تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 18 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند در بهشت هفتاد هزار قصر از يا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

سایت نوید

کود مایع

سایت نوید

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799722448




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درد مشترک مصداق بارزی از بنی آدم اعضای یک پیکرند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درد مشترک مصداق بارزی از بنی آدم اعضای یک پیکرند تهران-ایرن- فاجعه غزه فارغ از تعلقات مشترک مذهبی از حیث انسانی، به شدت محکوم و منزجر کننده است و درد مشترک مصداق آن شعر معروف سعدی است که بنی آدم اعضای یک پیکرند.


به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «عاشورا روضه خوان نمی خواهد» جمله معروفی هست که مداحان اهل بیت آن را در روز عاشورا به کار می برند؛ این مثال حال وحکایت این روزهای غزه وقصه دلخراش آن است.
برنامه ترکیبی درد مشترک کاری از گروه خانواده شبکه 2 سیما بود که پخش آن از 12 مرداد ساعت 21 در شبکه دو آغاز شد و از 13 تا 17 مرداد هر روز در دو باکس 11 تا 12.30 و 21.30 تا 22.30 روی آنتن تلویزیون رفت.
جنایات بی سابقه ضد انسانی غزه خود به خود دل هرانسان آزاده ای را به درد می آورد و همه به نوعی دوست دارند که در راستای کاهش این درد و آلام قدمی بردارند و کاری کنند؛ دست کم بتوانند صدای اعتراض و فریاد خود را به گوش دیگران رسانده وهمدلانه درمقابل این جنایات بایستند.
شبکه 2 سیما نیز بر همین اساس دریک اقدام انسانی برنامه را تدارک دیده است به نام ˈدرد مشترکˈ تا همه آنهایی که درد مشترک دارند این درد را فریاد بزنند؛ از وحدت ، همدلی و همصدایی بگویند، ازمظلومیت کودکان غزه و دفاع ازحق و حقوق او حرف بزنند و همه زیر پرچمی واحد با آرمانی مشترک جمع شده و اتحاد خود را از طریق مجازی به نمایش بگذارند.
بخش های تحلیلی - کارشناسی این برنامه به یکی از جوانب بحران غزه می پردازد و با دعوت از تحلیگران مسائل خاورمیانه و فلسطین تلاش کرده تا به شکل ریشه ای، تاریخی سیر تحولات این منطقه را بررسی کرده و همدلی مخاطب را با همفکری همراه کرده و شناخت و آگاهی بیشتری به آنها بدهد.
این آگاهی به عنوان شناخت ذهنی در کناردل آگاهی که برآمده از احساسات و عواطف پاک ایرانیان به مسلمانان فلسطینی است درهم تنیده شده و قدرت مقاومت و پایداری آنها را افزایش می دهد.
شاید دربرنامه های روتین صدا وسیما که به موضوع فلسطین ومصائب آن می پردازد به اندازه این برنامه،مخاطب آماده و پذیرای شنیدن تاریخ و تحولات سیاسی منطقه نباشد.
شرایط روانی برآمده از اتفاقات اخیردر غزه و پتانسیل احساسی که حول آن شکل گرفته، ظرفیت رسانه ای خوبی را برای شبکه دو سیما فراهم کرده تا بتواند خودآگاهی مخاطبان خود را نسبت به تاریخ تحولات فلسطین بالا ببرد.
در این شرایط هرانسانی که با دیدن این جنایت ها دلش به درد آمده ذهنش نیز به اتفاقات منطقه حساس ترشده و دراینجا، بحث های کارشناسی از جاذبه بیشتری برخوردار می شود؛ گوش شنوایی بیشتری برای آن وجود دارد و این یک نقطه قوت برای برنامه درد مشترک است.
اما آنچه که درد مشترک را از برنامه های مشابه متمایز کرده و هویت شبکه ای به آن می دهد ماهیت ومحوریت برنامه برمحورحمایت از زنان، دختران و مادران غزه است تا شبکه 2 سیما ماهیت خانوادگی خود را به نمایش گذاشته و از کارکرد عاطفی نهاد خانواده در محکومیت جنایتی فریاد بزند که قربانیان اصلی آن کودکان و زنان هستند.
وقتی جان کودکی در یک جنگ ظالمانه تهدید می شود این قلب مادر است که پیش از همه می تپد و بیش از همه می شکند؛ درهمین برنامه شاهد بودیم چه زنان و مادرانی که با صدای بغض آلود و گرفته تماس می گرفتند وانزجار خود را از جنایت به کودکان غزه فریاد می زدند و صدای غمگین اعتراض خود را رسانه ای می کردند.
شاید جذاب ترین بخش برنامه درد مشترک همین بخش باشد که همه مخاطبان از درد مشترک خود می گفتند و هرکس با زبان و ادبیات خاص خودش این درد را بیان کرده و همدردی اش را به زبان می آورد.
گاهی برخی مخاطبان آنچنان تاثیرگذار حرف می زنند که حال دیگران را منقلب می کند؛ کمترین کارکردی که این آیتم و حتی می توان گفت کل برنامه دارد، تسکین خاطر و تخلیه خشم و بغضی است که گلوی مردم ما را می فشارد.
این برنامه در راستای کمپین حمایت از کودکان غزه تشکیل شده؛ به عبارت دیگر این کمپین با محوریت شبکه 2 سیما و با هدف ایجاد یک موج رسانه ای وهمگرایی عمومی برای همدردی با این مردم مظلوم راه اندازی شده است.
جالب است اگرچه این برنامه در حمایت از مادران و کودکان غزه ساخته شده و بالطبع انتظارمی رود تا زنان و مادران ایرانی تماشاگر آن باشند و به برنامه زنگ بزنند اما تعداد مردانی که با برنامه تماس می گیرند هم کم نیست و این علاوه براینکه نشان از عمق فاجعه و تالمات عاطفی آن بر مردم ما دارد اما نشان از همبستگی خانواده ایرانی دارد.
وقتی مشکلی برای یکی از اعضای خانواده پیش می آید دیگر جنسیت معنا نداشته و همه تلاش می کنند تا به اندازه توان خود به او کمک کنند.
فاجعه غزه فارغ از تعلقات مشترک مذهبی از حیث انسانی، به شدت محکوم و منزجر کننده است و درد مشترک مصداق آن شعر معروف سعدی است که بنی آدم اعضای یکدیگرند...
درد مشترک را فقط نباید تماشا کرد باید پای آن نشست و دردهای خود را با دیگران قسمت کرد، همدلی را تجربه کرد و یاد گرفت و عدالت را در فضای مجازی فریاد زد یک درد مشترک را.
فراهنگ**9187**1601**



21/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن