واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۴۱ق.ظ)
شرط و شروط مجلس براي افزايش سرمايه صندوق هاي حمايتي؛ بنگاه داران نبايد چشمانشان به جيب دولت و صندوق هاي حمايتي دوخته شود مجلس تنها يکبار اجازه افزايش سرمايه صندوق هاي حمايتي را در جهت تقويت بنگاه هاي اقتصادي مي دهد اما بنگاه ها بايد در ادامه خودشان به مسير حيات توليد خود ادامه دهند و ديگر چشم داشتي به کمک هاي اينچنيني نداشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، افزايش سرمايه صندوق هاي حمايتي تحت پوشش وزارت صنعت يکي از اولويت هايي است که دولت در سياست هاي اقتصادي خروج از رکود غيرتورمي بر آن تاکيد داشته و در اين قسمت دولت به نوعي با درخواست قانون گذاري و اجازه مجلس براي افزايش سرمايه صندوق ها، مي خواهد که بسياري از بنگاه هاي اقتصادي که شرايط و وضعيت توليدي چندان مناسبي را ندارد، بار ديگر فعال سازد.
در پي اتفاقات ناگوار اقتصادي که در 2سال گذشته براي فعالان اقتصادي رخ داد عملا بنگاه داران با خالي شدن جيبشان، و عدم توانايي بازپرداخت وام هاي بانکي دست بسياري از صندوق هاي حمايتي و بانک ها را هم در پوست گردو گذاشتند.
اما نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با افزايش سرمايه صندوق ها در جهت ارائه تسهيلات براي خروج بنگاه هاي اقتصادي از رکود موافق هستند اما؛ به شرط ها و شروطه ها.
همچنين بانک مرکزي بايد در اعمال اين سياست ها، حالت تعادلي را به ساير سياست هاي در نظر گرفته شده در اين بخش تزريق کند، البته اتخاذ تصميم هاي پولي و مالي بايد تحت نظر بانک مرکزي باشد که استقلال کافي را در جهت تعادل بخشي به اقتصاد با سياست هاي پولي وضع شده در سياست هاي خروج از رکود غير تورمي را بتواند اجرايي کند.
دولت رقابت نکند، مسير خودکفايي کارآفرينان را فراهم سازد
ميرمحمدي عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي دراين خصوص گفت: يکي از مهمترين اولويت هايي که بايد هر کارآفرين در حوزه کسب و کار به آن توجه داشته باشد، خودکفايي در تمامي امور است، هر بنگاه دار و يا فعال اقتصادي بايد ابتدا خود فضاي رونق بازار خود را ارزيابي کند.
وي ادامه داد: اما در اين راه دولت نيز بايد ضمن فراهم سازي مسير و راه براي فعالان اقتصادي، موانع موجود دولتي ها را هم برطرف سازد.
نماينده مردم گلپايگان در خانه ملت با اشاره به نياز افزايش سرمايه صندوق ها در سياست هي خروج از رکود غير تورمي اظهارکرد: قطعا افزايش سرمايه بانک، صندوق و موسسات مالي مي تواند به وضعيت رکود بنگاه هاي اقتصادي در راستاي راهبردي ساختن آنها کمک شاياني را داشته باشد اما؛ نبايد اين نکته را فراموش کرد که تنها بايد يکبار اين افزايش سرمايه صورت بپذيرد.
اين عضو کميسيون اقتصاد مجلس شوراي اسلامي تصريح کرد: نبايد قرار بر آن باشد که تقويت سرمايه صندوق ها، به يک روال عادي تبديل شود ؛ تنها يکبار بايد شاهد افزايش سرمايه باشيم و زماني که بنگاه هاي اقتصادي بر روي ريل اقتصاد حرکت کرد، ديگر بايد خودشان به مسير حيات خود ادامه دهند و ديگر چشم داشتي به کمک هاي اينچنيني نداشته باشند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: نقش هاي حمايتي دولت از بعضي بنگاه هاي اقتصادي نبايد تا ابد ادامه داشته باشد و اين نقش حامي بودن هميشگي نيست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]