تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816507911




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامات تفکر محور با هدف تغییر بینش در مدیریت پایداری جنگل ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس گروه تولیدات دفتر بهره برداری سازمان جنگل ها: اقدامات تفکر محور با هدف تغییر بینش در مدیریت پایداری جنگل ضروری است نوشهر – ایرنا ـ رییس گروه تولیدات دفتر بهره برداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: انجام اقدامات تفکرمحور با هدف تغییر بینش در مدیریت پایداری جنگل های کشور ضروری است.


ˈغلامرضا هادی زادهˈ روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، افزود: اگر پیشنهاداتی که ارایه می شود تفکرپرور و تفکرمحور باشد و سبب تغییر بینش مدیریت در بحث پایداری جنگل شود، بسیار خوب است اما اگر بر پایه توقف عملیات برای کمک به جنگل باشد، نمی تواند تاثیری داشته باشد زیرا ما احتیاج به توقف تفکر موجود داریم نه توقف عملیات.
وی تصریح کرد: برخی معتقدند برای کمک به احیای جنگل های هیرکانی باید هر گونه بهره برداری در آن برای مدتی متوقف شود اما به عقیده من این موضوع باعث تعطیلی مدیریت جنگل می شود.
این کارشناس امور جنگل خاطرنشان کرد: مدت زمان برنامه ها در جنگل داری همواره بلندمدت است و زمان پنج سال حتی از برنامه های چرخش در روش همسال و عبور در روش ناهمسال که کوچک ترین واحد زمان در جنگل داری محسوب می شود، نیز کمتر است.
وی اظهار داشت: باید برنامه ای ارایه شود که فرصت برای اصلاح و بازسازی و در یک کلمه بهبود جنگل به دست آید و توقف برداشت برای مدت پنج سال، برای مدیریت جنگل و کمک به اصلاح آن بسیار کم است.
هادی زاده تاکید کرد: تعطیلی جنگل در شرایط حاضر یعنی تعطیلی کار برداشت یا تعطیلی یک سری برنامه های روزمره و مشابه، آن هم با ساز و کار یکسان که در حوزه جنگل شناسی نوشته یا پیشنهاد می شود.
رییس گروه تولیدات دفتر بهره برداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: در صورت تعطیلی هم مشکلات هرگز درمان نخواهد شد، بلکه به منزله تعطیلی تمام برنامه ها و به عبارت دیگر تعطیلی طرح های جنگل داری است.
هادی زاده با تاکید بر اینکه هدف از اجرای طرح جنگل داری فقط برداشت چوب نیست، گفت: در مدل مدیریت بر پایه جنگل داری، جنگل شناسی و پرورش جنگل یکی از ابزارهای جنگل داری است که در کنار سایر عوامل، در هر منطقه یا حوزه آبخیز و بسته به اولویت ها و به دور از نسخه و برنامه های یکسان و رونویسی شده، به مسائلی همچون خاک، آب، جوامع محلی، راه، حفاظت، فرسایش، تنوع زیستی، ساختار می پردازد.
وی یادآور شد: بر این اساس تعطیلی چند ساله هیچ تحول و یا تغییری در اصلاح جنگل، پایداری خاک، حفظ آب، کنترل فرسایش و غیره رخ نمی دهد و تا کنون هیچ مطالعه داخلی یا خارجی رسیدن به اهداف اشاره شده را با فرصت پنج ساله ثابت نکرده است.
رییس گروه تولیدات دفتر بهره برداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در نتیجه اگر توقف برداشت برای دستیابی به انتظاراتی چون حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی، فرسایش، کنترل سیل و غیره باشد و به عبارتی نقش درمانی داشته باشد، نتیجه نخواهد داشت.
هادی زاده گفت: اما اگر این توقف فرصتی را ایجاد کند تا بینش مدیریتی کنونی که مبتنی بر جنگل شناسی است، متوقف شود، ارزشمند خواهد بود.
جنگل های هیرکانی در شمال ایران 9/1 میلیون هکتار وسعت دارد و سالانه در حدود 600 هزار متر مکعب چوب از آن برداشت می شود. ک/3.
7517/1535/506



18/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن