تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798955969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شبکه های اجتماعی مخاطب را تولید کننده خبر می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناس رسانه: شبکه های اجتماعی مخاطب را تولید کننده خبر می کند تهران- ایرنا- یک کارشناس رسانه و پژوهشگر فضای مجازی گفت: شبکه های اجتماعی با برقراری ارتباط دو سویه و چند سویه بین کاربران، مخاطبان را از مصرف کننده خبر به تولید کننده تبدیل می کنند.


به گزارش خبرنگار حوزه رسانه ایرنا، رضا کیمیایی روز چهارشنبه در چهارمین نشست تخصصی دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه های وزارت ارشاد گفت: با ایجاد و راه اندازی شبکه های اجتماعی امروز مخاطبان این شبکه ها دیگر صرفا مصرف کننده نیستند.
وی گفت : مخاطبان این گونه شبکه ها با مرور اخبار و ارتباط گیری چند جانبه، تبادل نظر، ارایه پیشنهاد و نظرات به کاربران و تولید کنندگان به نوعی تولید کننده خبر در این شبکه ها محسوب می شوند.
به گفته وی در تعدادی از رسانه ها مانند تلویزیون و روزنامه ارتباط یک سویه است یعنی اینکه اخبار و گزارشات تولیدی، مکتوب و صوتی و تصویری دراختیار مخاطب قرار می گیرد از این رو مخاطبان هیچ گونه دخل و تصرفی یا ارایه نظری در اخبار ندارند.
وی این توضیح را نیز داد که در شبکه های اجتماعی از آنجایی که کاربران در فضای این شبکه ها یکدیگر را مشاهده می کنند اراده اظهار نظر در باره مطالب منتشره ولو اینکه صحت نداشته باشد ، وجود دارد.
به گفته این پژوهشگر رسانه به مرور با افزایش نظر کاربران در رابطه با یک خبر، موضوع و یا مطلب اتوماتیک وار تولید کننده اولیه خبر به صورت یک تماشاگر درآمده چرا که کاربران از لحظه اولیه تولید خبر توسط منبع خبر نظرات و پیشنهادات مختلفی داده و تغییرات بسیار زیادی روی اصل خبر اولیه ایجاد می شود.
این روزنامه نگار و کارشناس رسانه با بیان اینکه کاربران از کجا باید بدانند که خبر یا مطلب منتشره در شبکه های اجتماعی صحت دارد یا خیر گفت: باید کاربران و مخاطبان چیدمان اخبار را ببینند و لذا فقط به یک منبع بسنده نکنند.
کیمیایی افزود: یک مخاطب واقعی و پیگیر خبر آن است که برای رسیدن به صحت، درستی و سقم خبر به دنبال سایر منابع خبری رسمی نیز می رود.
وی سخنان خود را این گونه ادامه داد: به عنوان مثال کاربران و مخاطبان با مراجعه به خبرگزاری ها و صدا و سیما که به عنوان منابع رسمی تر در کشور هستند مراجعه می کنند بیشتر کاربران باید برای صحت و سقم خبر به خبرگزاری رسمی کشور(ایرنا) و صدا و سیما مراجعه کنند آن وقت می توانند خود صحت و سقم اخبار را ارزیابی کرده و قدرت انتخاب خبر داشته باشند.
این پژوهشگر رسانه ادامه داد: امروز همچنین شبکه های اجتماعی به نوعی با تولید و انتشار برخی اخبار سوژه را برای خبرنگاران مهیا می کنند به عنوان مثال اتفاقی در سطح شهر افتاده یا در حال وقوع است یکی از کاربران این اتفاق را در این شبکه های اجتماعی منتشر کرده و بقیه کاربران از این طریق مطلع شده و خبرنگاران رسانه ها با پیگیری صحت وقوع آن خبر به محل آن برای تهیه خبر مراجعه می کنند.
این کارشناس رسانه دسترسی آسان، رایگان بودن، برقرار کردن ارتباط دوسویه، ایجاد انگیزه و... را از مهمترین ویژگی های شبکه های اجتماعی برای کاربران به عنوان مخاطبان رسانه ای آنها عنوان کرد.
چهارمین نشست تخصصی دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با عنوان خبررسانی در شبکه های اجتماعی هم اکنون با حضور جمعی از استادان علوم ارتباطات از جمله حسن نمکدوست تهرانی و یونس شکرخواه در محل این دفتر در حال برگزاری است.
فراهنگ(3)**1355**9118**ل.الف.ی**1601**



22/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن