تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان‏اند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812904828




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرچم داعش نماد مرگ و هراس افکنی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پرچم داعش نماد مرگ و هراس افکنی تهران - ایرنا - یک روزنامه عربستانی با بررسی ریشه ها و علل استفاده تروریست های داعش از پرچم سیاه رنگ، با رد ادعای برخی درخصوص شباهت آن با پرچم دوران پیامبر اکرم (ص) نوشت: پرچم سیاه داعش نماد مرگ و خون و هراس افکنی است.


روزنامه عربستانی الحیاة نوشت: پرچم سیاه داعش که بسیاری را دچار ˈرنگ هراسیˈ کرده، به سلاح مهم و موثری برای شبکه القاعده به منظور معرفی خود به عنوان یک گروه خونریز و کشنده تبدیل شده است که از کشتار و قتل ابایی ندارد.
این روزنامه می افزاید: گروه داعش که ناظران آن را فرزند القاعده می دانند، از این امر غافل نشده و از تاثیر این پرچم استفاده کرده و آن را به نماد خاصی برای خود انتخاب کرده و این پرچم را در برخی از کشورهای عربی و به طور مشخص کشورهای عرب حوزه خلیج فارس، برافراشته که این اقدام تاثیری قوی داشته و مقامات کشورهای یاد شده را برآن داشته تا اقدامات و مجازات های شدیدی را علیه کسانی که آنها را در هر محلی در این کشورها برافرازند، اعمال کند.
به نوشته الحیاة، یک قطعه پارچه سیاه که روی اجساد تکه تکه شده کشته ها از سوی داعش برافراشته می شود، به محور بحث محافل سیاسی و اجتماعی در منطقه تبدیل شده است.
گروه داعش از تاثیر پرچم ها برای اعلام و تاکید بر موجودیت خود غافل نمانده و در بیانیه ها و اظهارات سرکردگانش تاکید کرده که این پرچم یک ˈدولتˈ نیست، بلکه پرچم ˈجنگˈ است.
ناظران معتقدند که انتخاب پرچم های سیاه از سوی گروههای تروریستی از جمله داعش - و قبل از آن القاعده - همان ادامه وضعیت دوره جاهلیت در نزد اعراب است، زیرا بالابردن و برافراشتن اینگونه پرچم ها به معنای انتقام جویی یا نشانه حزن و اندوه یا موارد جنگ شدید است.
برخی از پژوهشگران، با ردّ ادعای شماری از اعضای این گروه های تروریستی مبنی بر این که این پرچم شبیه بیرق های پیامبر اکرم (ص) در زمان جنگ بود، تاکید می کنند که پرچم پیامبر اسلام (ص) براساس روایت های متواتر و موثق، سفید بود و هر لشکر پرچم های سیاه با دور دوزی سفید داشت و روی آن هیچ گونه عبارت یا طرحی وجود نداشت.
این روزنامه عربستانی سپس به تصاویر جوانان سعودی با لباس های دارای شعار گروهک تروریستی داعش از جمله در مکه مکرمه و پرچم های داعش در بالای خودروهای آنها اشاره کرد و درباره خطر گسترش داعش در بین جوانان فریب خورده هشدار داد و خواستار برخورد مناسب و به موقع با این وضعیت شد.
خاورم/1275



19/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن