واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تکمیل بیمارستان 220 تختخوابی بروجن چشم انتظار حمایت دولت شهرکرد- ایرنا- مردم شهرستان بروجن برای تامین نیازهای درمانی خود مشکلات زیادی دارند که می طلبد تا مسئولان تلاش ویژه ای برای تکمیل بیمارستان نیمه تمام این شهر داشته باشند.
به گزارش ایرنا، مردم شهرستان بروجن در سفر رئیس جمهور و وزیر بهداشت به چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن، تخصیص اعتبار برای تکمیل و شتاب بخشی به ساخت بیمارستان 220 تخت خوابی این شهر را خواستار شدند.
دولت یازدهم یکی از مهمترین اولویت های خود را رسیدگی به موضوع بهداشت و سلامت اختصاص داده که این مهم توجه و عنایت مسئولان به وضعیت بهداشت و درمان شهرستان بروجن را دوچندان کرده است.
برخی از شهروندان بروجنی درگفت و گو با گزارشگر ایرنا اظهار داشتند که محدودیت های بیمارستان قدیمی بروجن (ولی عصر عج) باعث شده تا برای برطرف کردن نیازهای درمانی به مرکز استان یا استان های همجوار مراجعه کنند که علاوه برتحمیل هزینه بیشتر، مشکلات فراوانی را نیز برای آنان به همراه دارد.
یکی از شهروندان بروجنی به خبرنگار ایرنا گفت: هم اکنون تنها یک بیمارستان درشهر بروجن فعال است که به بخاطر مشکلات و نارسایی درارائه خدمات درمانی، ضرورت بهره برداری سریعتر ازبیمارستان جدید را دوچندان کرده است.
ˈمحمدعلی کرمیˈ افزود: فضای فیزیکی، تجهیزات پزشکی و کادر درمانی محدود بیمارستان قدیمی بروجن، باعث مشکلات زیادی برای مردم شده است.
وی افزود: هم اکنون بخش زیادی از نیازهای درمانی مردم شهرستان لردگان در بیمارستان بروجن پاسخ داده می شود و به دلیل گذر راه های ارتباطی استان های جنوبی و جنوب غرب از بروجن بخشی از خدمات بهداشتی و درمانی موردنیاز ترددکنندگان در این محور نیز در بیمارستان بروجن انجام می شود که با ظرفیت این بیمارستان همخوانی ندارد.
شهروند دیگری می گوید: مردم ازکیفیت نامطلوب خدمات درمانی و تجهیزات فرسوده بیمارستان فعلی ناراضی بوده و از مسوولان می خواهند تکمیل بیمارستان جدید را سرعت بخشند.
یکی از فعالان بخش بهداشت و درمان شبکه بهداشت بروجن گفت: کمبود تجهیزات پزشکی و کادر درمانی متخصص در بروجن مهمترین دلیل تقاضای مردم برای تسریع در ساخت بیمارستان 220 تختخوابی است.
وی که خواست نامش فاش نشود، افزود: به دلیل گذر مسیر ارتباطی استان های غربی از شهر بروجن، آمار تصادفات و پذیرش بیماران اورژانسی در این شهر بالا رفته و این در حالی است که کمبود نیرو و امکانات بیمارستان فعلی پاسخگوی نیاز و تقاضای مردم نیست.
وی گفت: کمبود پزشک متخصص زنان و زایمان، ارتوپد، قلب، اطفال، جراحی و متخصص داخلی در شهرستان بروجن بسیار مشهود است که با راه اندازی بیمارستان جدید این بخش های تخصصی فعال تر خواهند شد.
این کارشناس بخش بهداشت و سلامت افزود: فضای فیزیکی بیمارستان ولی عصر (عج) بروجن، قدیمی است و بین بخش های تخصصی آن فاصله وجود دارد،با بهره برداری از بیمارستان جدید یکی از خواسته های اساسی پزشکان و کادر درمانی تامین می شود.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال وبختیاری نیز گفت: ساخت بیمارستان 220 تختخوابی باظرفیت ارائه خدمت 236 تخت بیمارستانی از ابتدای سال 88 شروع شده است.
ˈقاسم قاسمیˈ اظهار داشت: عملیات ساخت این بیمارستان تاکنون 66 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 170 میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شده است.
به گفته وی، 250 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل و تجهیز این بیمارستان نیاز است.
وی افزود: در بودجه سال جاری تنها 30 میلیارد ریال اعتبار برای این طرح در نظر گرفته شده است.
قاسمی با تاکید بر شتاب بخشی به ساخت و بهره برداری از این بیمارستان گفت: در سفر رئیس جمهور، وزیر راه و شهرسازی و بهداشت و درمان به چهارمحال و بختیاری امید است که برای تحقق این خواسته مردمی تلاش شود.
وزیران مربوطه این حوزه در سفر استانی به چهارمحال و بختیاری روز چهارشنبه از این طرح عمرانی بازدید کردند.
شهرستان بروجن حدود 121 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن در فاصله 62 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
7361/558/
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]