واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار سیستان و بلوچستان: بقا رسانه ها منوط به همگامی با مردم است زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بقا و حیات رسانه ها منوط به همگام بودن با مردم همراه با حفظ ملاحظات ملی است.

ˈعلی اوسط هاشمیˈ روز شنبه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا با تاکید بر غیر قابل کتمان بودن نقش خبرنگاران در روشنگری جامعه افزود: فعالان عرصه رسانه و مطبوعات نقشی روشنگرایانه و حقیقت جو در مسیر برملا کردن هر آنچه که قرار است از دید مردم پنهان بماند، دارند.
وی اظهار داشت: تلاش خبرنگار برای بودن بر مسیر قانون توام با سلامت و اطمینان بخشی در جامعه بسیار ارزشمند و ماندگار است.
وی گفت: خبرنگاران باید بدون توجه به تعلقات حاصل از وابستگی های سیاسی، خطی و جناحی در طریقی قرار گیرند که با افکار مردم هم خوانی داشته باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بعضی مواقع فعالان عرصه رسانه باید با توجه به حساسیت های حاکم بر جامعه اخبار را بر اساس طبقه بندی نامه ها در نظام اداری در قالب های ˈفوری، عادی و سریˈ با شیوه های مختلف به گونه ای که صلاح است منتشر کنند، زیرا شاید بیان حقایق به شکل آشکار در برخی شرایط به مصلحت نباشد.
هاشمی با تاکید بر اشرافیت دقیق خبرنگاران بر اخبار و اطلاعات گفت: خبرنگاران در رابطه با اخبار و اطلاعاتی که دیر پرداختن به آن موجب زیان جامعه می شود و جبران آن نیازمند زمان طولانی است نباید در مسیر کتمان پیش بروند.
وی ادامه داد: این گونه اخبار را باید در شرایط خاص همراه با حفظ ملاحظات و رعایت دسته بندی های ویژه به اطلاع افراد مرتبط رساند زیرا عبور راحت از واقعیت ها و اصرار بر ندانستن چیزی که مردمان می دانند، خیلی سنگین است و اعتماد عمومی از رسانه ها را از بین می برد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اصرار بر انکار دانسته های مردم بازی با اعتماد جامعه است گفت: داشتن صداقت مهمترین شرط برای رسانه ها و مطبوعات در حفظ اعتماد عمومی به عنوان یک سرمایه ارزشمند بحساب می آید.
وی تاکید کرد: صداقت توام با امانت داری و اجتناب از تحریف واقعیت ها به عنوان یک کار ارزشمند باید در
اولویت کار خبرنگار باشد زیرا هر خبری که آلوده به منویات شخصی خبرنگار شود از ارزش ساقط می شود. ک/3
7307 / 653
25/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]