تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834722599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مودب: در تولید فکر و فرهنگ کم‌کار شده‌ایم/ چرا در حوزه فرهنگ، دوربین خبرساز نداریم؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > ادیبات ایران پاسداشت علی محمد مودب-4
مودب: در تولید فکر و فرهنگ کم‌کار شده‌ایم/ چرا در حوزه فرهنگ، دوربین خبرساز نداریم؟
علی محمد مودب در مراسم پاشداست خود گفت: دغدغه این روزهایم این است که ما چرا در تولید فکر و فرهنگ اینقدر کم‌کار شده‌ایم؟ چرا دوربین خبرساز و کتاب سال و ... برای تولید فکر و فرهنگ نداریم؟ گناه بچه‌های ما چیست که قهرمان خود را در حوزه فکر و فرهنگ نمی‌شناسند اما در کار ورزش قهرمان فلان شهرک‌های آلمان را هم می‌شناسند؟



به گزارش خبرنگار مهر، مراسم نکوداشت علی‌محمد مودب شاعر انقلاب اسلامی در قالب سیزدهمین برنامه شب شاعر عصر روز شه‌شنبه در سازمان رسانه‌ای اوج برگزار شد. در این مراسم محمد‌علی بهمنی در سخنانی اظهار داشت: شعر مودب نوعی تفکر فرا اجتماعی دارد با اینکه شعر او را در قالب‌هایی چون نیمایی و غزل می‌شنویم اما می‌شود متوجه شد که اتفاق دیگری شعر او را به جلو پیش می‌برد و برای همین همیشه شوقم این بوده که برسم و بشینم و شعر او را گوش دهم. وی ادامه داد: متاسفم که فرصت زندگی کمی با آقای مودب داشته ام ولی شاید همه ناگفته‌های نسل من و او را بشود در شعرهایش جست. بهمنی تاکید کرد: از نظر من کسی که دید کاشف در شعر دارد فردی بزرگوار است و مودب از این منظر برای من بزرگوار به‌شمار می‌رود. مودب تا وقتی گریه‌اش نگیرد، شعر نمی‌گوید همچنین زهیر توکلی شاعر و منتقد ادبی نیز نیز در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: آقای مودب در شعر عاشقانه هم در شعرهای عاشقانه ارجاع و تلمیح دارد و هم در شعرهای سیاسی و همیشه نیز ردپای یک زن و دختر نوجوان یا کودک را می‌شود در شعر او جست. او وابستگی به شعر ژنریک ندارد بلکه شاعری است که در احظه شعر می‌گیرد و تحت تاثیر هیجانات عاطفی‌اش به عبارت دیگر او تا وقتی گریه‌اش نگیرد، شعر نمی‌گوید. وقتی شاعری اینگونه باشد دیگر در مرکز شعرش خیلی محدود به رعایت مفروضات و قرار گرفتن در یک ژانر نمی‌ماند وی همچنین تصریح کرد: حضور مودب در اشعارش بسیار پررنگ است هر چند که از خوانش آنها به آدمی حس غرور دست نمی‌دهد. مودب شاعری است که در مقابل معشوقه‌‌اش در شعر به نقش شاعر بودن بسیار تکیه دارد و در شعرهایش همیشه این مساله را به رخ مخاطبش می‌کشد که من شاعرم. این را بفهم. همچنین من نوعی دردمندی در شعر او را حس می‌کم که عذر همه چیز دیگر را می‌خواهد. توکلی افزود: مودب و امین‌پور مشرب سیاسی مشترکی ندارند اما هر دو در عنصر در با یکدیگر مشترک هستند و هر دو لحنی زخمی در شعرهایشان دارند. مودب با این حال در میان اشعارش هیجاناتی دارد که به شعرش نوعی نگاه متافیزیکی می‌دهد. در ادامه پس از قرائت پیام خانه ادبیات افغانستان و شعر خوانی علی داوودی برای مودب، نوبت سخنرانی به علی‌محمد مودب رسید. آشیانه شعر عشق است وی در ابتدا اظهار داشت: آشیانه شعر عشق است و در این آشیانه است که جوه‌های دیگری هم پرورش پیدا می‌کنند. شاعر را اگر می‌گذاشتند در عشق می‌ماند و زندگی‌می‌کرد و می‌مرد اما طبیعت زندگی است که درد و ... را به آن وارد می‌کند و شاعر ناچرا است که چون پرنده‌ای بای شعر دائما بال بال بزند. وی افزود: دغدغه این روزهایم این است که ما چرا در تولید فکر و فرهنگ اینقدر کم‌کار شده‌ایم. چرا دوربین خبرساز و کتاب سال و ...برای تولید فکر و فرهنگ نداریم. گناه بچه‌های ما چیست که قهرمان خود را در حوزه فکر و فرهنگ نمی‌شناسند اما در کار ورزش قهرمان فلان شهرک‌های آلمان را هم می‌شناسند. وی همچنین اظهار امیدواری کرد در سال جاری شاهد پخش مستقیم جشنواره شعر فجر و کتاب سال باشیم تا بچه‌های ما بیشتر از قبل به هویت خود پی ببرند.


۱۳۹۳/۵/۲۲ - ۱۰:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن