واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار مازندران خبرداد ایجاد چهار هزار شغل با گسترش فعالیت های ذغالسنگ البرز مرکزی ساری - ایرنا - معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت : با احیا و گسترش فعالیت های شرکت ذغالسنگ البرز مرکزی چهار هزار شغل ایجاد می شود.
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمویم استانداری مازندران ˈ علی احسانیˈ در بازدید از بخش های در حال تأسیس آن که به منظور گسترش تولیدات این شرکت در حال ساخت است از جمله طرحهای( اکتشاف ناحیه ذغالدار البرز مرکزی،طرح آماده سازی و تجهیز معدن کرد آباد،طرح کارخانه ذغالشوئی،طرح کک سازی سوادکوه و طرح زیر ساخت شرکتهای فنی مهندسی) بازدید به عمل آورد.
احسانی روند فعالیت های این بخش را مثبت ارزیابی کرده و از دست اندر کاران این بخش که با پیگیری های مجدانه در صدد توسعه تولیدات بوده و گامی ارزشمند در جهت ایجاد اشتغال بر می دارند تقدیر کرد.
وی افزود: طبق گزارش های واصله از سوی مسئولین شرکت ذغال سنگ البرز مرکزی، با احیاء بخش های مختلف وگسترش فعالیت های این شرکت قریب به چهار هزار شغل ایجاد خواهد شد که وقوع این امر در منطقه محروم سوادکوه تأثیر شگرفی بر توسعه همه جانبه این شهرستان خواهد داشت.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران با اشاره به اینکه برای احیاء مجدد بخش های مختلف این شرکت پیگیری های مجدانه ای از سوی مسئولین استان انجام شده است تصریح کرد: برای تجهیز و احیاء چهار طرح بزرگ در استان نظیر کک سازی و ذغال شویی نیازمند صرف هزینه ای بالغ بر هفت هزار میلیارد ریال است که بخشی از آن به صورت تأمین منابع خارجی از طریق فاینانس و مابقی از منابع داخلی در چارچوب قرارداد های منعقده با شرکت های مختلف تأمین شده است.
وی زمان بهره برداری از این پروژه ها را به تناسب طی سالهای 1394 و 1395 ذکر کرد و افزود: با تحقق این طرح ها به آرزوی دیرینه مردم منطقه مبنی بر گسترش فعالیت ها و توسعه سوادکوه ، جامه عمل پوشانده می شود که برای تحقق آن نیازمند تقسیم کار صحیح و مساعدت مسئولین استانی و شهرستانی می باشیم.
احسانی تصریح کرد: از آنجا که در اجرای این پروژه تا حدودی از برنامه زمان بندی عقب هستیم خوب است مسئولین در حوزه مالی پروژه ها ارائه گزارش های مکتوب پیشرفت را در سرلوحه امور قرار دهند تا با تأمین منابع ارزی و ریالی در زمانهای مقرر از زمانبر شدن پروژه ها جلوگیری کرده و ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم را شاهد باشیم.
وی تغییر نظریات پایه توسعه استان را بر پایه اقتصاد چند بعدی دانش بنیان به محوریت کشاورزی،صنعت و خدمات و فناوری اطلاعات و ارتباطات ذکر کرد.
معاون استاندار تحرک دوباره واحد های اقتصادی غیر فعال را با مکانیزیم بررسی بخشودگی جرایم مالیاتی و تامین اجتماعی،سرمایه در گردش،استهمال و تقسیط بدهی بعنوان یکی از راهکارهای برون رفت وضعیت فعلی اعلام کرد.
وی گفت: با در پیش گرفتن مدیریت ویژه از نوع تعامل و نه تقابل می توان نسبت به راه اندازی مجدد این واحد های تولیدی و فعالیت مجدد آنها امیدوار بوده و میانگین بیکاری در استان را کاهش داد.
احسانی به برگزاری نخستین کنفرانس گردشگری سلامت در ماه جاری نیز اشاره کرد و برگزاری آن را گامی در جهت توسعه صنعت گردشگری سلامت در استان دانست.ک/1
608
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]