واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
حضور پررنگ ناشران و کتابهای خارجی در نمایشگاه امسال شانگهای
در نمایشگاه کتاب شانگهای امسال که از روز چهارشنبه افتتاح شده، حضور ناشران خارجی و کتابهای خارجی پررنگتر از سالهای قبل است با این حال توزیعکنندگان از مشکلات سرمایهگذاری در بخش واردات کتابهای خارجی میگویند.
به گزارش خبرگزاری فارس، نمایشگاه کتاب شانگهای از چهارشنبه گذشته آغاز به کار کرده و کتابهای خارجی بخش اعظمی از نمایشگاه امسال را به خود اختصاص داده است ولی غرفهداران میگویند که همچنان به دنبال وارد کردن کتابهای خارجی بیشتر و پررنگتر شدن حضور ناشران خارجی هستند، چون مردم اکنون بسیار بیشتر از گذشته خواهان کتابهای خارجی هستند و کتابهای مورد علاقه و نیاز خود را به صورت آنلاین خریداری میکنند.
«سونگ یی»، یکی از بازدیدکنندگان نمایشگاه شانگهای که قرار است از پاییز آینده وارد دانشگاه شود، درباره نمایشگاه امسال میگوید: تاکنون توانستهام برخی از کتابهای خارجی مورد نیاز برای دانشگاهم را خریداری کنم به نظرم پیدا کردن کتابهای مورد نیاز خارجی در نمایشگاه امسال آسان است. وی میافزاید: من تعدادی کتاب و جزوه خارجی در زمینه ریاضیات خریدهام چون به نظرم طرز تفکر آنها کاملا متفاوت است، من آنها را به صورت آنلاین خریدهام چون از تخفیف برخوردارند. به عقیده توزیعکنندگان کتاب، فروش کتابهای کودک، کتابهای تخیلی و همچنین هنری وارد شده در نمایشگاه امسال از رونق خوبی برخوردار است. یکی از این توزیعکنندگان میگوید: ما (توزیعکنندگان) در حال گسترش کانالهای فروش آنلاین کتاب هستیم تا از این طریق هزینه را کاهش داده و طبیعتا به سود بیشتری دست یابیم. او میگوید: اخیرا فروش کتاب به صورت آنلاین به دو برابر فروش کتاب در کتابفروشیها رسیده است. «یانگ جیانپینگ»، فروشنده کتابفروشی بوکاپ شانگهای میگوید: در مقایسه با دیگر وبسایتهای کتاب در سراسر دنیا ما در عرصه حمل و نقل سریعتر عمل میکنیم و اگر شما نرخ مبادلات خارجی را در نظر بگیرید، قیمت کتابهای ما همچنین ممکن است سودمند باشد و این دلیل جذب مشتری توسط ماست. کتابفروش دیگری در شانگهای معتقد است که منطقه آزاد میتواند به این مسئله کمک کند. «گو بین»، رئیس اتحادیه کتابفروشان شانگهای گفت: در حال حاضر ما جرأت وارد کردن کتاب به مقدار زیاد نداریم زیرا این کار نیاز به سرمایهگذاری فراوانی دارد. ولی به عنوان مثال، اگر ما در ابتدا 5 هزار جلد کتاب به منطقه آزاد وارد کنیم، میتوانیم با توجه به واکنش بازار مقداری از آن را وارد بازار فروش کنیم و بقیه را همچنان در منطقه آزاد نگاه داریم و این خود میتواند از بخش زیادی از سرمایه ما محافظت نماید. سال گذشته، چین بیش از 8 میلیون نسخه کتاب وارد کرد که این مقدار نسبت به مدت زمانی مشابه در سال 2012 میلادی، 15 درصد رشد داشته است. در نمایشگاه امسال شانگهای، بیش از 150 هزار نسخه کتاب در معرض دید و فروش علاقمندان قرار گرفته است. انتهای پیام/
93/05/27 - 10:19
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]