و چهار را نزد کدام از اساتید سپری کردید؟ -سطح سه نزد آیات دری نجفآبادی و شاهآبادی و هم اکنون نیز سطح چهار را محضر مقام معظم رهبری و آیات عظام شاهرودی و لاریجانی تلمذ میکنم.
* فعالیت ورزشیتان را از چه زمانی آغاز کردید؟ - از 10 سالگی *در چه رشتهای؟ -زمانی که 10 ساله بودم٬ ورزش را در رشته کونگفو آغاز کردم و پنج سال بعد در حالی که در این رشته پیشرفت بسیار خوبی داشتم٬ به تشویق معلم قرآن مدرسه وارد حوزه علمیه شدم، ولی همچنان به ورزش ادامه دادم. نزدیکترین ورزشگاهی که نزدیک حوزه محل تحصیلم فعال بود٬ تنها در رشته ورزشی کاراته کلاس داشت. به همین دلیل٬ فعالیت ورزشیام را در این رشته آغاز کردم، سپس سبک «فول کیک بوکسینگ» را آموختم و تا امروز ورزش و تحصیل را کنار هم ادامه دادهام. همچنین بنیانگذار سبک «پرشین کیک بوکس»(سال 83) هستم و در سال 84 مؤسسه تربیت بدنی طلاب و روحانیون جمهوری اسلامی ایران را ثبت کردم، در این مدت فعالیت ورزشیام مؤسسه دانشپژوهان جهان اسلام (در خصوص تحقیق و پژوهش طلاب و دانشجویان در زمینه فرهنگی- ورزشی) را هم راهاندازی کردم. * در این رشتهها مقامی هم کسب کردید؟! - سال 77 در استان تهران اول شدم، البته در رشتهای که ما فعالیت میکردیم، مسابقات رسمی آنچنانی نداشت.
*در حوزه علمیه هم کلاسهای رزمی برگزار میکردید؟ -بله! کلاسهای آموزشی داشتم و به دوستان در حوزه و مدارس یاد میدادم. * با توجه به اینکه قبل از ورود به حوزه ورزشکار رزمی بودید، پس بیشتر روی ورزش تمرکز دارید؟ -نه! کار تبلیغی خودم را در مسجد و منبر دارم، در کنار آن هم در دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه علوم پزشکی کرج و حتی حوزه به تدریس مشغول هستم، البته همچنان در مدارس هم تدریس دارم. ماجرای ورزشکاری که دوباره از صفر شروع کرد * خاطرهای از دوران تبلیغتان را برای ما شرح میدهید؟ -آدمی با خاطراتش زندگی میکند چه تلخ و چه شیرین، خوب به خاطر دارم که سال اول دبیرستان بودم و همزمان در همان سال وارد حوزه علمیه شدم. البته من سال اول دبیرستان را به صورت شبانه در مدرسه شهید مطهری مشغول به تحصیل شدم. در ضمن تحصیل، دوستانی پیدا کردم که بعضاً سن بعضی از آنها بیشتر از من بود، بعضی کارمند بودند و برخی به خاطر یک وقفه چند ساله دوباره مشغول ادامه تحصیل شده بودند.
از آنجا که دوستانم متوجه شده بودند من طلبه هم هستم و در کنار درس و مدرسه مشغول تحصیل حوزوی نیز هستم، ارتباط عمیقتری با من ایجاد کرده بودند، اوقات فراغتم را با کار در دکان پدرم میگذراندم در میان دوستانم، عزیزی بود که خیلی دوست داشت به نوعی به من کمک کند، چون ورزشکار بود و در رشته رزمی فعالیت میکرد، یک روز قبل از شروع کلاس خواست به من هم آموزش ورزش دفاعی بدهد، در حالی که نمیدانست بنده در رشته کونگفو ورزش میکردم و تا خط چهار کونگفو هم پیش رفته بودم، پیشنهادش را پذیرفتم و در هنگام ضربه زدن به عمد ناشی عمل میکردم تا اینکه دوستم به من پیشنهاد داد به کلاس ورزش بروم! من هم گفتم که پس در کلاس استاد علی جوربنیان ثبت نام میکنم، یک روز بعدازظهر به باشگاه رفتیم و تمرین قبل از شروع کلاس را من رهبری میکردم (در اینجا دوستم اصلاًمتوجه قضیه نشد) تا اینکه هنگام انجام تکنیک، استاد رو به دوستم گفت: تکنیک را از ارشد کلاس که قربانپور است، یاد بگیر! در اینجا بود که دوستم متحیر و با تعجب به من نگاه میکرد و من شرمنده شدم.
از آن روز تا کنون سالها میگذرد و من هر گاه در خلوتم به یاد این خاطره میافتم، اگر چه به خاطر پنهان کاریام همچنان شرمنده میشوم، اما وقتی به یاد میآورم که در سنین نوجوانی رو به ورزش آوردم و پا در این عرصه گذاشتم بسیار خشنود میشوم. ورود روحانی رزمیکار به مدرسه و واکنش دانشآموزان در سالن ورزشی از آنجایی که حضور طلاب به عنوان مربی ورزش برای برخی افراد قابل لمس نیست، به طبع آن واکنشهایی را در پی دارد، هر چند که ممکن است به خاطر حضور کم آنها در این عرصه باشد.
یکی از خاطرات بنده به همین موضوع بر میگردد: حدود سال 78 برای آموزش رشته کونگفو به یک دبیرستان غیرانتفاعی رفتم، حدود ساعت سه بعدازظهر وقتی وارد دبیرستان شدم، هیچ کدام از دانشآموزان نمیدانستند که من مربی رزمیشان هستم. به همین خاطر به اقتضای شیطنتهای دوره نوجوانی٬ وقتی از حیاط راهروهای مدرسه عبور میکردم، از یک طرف سر به سر من گذاشتن و سوی دیگر صلوات میفرستادن!(خنده) خلاصه من با راهنمایی مدیر٬ به سالن ورزش رفتم و لباسم را عوض کردم. وقتی بچهها وارد سالن شدند٬ چشمانشان از تعجب گرد شد و من اوج بهت و حیرت را در نگاههایشان دیدم. پس از صحبتهای مقدماتی٬ برای معرفی بیشتر رشته کونگفو حدود چند دقیقه به انجام حرکات نمایشی هنرهای رزمی پرداختم و پس از اجرای حرکات٬ دانشآموزان که هنوز حیرتزده بودند با خوشحالی و بدون تعارف روی سر من ریختند و از آن روز رابطه دوستی صمیمانهای بین من و شاگردانم شکل گرفت تا جایی که هنوز هم بعد از گذشت سالها وقتی مرا در جایی میبینند جلو میآیند و اظهار لطف میکنند.
واکنش بچهها در برابر طرح یک سؤال قرآنی در کلاس ورزش! یک خاطره دیگر ما هم در کنار نانوایی رقم خورد، یک روزی در صف نانوایی ایستاده بودم، دیدم یک جوان رشیدی به من احترام گذاشت و گفت: استاد، مرا به یاد میآورید، من او را نشناختم، پیش خودم گفتم شاید از دانشجویانم باشد، گفت: من را جایی ندیدید؟! گفتم: شما کدام دانشگاه هستید؟! گفت: دانشگاه صنعتی شریف!(من که در این دانشگاه تدریس نداشتم) گفتم: چهره شما آشناست، اما به یاد ندارم کجا شما را دیدم، گفت: ۱۰ سال پیش شاگرد شما بودم، در کلاس رزم از شما سؤال قرآنی پرسیدم و بچهها از خنده ریسه رفته بودند، البته بنده جواب سؤال او را (از آنجایی که معلم قرآن مدرسه هم بودم) در کلاس رزم دادم.
از آنجایی که من گفته بودم هر سؤالی بود بپرسید، او هم سؤال قرآنی پرسیده بود، البته بچهها حق داشتند بخندند، چون من منظورم سؤالی ورزشی بود. *در این مؤسسه ورزشی تربیتبدنی طلاب و روحانیون جمهوری اسلامی ایران چند نفر عضو هستند؟ -این مؤسسه را در سال 1384 ثبت کردم که تا کنون پنج هزار نفر عضو دارد، البته در سال 87 مؤسسه ورزشی دانشپژوهان جهان اسلام ثبت شد که هفت هزار نفر عضو دارد، در مجموع 12 هزار نفر از طلاب، روحانیون، دانشجویان و اساتید عضو هستند که فعالیتهای ورزشی خودشان را در کمیتههای خلاقیت، آموزش، تفریحات سالم را انجام میدهند.
*اکنون در کجا مشغول فعالیت هستید؟ - به عنوان رئیس هیأت رزمی جنوب غرب استان تهران در خدمت ورزشکاران رزمیکار هستم، همچنین به عنوان مسئول فرهنگی فدراسیون کبدی و مدیر فرهنگی هنری منطقه 22 سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مشغول هستم. باطن ورزشهایی رزمی مملو از مروت و جوانمردی است *به نظر شما پیوند ورزش با تبلیغ چه مقدار میتواند مؤثر باشد؟ - به نظر بنده اگر روحانیت در زمینه تبلیغشان هنرهایی نظیر شعر، خطاطی، نقاشی و حتی ورزش به خصوص رزمی داشته باشند، از آنجایی جوانان به این موضوعات علاقهمند هستند، حضور بیشتر جوانان را شاهد خواهیم بود، بنابراین اگر یک روحانی در زمینه علایق و سلایق جوانان ورود پیدا کند، طبیعی است که جوانها در کنار او خواهند ماند.
*با توجه به اینکه ورزشهای رزمی جدیت خاص خود را دارد، فکر نمیکنید با روح تبلیغ سازگار نیست؟! -در ورزشهای رزمی مانند ووشو، سانشو و ... هنرهای زیبایی وجود دارد که شما با دیدن آن لذت میبرید، هنوز هم فیلمهایی که بروسلی بازی کرده است، علاقهمندان خاص خودش را دارد، شما در این هنر جوانمردی، مرام، معرفت و ظلمستیزی را میبینید که باعث ماندگاری آن شده است. در واقع قدرتی که در راه رسیدن به حق و حقیقت به کار برده میشود، زیبایی و قشنگی خودش را دارد و چیزی نیست که با تحصیل معارف الهی و دروس حوزوی تناقص داشته باشد، در واقع بین علم و دانش و ورزشهای رزمی که دریایی از معارف، معرفت، عشق، صفا و هنر است فاصلهای وجود ندارد.
آن زیبایی هنر در جوانمردی، مرام و معرفت، ظلمستیزی باعث شده است که ماندگار شوند، قدرتی که در راه رسیدن به حقیقت و حق به کار برده شود، زیبایی و قشنگی خودش را دارد و چیزی نیست که تناقص داشته و تضاد داشته باشد با دروس حوزوی که فکر و اصول و مبانی و ارزشهای ناب دینی است، آن چیزی که مدنظر شما هست، اگر کسی شاعر باشد روح لطیفی داشته باشد بخواهد با هنر رزمی که شما بخش خشونت آن را مطرح میکنید، خشونتی که شما مطرح میکنید یک جاهایی به دلیل اشتغال او مانند مسابقات رزمی باشد، اما انسانها معمولاً موجودی ناشناخته هستند و درون این انسان در حقیقت پر از معرفت، عشق، صفا و هنر است که خیلی بین علم و دانش هنر و ورزش هنرهای رزمی فاصلهای ندارند. *از اینکه وقت خود را در اختیار ما قرار دادید، سپاسگزارم. -در پایان امیدوارم که طلاب و روحانیون در کنار تحصیلات حوزوی، توجه ویژهای به ورزش داشته باشند. انتهای پیام/ک
93/06/03 - 09:08
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]
صفحات پیشنهادی
گفتوگوی مشروح فارس با حجتالاسلام صدیقی/۲ استاد مورد تأیید آیتالله بهجت/ کرامتی از آیتالله بهاءالدینی/ تدری
گفتوگوی مشروح فارس با حجتالاسلام صدیقی ۲استاد مورد تأیید آیتالله بهجت کرامتی از آیتالله بهاءالدینی تدریس کلیله و دمنه توسط علامه حسنزادهامام جمعه موقت تهران میگوید محضر آقای فکور رفتیم و ایشان آیتالله بهجت را معرفی کردند اما آقای بهجت فرمودند بروید پیش حاجآقا رضا آنگفتوگوی مشروح فارس با تولیدکننده دفاتر شکرستان استقبال از دفاتر اسکندر، ننه قمر و فامیلدور/ استفاده از واکنش
گفتوگوی مشروح فارس با تولیدکننده دفاتر شکرستاناستقبال از دفاتر اسکندر ننه قمر و فامیلدور استفاده از واکنش بچهها در مدارس برخی هنوز دنبال بنتن و انگریبرد هستندپس از یک سال آنچه مشهود است استقبال از اسکندر و ننه قمر از شخصیتهای مجموعه شکرستان را نشان میدهد که تولیدکننده ایننیکو دیالمه در گفتوگوی مشروح با فارس: شیوه کنونی فرزندپروری ایرانی نیست/ از ماهیت زندگی اسلامی غافلیم/ «
نیکو دیالمه در گفتوگوی مشروح با فارس شیوه کنونی فرزندپروری ایرانی نیست از ماهیت زندگی اسلامی غافلیم میلیونر شو ترویج مادیگرایی استعضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق ع با انتقاد از تبلیغات و آگهیهای بازرگانی که نمونهای از سبک زندگی مغایر با فرهنگ ایرانی اسلامی را ترویج میدهدگفتوگوی مشروح فارس با حجتالاسلام صدیقی/۱ وقتی علامه برای تدریس فلسفه اجتهاد کرد/ تمایل شهید بهشتی به فلسفه م
گفتوگوی مشروح فارس با حجتالاسلام صدیقی ۱وقتی علامه برای تدریس فلسفه اجتهاد کرد تمایل شهید بهشتی به فلسفه ملاصدرا تأکید بر احیاء مکتب طهرانامام جمعه موقت شهر تهران میگوید در آن دوره به علامه فشار میآوردند که درس فلسفه را تعطیل کن ایشان هم در پیامی به آیتالله بروجردی گفتندگفتوگوی مشروح فارس با غلامحسین امیرخانی مأموریت اصلی هنر تعالی انسان است/ اخلاق عالیترین نقطه مذهب ماست/ با
گفتوگوی مشروح فارس با غلامحسین امیرخانیمأموریت اصلی هنر تعالی انسان است اخلاق عالیترین نقطه مذهب ماست باید برای فرهنگ هزینه کردغلامحسین امیرخانی استاد ۷۵ ساله خوشنویسی میگوید اصولاً مأموریت هنر این است که ما انسانها را تبدیل میکند به کسی که دیگر به امور خیلی معمولی دلبستگزارش فارس از برنامه «دیروز، امروز، فردا» حرکت رو به رشد «سبک زندگی اسلامی» در قلب جهان و
گزارش فارس از برنامه دیروز امروز فرداحرکت رو به رشد سبک زندگی اسلامی در قلب جهان و عقبنشینی نظریهپردازان غربیرئیس مرکز پژوهشهای اسلامی صدرا گفت جهانی شدن فرهنگ بحثی تاریخ گذشته است که حتی نظریه پردازان مطرح آن نیز امروز از وحدت و واحد بودن آن دفاع نمی کنند و خوشبختانه شاهدمشروح نشست نقد و بررسی فیلم داستانی «رو به قبله» پوروزیری: تنها مردم ملاک من هستند/ادای دین به حجتا
مشروح نشست نقد و بررسی فیلم داستانی رو به قبلهپوروزیری تنها مردم ملاک من هستند ادای دین به حجتالاسلام قرائتی فیلموعکسنشست نقد و بررسی فیلم رو به قبله با حضور عوامل اثر منتقدین و جمعی از علاقهمندان روز پنجشنبه 16 مرداد در حسینیه هنر برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل ازدر گفت و گو با فارس عنوان شد آموزش سبک زندگی هدف اصلی «صبحی دیگر»/تغییرات ساختاری در سری جدید
در گفت و گو با فارس عنوان شدآموزش سبک زندگی هدف اصلی صبحی دیگر تغییرات ساختاری در سری جدیدتهیه کننده برنامه روزانه صبحی دیگر گفت سعی کرده ایم که در خصوص ابعاد مختلف سبک زندگی مانند رفتارمان در جامعه احترام به مخاطب و والدین به بحث و بررسی بپردازیم سیدرامین موسوی ملکی در گفگفتوگوی فارس با عبدالله اسکندری پیشکسوت گریم در ایران مالک اشتر سخت ترین گریمم بود/گریم اکبر عبدی در «ما
گفتوگوی فارس با عبدالله اسکندری پیشکسوت گریم در ایرانمالک اشتر سخت ترین گریمم بود گریم اکبر عبدی در مادر بی نقص ترین اثرم استعبدالله اسکندری پیشکسوت گریم ایران می گوید پیدا کردن شخصیت مالک اشتر و یافتن او سخت ترین طراحی گریمش بوده است و گریم اکبر عبدی در فیلم مادر را بی نقص تریعضو کنگره «علمای مسلمان» لبنان به فارس خبر داد گفتوگوی مشروح «سید نصر الله» با «الاخ
عضو کنگره علمای مسلمان لبنان به فارس خبر دادگفتوگوی مشروح سید نصر الله با الاخبار لبنانمسئول بخش اطلاعرسانی و فرهنگی کنگره علمای مسلمان در لبنان اعلام کرد که دبیر کل حزبالله لبنان گفتوگویی مشروح با روزنامه الاخبار لبنان انجام داده است شیخ محمد عمرو مسئول بخش اطلاعرسانی واجمالی/ چهاردهمین «عصرانه ادبی فارس» برگزار شد محدثیخراسانی: نگاه تربیتی در اشعار محسن فارسی متجلی
اجمالی چهاردهمین عصرانه ادبی فارس برگزار شدمحدثیخراسانی نگاه تربیتی در اشعار محسن فارسی متجلی است فارسی شاعران در سکوت هستندمحدثی خراسانی گفت نگاه معلمی و تربیتی در اشعار محسن فارسی متجلی است و اشعار ایشان پشتوانه خوبی برای نسلهای جوان است به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خدر گفتوگو با فارس عنوان شذ روزهای پایانی فیلمبرداری «شرفناز»/نجفی فیلمش را به در فجر نمیدهد
در گفتوگو با فارس عنوان شذروزهای پایانی فیلمبرداری شرفناز نجفی فیلمش را به در فجر نمیدهدکارگردان فیلم سینمایی شرفناز درباره حضور این فیلم در سیوسومین جشنواره فیلم فجر گفت به علت مشغله کاری بعید میدانم شرفناز به جشنواره فیلم فجر برسد و نمایش آن را به بعد از جشنواره موکول خواهدر گفت وگو با فارس عنوان شد راعی نگارش فیلمنامه داستان «شمس و مولانا» را تمام کرد/ 70 درصد از فیلمب
در گفت وگو با فارس عنوان شدراعی نگارش فیلمنامه داستان شمس و مولانا را تمام کرد 70 درصد از فیلمبرداری در ترکیهمجتبی راعی از نگارش فیلمنامهای با برداشت از داستان شمس و مولانا خبر داد به گزارش خبرنگار سینمایی فارس مجتبی راعی کارگردان سینمای ایران که روز گذشته در مراسم اهدای جایعصرانههای ادبی فارس به «محسن فارسی» معلم شاعر رسید
عصرانههای ادبی فارس به محسن فارسی معلم شاعر رسیدچهاردهمین عصرانه ادبی فارس از محسن فارسی تجلیل به عمل میآورد و در کنار این مراسم از کتابهای محمدتقی قشقایی و سیدهشهره حقدوست نیز رونمایی خواهد شد به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس چهاردهمین عصرانه ادبی فارس از مقحجتالاسلام حیدری به فارس خبر داد انتشار ۳ کتاب توحیدی کودکانه به زبان اسپانیولی+تصاویر
حجتالاسلام حیدری به فارس خبر دادانتشار ۳ کتاب توحیدی کودکانه به زبان اسپانیولی تصاویرنویسنده کتابهای دینی کودکان گفت سه کتاب جملههایی که خدا دوست دارد تولد جوجهها و به من بگو خدا کیست به زبانهای اسپانیولی ترجمه و منتشر شده است حجتالاسلام غلامرضا حیدری ابهری نویسنده کتابگزارش فارس از از اردوی «آفتابگردانها» در شهرکرد سخن از استیضاح فرجیدانا تا واکاوی شعر حافظ در گعده
گزارش فارس از از اردوی آفتابگردانها در شهرکردسخن از استیضاح فرجیدانا تا واکاوی شعر حافظ در گعدههای شعرای جواناردوی ادبی آفتابگردانها که موسسه فرهنگی شهرستان ادب آن را برگزار میکند با حضور هفتاد نفر از شعرای جوان و استعدادهای شعر انقلاب در شهرستان شهرکرد آغاز به کار کرد خبرگمحمودرضا برازش به فارس گفت برپایی «چهاردهمین جشنواره ملی صنعت چاپ» در هفته کرامت
محمودرضا برازش به فارس گفتبرپایی چهاردهمین جشنواره ملی صنعت چاپ در هفته کرامتمدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد با تشریح برنامههای چهاردهمین جشنواره ملی صنعت چاپ گفت این جشنواره صددرصد در دهه کرامت و احتمالاً در همان روز ملی صنعت چاپ یعنی ۱۱ شهریور سال جاری در تالار وحدت برگزار خواهد-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها