تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بسم اللّه‏ را قرائت كنى، فرشتگان، تا بهشت تو را حفظ مى‏كنند و آن شفاى هر در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870224259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امروزه جنگ در استودیوهای رادیویی و تلویزیونی رقم می خورد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امروزه جنگ در استودیوهای رادیویی و تلویزیونی رقم می خورد تهران-ایرنا-معاون رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به جنگ نرم و رویارویی رسانه ای جهان استکبار با جمهوری اسلامی ایران گفت: امروزه جنگ در استودیوهای رادیویی و تلویزیونی رقم می خورد و بر این اساس باید متناسب با اهمیت موضوع، سرمایه گذاری کنیم.


به گزارش صدا و سیما، علی دارابی روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فیلم کوتاه ایثار با گرایش بیداری اسلامی بر ضرورت حمایت هرچه بیشتر دولت از فعالیت های فرهنگی و رسانه ای حوزه ایثار و دفاع مقدس تأکید کرد.
معاون سیما با قدردانی از سلوک و منش رئیس جمهوری اسلامی ایران و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص دیدار و ملاقات منظم با خانواده های شهدا و ایثارگران اظهار داشت : انتظار شایسته این است که بودجه و اعتبار لازم برای فعالیت مؤثر در حوزه ایثار و دفاع مقدس به نهادها و دستگاه هایی که در خط مقدم این عرصه اند قرار گیرد.
دارابی تصریح کرد: استقلال ، امنیت ، آبادانی، عزت و عظمت جمهوری اسلامی ایران در عرصه منطقه ای و بین المللی مرهون بذل جان بهترین فرزندان این مرز و بوم است و تا تاریخ هست مدیون و وامدار آنها هستیم.
وی همچنین خانواده های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران را قرارگاه هایی توصیف کرد که متناسب با شعاع حضورشان در جامعه پرتو افشانی می کنند.
دارابی با اشاره برنامه ریزی سیما برای تولید آثار تلویزیونی 10 سال آینده رسانه ملی گفت: تولید یک هزار فیلم و 100 مجموعه تلویزیونی در حوزه دفاع مقدس و ایثار و شهادت، برای 10 سال آینده پیش بینی شده است.
معاون سیما همچنین گفت : در سال های اخیر یک هزار و 500 فیلم تلویزیونی تولید شده است که یک سوم آن به حوزه ایثار و دفاع مقدس اختصاص دارد و علاوه بر این بیش از 50 مجموعه تلویزیونی نیز در این حوزه تولید شده است.
وی گفت: در شرایط کنونی به گسترش فرهنگ ایثار و شهادت نیازمندیم و برای دفاع از مرز و بوم، استقلال عظمت، افتخار به گذشته و امید به آینده باید بیش از پیش در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بکوشیم.
وی در ادامه با اشاره به اثرگذاری فیلم ها و مجموعه های تلویزیونی از جمله سریال های شوق پرواز و آخرین روزهای زمستان در جامعه ، گفت: بسیاری از کشورهای قهرمان های تخیلی درست می کنند و براساس آن فیلم و سریال می سازند، در حالی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و کشور ما قهرمانان بی دلیل و ارزشمندی دارد که باید به رشادت ها و دلاوری های آنها پرداخت، تا جامعه و به خصوص نسل جوان بیش از گذشته با این رشادت ها آشنا شوند.
معاون سیما فعالیت شبکه افق را در این راستا ارزیابی کرد و گفت : این شبکه تلویزیونی در حوزه های انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و بیداری اسلامی فعال است و سینما و دیگر حوزه های فرهنگی و رسانه ای نیز باید از تمام توان خود در این عرصه بهره گیرند.
در جشنواره فیلم کوتاه ایثار با گرایش بیداری اسلامی که در آستانه سالروز بازگشت آزادگان به میهن سالامی و با مشارکت رسانه ملی و بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، برخی از فیلم های برگزیده جشنواره به نمایش درآمد و از تارنمای کمپین جهانی محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی رونمایی شد.
ایثار و افزایش ظرفیت امنیت ملی، ایثار و بیداری اسلامی، ایثار و فرهنگ شهادت، ایثار و دفاع مقدس و ایثار و انقلاب اسلامی از موضوعات جشنواره فیلم کوتاه ایثار بود.
فراهنگ(1)**9187**1569



22/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن