تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805632657




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنگاه هاي بزرگ دولتي تا چه حدي در اولويت قرار ندارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ مرداد ۱۳۹۳ (۱۰:۳۱ق.ظ)
نگاهي به سياست هاي صنعتي اتخاذ شده دولت؛ بنگاه هاي بزرگ دولتي تا چه حدي در اولويت قرار ندارد؟ اگر نگاه دولت به بخش هاي دولتي، واگذاري اين بخش ها در راستا اجراي سياست هاي اصل44، آماده سازي فضاي کسب و کار و رقابتي شدن فضا باشد، بهترين شرايط براي رقابت بين تمامي بخش هاي اقتصادي کشور فراهم مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سياست هاي اقتصادي دولت براي خروج غيرتورمي از رکود براي سال 93 و 94 از سوي دولت منتشر شد، در اولويت بندي دوم اين سياست در قسمت صنعت و معدن، آمده است که بنگاه هاي بزرگ دولتي در اولويت چنداني قرار ندارند، متاسفانه اين نکته نيز ذکر شده است که از اولويت هم خارج نمي شوند.
اما اگر کمي به عقب بازگرديم و در روز صنعت و معدن، سخنان شخص رئيس جمهور از اينکه «بنگاه هاي بزرگ دولتي بايد خود بزرگ شوند و تا چه زماني مي خواهند وابسته به دولت باشند» نيز حاکي از آن است که دولت ديگر چندان ميلي به حمايت از اين بخش ها ندارد و خود اين بنگاه ها بايد شرايط اقتصادي مطلوب خود را بدون حمايت همه جانبه از دولت فراهم سازد.
حال اين اولويت و سخنان رئيس جمهوري نگاه ها را به سمت اجراي اصل44 البته بدون در نظر گرفتن رد ديون، جلب کرد. ردديون بنگاه‌هاي دولتي به دستگاه‌هاي طلبکار يکي از دغدغه‌هاي خصوصي‌سازي در کشور است که بايد با نگاهي مثبت از سوي سازمان خصوصي‌سازي جلوي اين اتفاقات در سال 93 و94 گرفته شود.
دستورالعمل نظارت بر عملکرد شرکت‌هاي واگذار شده طي سال‌هاي گذشته نگارش و به مرور عملي شده است که بايد در بررسي عملکرد اين شرکت‌ها متناسب با اهداف عوامل گوناگوني چون مشکلات اقتصادي، تحريم‌ها و مواردي اين چنيني درنظر گرفته شود.
دستوالعمل تشويقات و تخفيفات خريداران نيز از جمله تدابير خوب و مناسب سازمان خصوصي‌سازي براي پيشگيري از انجام تخلف در شرکت‌هاي واگذار شده و نيز تشويق مشتريان خوش حساب است.

اميدواريم بلعيدن بودجه دولت توسط خصولتي ها تمام شود
سيد محمد بياتيان عضو هيات رئيسه کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با ارزيابي خود از اين سياست ها اظهارکرد: کاسته شدن توجه و اولويت هاي دولت به بنگاه هاي بزرگ دولتي، به ظن بنده يک قدم مثبت به سمت اقتصاد مقاومتي هست ؛ متاسفانه هر ساله بنگاه هاي دولتي بخش زيادي از اعتبارات بودجه کشور را مي بلعند و بخش خصوصي از حمايت هاي مناسب دولتي به بهره مي مانند.
وي ادامه داد: اگر نگاه دولت به بخش هاي دولتي، واگذاري اين بخش ها در راستا اجراي سياست هاي اصل44، فراهم کردن فضاي کسب و کار و رقابتي شدن فضا باشد، بهترين شرايط براي رقابت بين تمامي بخش هاي اقتصادي کشور فراهم مي شود.
نماينده مردم بيجار در خانه ملت با تاکيد بر اينکه اقتصاد بايد از تحت تکفل بودن دولت، خارج شود تصريح کرد: تا زماني که سازمان و بخش هاي اقتصادي خصولتي، به جيب دولت چشم داشته باشد، آنها هيچگاه نمي تواند بر روي پاي خود به ايستند، زيرا هر زماني که با مشکلات اقتصادي مواجه شوند توانايي خروج از رکود و تامين سرمايه خود را ندارند و بارديگر براي تامين سرمايه دست به دامن دولت مي شوند.
وي در پايان تصريح کرد: تا زماني که شرکت هاي اقتصادي از حيطه مديريت دولتي خارج نشوند و به معناي واقعي وارد محيط رقابت نشوند، نمي توانند در شرايط رکود کمک حال دولت و اقتصاد باشند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن