تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منزلت مردم را در نزد ما، از اندازه روايتشان از ما بشناسيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814676086




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

698 بیمار مبتلا به تالاسمی درخوزستان شناسایی شدند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 698 بیمار مبتلا به تالاسمی درخوزستان شناسایی شدند اهواز - ایرنا - کارشناس بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان در خصوص شیوع بیماری تالاسمی گفت: 698 بیمار مبتلا به تالاسمی درشهرستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شناسایی شدند.


دکتر ˈپریچهر پاک سرشتˈ چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان شیوع بیماری 25 نفر در 100 هزار می باشد.
وی با اشاره به اینکه برنامه کشوری پیشگیری از بروز بیماری ˈبتا تالاسمیˈ از سال 76 به صورت رسمی در تمام کشور آغاز شد تصریح کرد: از آنجایی که خوزستان جزو استان های ویژه از نظر بروز بیماری می باشد اما میزان بروز این بیماری به ویژه از سال 87 در استان رو به کاهش است.
پاک سرشت تصریح کرد: کاهش بروز بیماری به علت تاسیس آزمایشگاه ژنتیک در بیمارستان شفا در سال 88، و راه اندازی دو آزمایشگاه خصوصی در سال 90 در اهواز می باشد که دغدغه مردم را برای مسافرت به شهرهای دیگر را برای انجام آزمایش کاهش داد.
کارشناس بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان در خصوص اقدامات مناسب برای پیشگیری از بیماری تالاسمی گفت: انجام به موقع آزمایشات قبل از ازدواج برای شناسایی افراد مبتلا لازم و ضروری به نظر می رسد.
وی اظهارداشت: بعد از شناسایی گروههای ناقل و مشکوک به ناقل، دختر و پسر در صورت تصمیم به ازدواج به سیستم مراقبت بهداشت معرفی می شوند.
پاک سرشت اضافه کرد: در فاصله بعد از عقد تا اولین بارداری، زوجین باید مرحله نخست آزمایش ژنتیک قبل از تولد را انجام دهند و در هفته 10 تا 12 بارداری نیز آزمایش ژنتیک روی جنین انجام می شود تا از تولد جنین بیمار پیشگیری به عمل آید.
کارشناس بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان خاطرنشان کرد: بیماری تالاسمی، یک بیماری کم خونی ژنتیکی است که از والدین ناقل به ارث می رسد و دارای دو نوع آلفا و بتا می باشد.
وی گفت: علائم این بیماری، شش تا 9 ماهگی بروز می کند و بیماران مبتلا وابسته به تزریق خون هستند.
پاک سرشت افزود: این بیماران در صورتی که به موقع خون دریافت نکنند دچار علائمی نظیر زردی چهره، بزرگ شدن استخوان های صورت و جمجمه و کبد و طحال می شوند.
7157/551



15/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن