تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834682424
نقد و بررسی بسته ی ضد رکودی دولت از نگاه اقتصاددانان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ چهارشنبه 15 مرداد 1393 نقد و بررسی بسته ی ضد رکودی دولت از نگاه اقتصاددانان تهران-ایرنا-بسته ی ضدرکودی دولت همچنان یکی از اصلی ترین مسایل مورد بحث در فضای رسانه یی است؛ امروز نیز یادداشت ها و مطالب متعددی در نقد و بررسی این بسته در روزنامه ها منتشر شد.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز چهارشنبه 15 مرداد 1393 خورشیدی انداخته و مهمترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
*** بسته ی ضد رکودی دولت زیر تیغ نقد و بررسی
به دنبال رونمایی از بسته ی سیاستی دولت برای خروج از رکود تورمی در تیرماه، کارشناسان اقتصادی به نقد و بررسی این بسته و باید و نبایدهای عملکرد دولت در حوزه ی اقتصادی پرداختند. هدف از ارایه ی بسته ی اقتصادی خروج غیر تورمی از رکود، حمایت از رشد اقتصادی پایدار همراه با کمترین میزان تورم اعلام شده است. انتشار نسخه دوم بسته ی خروج از رکود تورمی و نزدیکی به زمان تصویب آن، بار دیگر این موضوع را در محوریت بسیاری از یادداشت و تحلیل اقتصادی روزنامه ها قرار داد.
روزنامه ی «تعادل» در یادداشتی با عنوان «نقاط قوت و ضعف بسته خروج از رکود تورمی» به بررسی جوانب مختلف این بسته پرداخت.
تعادل نوشت: باید اذعان کرد که این بسته برنامه کاری است که نه به طور کامل می توان آن را جامع دانست و نه اینکه می توان آن را با چوب مخالفت از میدان به در کرد. برای خروج از رکود تورمی هم طرف عرضه و هم طرف تقاضا باید تحریک شوند. مهمترین ابزار مورد نیاز برای این تحریک در کوتاه مدت تامین منابع مالی است. ... برای تامین مالی باید شرایط کشور و منابع و محل تامین این منابع مالی را بررسی کرد. ... تنها منبع قابل اتکای فعلی، درآمدهای نفتی و غیر نفتی در اختیار دولت است که متاسفانه موتور محرکه رشد اقتصادی هم در گذشته بوده و هم در حال حاضر است. بنابراین باید اذعان کرد تدوین کنندگان بسته، شرایط کلان اقتصاد کشور را به خوبی بررسی کرده و چنین راه حلی را ارایه کرده اند.
به نوشته ی تعادل نقد وارده به این بسته بر برخی از راهکارهای عملیاتی و پیشران های خروج از رکود است. در بخش بهینه سازی انرژی، راهکار در کوتاه مدت عملیاتی نمی شوند. نوسازی ناوگان حمل و نقل و توسعه راه آهن و متروکاری یک ساله نیست. حداقل زمان برای این نوع فعالیت های به شرط وجود اعتبارات مکفی بیش از 4 سال است پس در وضعیت کمبود اعتبارات عمرانی دولت، این راهکار حداقل در کوتاه مدت ناکارآمد است. اما پیشرانی بخش های نفت و گاز و پتروشیمی با توجه به توانمندی های کشور همچنین به مدد دست اندرکاران کاردان عقلی این وزارتخانه دور از دسترس نیست.
«ابهامات بسته خروج از رکود تورمی» نیز عنوان یادداشت روزنامه ی «جهان صنعت» در این ارتباط بود.
به بیان این روزنامه خروج از شرایط کنونی تنها با ارایه ی بسته ممکن نیست و باید برای تحقق این موضوع در بلندمدت اصلاحاتی در ساختارهای لازم آن ایجاد شود.
جهان صنعت نوشت: متاسفانه بسته ی دوم خروج از رکود تورمی همه جانبه و فراگیر نبوده است و صرفا در آن به مسایل اقتصادی پرداخته شده و مباحث مکمل در آن کمرنگ می باشد به طوری که به اصلاح ساختار توجه چندانی نشده است. خروج از رکود تورمی در اقتصاد ایران یک مساله مزمن و قدیمی بوده و باید با اصلاح ساختارها به رفع آن کمک کرد، به عبارت دیگر در عمل باید ساختار عرضه و تقاضا را اصلاح کرد و سیاست هایی را در زمینه خروج از رکود به کار بست که تحریک کننده طرف عرضه باشد و منجر به افزایش تولید شود.از سویی باید به ظرفیت و پتانسیل های اقتصادی در بخش کشاورزی، صنعت، خدمات و سرمایه گذاری نیز توجه شود.
این روزنامه همچنین افزود: دولت باید خود را موظف به پاسخگویی و شفاف سازی بداند و همچنین وابستگی به درآمدهای مالیاتی را جایگزین وابستگی به درآمدهای نفتی کند.در نهایت این اقدامات طی دو سال انجام پذیر نخواهد بود بلکه باید برنامه حداقل پنج ساله توسعه در نظر گرفته شود تا به اهداف یادشده دست یابد.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» هم در گزارشی زیرِ تیترِ «نقد بسته ضدرکود در پارلمان اقتصاد» به بیان نظرات فعالان اقتصادی در این باره پرداخت.
به نوشته ی دنیای اقتصاد در گزارش کارشناسی شده اتاق تهران نکته مثبت بسته پیشنهادی دولت تبدیل گفتمان اقتصادی رکود از زبان گفتار به نوشتار است. بر اساس گفته فعالان اقتصادی اگر چه دولت توانسته در این بسته تاثیر همه عوامل را در کنار هم و به طور همزمان مورد توجه قرار دهد اما انتقاداتی هم نسبت به بسته وجود دارد.
دنیای اقتصاد به نقل از «ابراهیم بهادرانی» دبیر کل اتاق تهران نوشت: بهتر بود در بسته موجود از ظرفیت های قانون هدفمندی در فاز دوم استفاده بیشتری می شد. همچنین ضروری است سازوکاری فراهم شود تا فعالان اقتصادی که درحوزه صادرات فعال هستند بتوانند از گشایش اعتبار دریافت شده درخارج در داخل کشور استفاده کنند. همچنین باید اولا مشخص شود سیاست ها با چه اولویتی باید به اجرا گذاشته شوند. ثانیا باید مشخص شود. برای هر یک از سیاست های اجرایی چه میزان زمان برای رسیدن به نتیجه کنار گذاشته شده است.
*** فرار رژیم صهیونیستی از غزه
برقراری آتش بس 72 ساعته از روز گذشته میان نیروهای نظامی صهیونیست و مقاومت فلسطین و پذیرش توقف حمله به غزه بار دیگر ضعف رژیم صهیونیستی در برابر نیروهای مقاومت را آشکار ساخت. همچنین بر اساس منابع خبری، صهیونیست ها برخی شرط های نیروهای مقاومت چون شکستن محاصره نوار غزه، بندهای مرتبط با اسیران و حق صید دریایی به اهالی غزه را نیز پذیرفته اند. خبرها و تحلیل های مرتبط با این موضوع در روزنامه های امروز فراوان بود.
«بزرگترین پیروزی در فلسطین» عنوان «یادداشت روز» روزنامه ی «کیهان» در این باره بود.
به نوشته ی کیهان رژیم صهیونیستی ادعا کرد که آتش بس را به این دلیل پذیرفته است که به اهداف جنگی خود یعنی تخریب تونل ها و انهدام انبار موشک ها نایل گردیده است ولی واقعیت این است که اسرائیل، پایان جنگ را بدون هیچ پیش شرطی قبول کرده و حال آن که نه مدرکی وجود دارد که نشان دهد همه موشک ها از میان رفته اند و یا این که همه تونل ها ویران شده اند و ثانیا به فرض درست بودن ادعای صهیونیست ها، چه تضمینی برای رژیم تل آویو وجود دارد که سلاح ها دوباره در غزه تولید نشوند و یا از خارج ارسال نشوند و نیز تونل ها دوباره حفر نشوند پس این جمله معاون رمضان عبدالله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی واقعیت دارد که گفت نتانیاهو از یک پیروزی خیالی که هیچکس قادر به لمس آن نیست، حرف می زند. پذیرش آتش بس بدون پیش شرط بیانگر آن است که رژیم صهیونیستی نتوانسته جنگ را به گونه ای مدیریت کند که به دستاوردی سیاسی ختم شود و حال آن که همیشه جنگ ها برای رسیدن به یک دستاورد سیاسی و موقعیت برتر راه اندازی شده و خاتمه می یابند.
این روزنامه در ادامه افزود: اینکه نتانیاهو نتوانست از ظرفیت همراهی کامل غرب در ده روز اول جنگ استفاده کند و مدیریت سیاسی جنگ به نفع اسرائیل را در دست بگیرد، پرده از ناکارآمدی او و کابینه اش برمی دارد و طبعا باید در انتظار شکل گیری کمیته ای شبیه کمیته وینوگراد که عملا دولت اولمرت را پای میز کشاند و از قدرت ساقط کرد و به زندان افتاد، باشیم. با توجه به آنچه گفته شد، نتایج، اختلافات را در داخل رژیم صهیونیستی افزایش خواهد داد و دولت ائتلافی قادر نیست از گرداب انتقادات احزاب رقیب جان سالم بدر برد.
روزنامه ی «حمایت» هم در گزارشی با تیتر « فرار اسرائیل از رسوایی غزه» به پذیرش شروط مقاومت از سوی صهیونیست ها اشاره کرد.
به تحلیل این روزنامه رژیم صهیونیستی پس از نزدیک به یک ماه نه تنها نتوانست به اهداف کلان خود دست یابد بلکه به عنوان رژیم کودک کش پیش چشم جهانیان حقیر شد. به اذعان جهانیان دستاورد این رژیم صرفا کشتار زنان و کودکان بی دفاع و تخریب خانه ها بود در حالی ساکنان غزه با مقاومت در برابر رژیم تا دندان مسلح ضمن حفظ کیان خود، به منزلتی جهانی دست یافتند. در نهایت صهیونیست ها برای فرار از رسوایی های بیشتر فرار از غزه را بر ادامه جنگ ترجیح دادند در حالی که با ادعای رویکرد به آتش بس و واگذاری امور به سازمان ملل به دنبال پنهان سازی شکست در برابر مقاومت بودند.
« 48 ساعت تا اعلام شکست چهارم اسرائیل» نیز تیتر نخست روزنامه ی «جوان» بود.
به نوشته ی جوان غزه با حدود 1900 شهید و نزدیک به 10هزار زخمی خونین و ویران همچنان آماده است اما این رژیم خون آشام اشغالگر قدس است که بالاخره کم آورد و در اوج بیاعتباری میان افکار عمومی جهان به ناچار نیروهای خود را از غزه بیرون کشید.
جوان افزود: عملکرد رژیم صهیونیستی در عقب نشینی کامل از غزه نشان میدهد تل آویو آرزو میکند این آتشبس پایان خروج از مخمصه کنونی باشد. به این ترتیب باید گفت احتمالاً حدود 48 ساعت باقی مانده از آتشبس مذکور شمارش معکوسی است برای رقم خوردن چهارمین رژیم صهیونیستی از مقاومت از سال 2006 تا کنون.
*** روغن پالم در شیر؟! چه کسی مقصر است؟
چند روز پیش «حسن قاضی زاده هاشمی» وزیر بهداشت در هشداری از مردم خواست تا شیر پرچرب خریداری نکنند زیرا چربی این شیرها از اضافه کردن روغن پالم و نه به خاطر چربی طبیعی شیر، به دست می آید. به گفته ی وزیر بهداشت مردم بابد بدانند که هزینه را برای چه شیری پرداخت می کنند. واکنش مسوولان و شرکت های لبنی به انتشار این خبر در روزهای گذشته بسیار جالب توجه است؛ موضوعی که دستمایه ی گزارش و تحلیل برخی روزنامه های امروز قرار گرفت.
روزنامه ی «شهروند» در گزارشی با عنوان «سرنخ های تازه در رسوایی شیر» به اجازه ی واردات این روغن در دولت پیشین پرداخت و عنوان کرد که مسوولان سازمان مرتبط به دنبال پاسکاری توپ تقصیرات هستند.
به نوشته ی شهروند موضوع وجود پالم ظاهرا آنچنان قدیمی و مرسوم است که تکذیب ها به سرعت کمرنگ و کمرنگ تر شد پس از آن هم پروسه پاسکاری توپ تقصیرات و متهم کردن یکدیگر (طبق معمول) کلید خورد و بالاخره پای سازمان استاندارد هم به میان کشیده شد. این همه بدان معناست که نه تنها از این روغن زیان آور در فرآورده های لبنی استفاده می شود بلکه این موضوع از قدمت و سبقه هم برخوردار است و اصولا تا یک سال پیش قانونی هم بوده است.
شهروند از زبان «علی احسان ظفری» دبیر اتحادیه ی تعاونی های تولیدکنندگان فرآورده های لبنی نوشت: وجود روغن داخل شیر موضوعی نیست که بتوان کتمان کرد اما موضوع مهم این است که دولت نباید اجازه واردات این روغن را بدهد. وجود این روغن داخل شیر را رد نمی کنم. مسلما وزیر بهداشت با استناد به مدارک مستند و مستدل چنین خبری را اعلام کرده است و دستگاه های نظارتی نیز حتما موردی را دیده اند که نسبت به وجود روغن پالم داخل شیر ها واکنش نشان داده اند اما نکته مهم این است که این روغن از کجا وارد کشور شده مگر غیراین است که هر نوع واردات باید با مجوز دولت انجام شود چه برسد به این سطح از واردات که به طور گسترده و وسیع انجام شده است.
«چه کسی روغن پالم در شیر ریخت؟» نیز عنوان گزارش روزنامه ی «مردم سالاری» در خصوص این موضوع بود که در آن به افشاگری وزیر تا واکنش های تامل برانگیز اشاره کرد.
به بیان مردم سالاری پس از تایید استفاده از روغن پالم در تولید شیر پرچرب از سوی وزیر بهداشت و اعلام ورود دولت و شخص رییس جمهور به این مسئله، هر کدام از تولیدکنندگان، صنایع لبنی و دستگاه های ذیربط واکنش های متعدد و جالبی نسبت به موضوع نشان داده و توپ را به زمین دیگری می اندازند؛ حال باید پیدا کرد پرتقال فروش را!
مردم سالاری نوشت: پس از این افشاگری وزیر بهداشت، واکنش های جالبی مطرح شد که جای تامل فراوانی دارد؛چراکه کارخانه های لبنی و دامداران علیرغم وابستگی به یکدیگر که به نوعی لازم و ملزوم هستند، براساس کدورت های دیرینه ای که دارند همچون همیشه یکدیگر را زیر سوال برده اند و هر یک می گویند «دیگری دروغ می گوید و این تخلف در حوزه کاری آنها امکانپذیر نیست».
این روزنامه در ادامه به نقل از «زهرا عبداللهی» مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد که مصرف روغن پالم به دلیل دارا بودن اسید چرب اشباع بالا موجب افزایش چربی خون و کلسترول و در نهایت گرفتگی و انسداد عروق می شود.
*** مرگ 11 زندانی در آتش سوزی عمدی زندان شهرکرد
شامگاه دوشنبه بود که اخبار ضد و نقیضی در مورد آتش سوزی زندانی در شهرکرد به گوش می رسید تا اینکه صبح سه شنبه رییس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری از مرگ 11زندانی بر اثر حادثه ی آتش سوزی در زندان شهرکرد خبر داد.
این موضوع در بسیاری از روزنامه های امروز بازتاب یافت.
روزنامه ی «شرق» در گزارشی با تیتر «11 کشته در آتش سوزی عمدی زندان شهرکرد» وقوع حادثه در زندان های کشور را مسبوق به سابقه دانست و نوشت: آتش سوزی در زندان شهرکرد نخستین حادثه مرگبار در زندان های ایران نیست. پیش از این در سال 81 زندان گرگان طعمه حریق شد و مرگبارترین حادثه زندان را رقم زد. در آن حادثه که ساعت 3:20 بامداد 9 دی 81 به وقوع پیوست 27محکوم رای باز که شب ها را در بند کارگری زندان به سر می بردند جان خود را از دست دادند؛ علت آن حادثه که 50مجروح نیز برجا گذاشت اتصال سیم برق، اعلام و رییس زندان گرگان و معاون وی که رییس بند کارگری بود، به سهل انگاری، بی احتیاطی و رعایت نکردن قوانین دولتی ویژه زندان، متهم شدند. آتش سوزی در زندان در بسیاری از کشورهای جهان سابقه دارد.
«بهمن کشاورز» حقوقدان در یادداشتی در روزنامه ی «آرمان» به «آتش سوزی در زندان و حقوق زندانیان» پرداخت.
به نوشته ی آرمان تردیدی نیست که امنیت زندانیان و زندان ها با سازمان زندان ها و از طریق عوامل نگهبانی است. واضح است باید اصول ایمنی در زندان ها به شدت رعایت شود. منظور از اصول ایمنی مسائل مربوط به سرمایش، گرمایش، سوخت رسانی و امثال اینهاست.
کشاورز در ادامه به بیان نکاتی از حقوق زندانیان پرداخت و نوشت: فرد زندانی امکان جابه جایی بسیار محدودی دارد و از وسایل و ابزارهای برخورد با آتش سوزی و مانند اینها نیز برخوردار نیست. ثانیا چنانچه زندانی دچار حادثه ای شود، در صورت عمدی بودن یا شبه عمد و خطایی بودن حادثه، حسب مورد زندانی یا بستگان او از دیه برخوردار خواهند شد. ثالثا وقوع این حوادث و مجروح شدن و مصدوم شدن قانونا موجبات تخفیف یا عفو یا تغییر میزان مجازات نیست اما بدون شک این موضوع در قرار گرفتن نام زندانیان در فهرست عفو موثر خواهد بود و بدیهی است حسب مورد ممکن است مراجع رسیدگی کننده به پرونده ها یا قاضی مسئول اجرای احکام باید این مورد را برای اعمال اختیارات قانونی خود در نظر بگیرد. رابعا چنانچه نتیجه بررسی ها و تحقیقات کارشناسان این باشد که بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت موازین قانونی در وقوع حادثه نقشی داشته یا موثر بوده آنگاه خسارات و دیه باید از طرف دولت پرداخت شود مگر اینکه حادثه ناشی از وجود اشکال در امکانات و ابزارها و مانند اینها نبوده باشد بلکه به افراد توجه داشته باشد. خامسا با عنایت به عمدی بودن حادثه مطرح شده است، نتیجه پیچیده تر خواهد شد زیرا ممکن است فردی زندانی به منظور ایجاد امکان فرار ایجاد حریق کرده باشد و در این حالت، این حریق که موجب فوت شده در فروضی می تواند مستوجب قصاص عامل آن باشد و در حالات دیگری در خور تعیین دیه. در عین حال اینکه ساختمان زندان چه وضعیتی داشته و آیا برای حوادث اینچنینی آمادگی داشته است یا نه نیز درخور توجه خواهد بود و می تواند باعث توجه یا تقسیم مسئولیت شود. وا... اعلم.
*گروه پژوهش های خبری
**پژوهشم**9283** 9275**2054
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
بررسی بسته خروج از رکود تورمی توسط فعالان بخش خصوصی/عدم توجه به منابع هدفمندی یارانهها در بسته خروج از رکود ت
در اتاق بازرگانی صنایع و معادن تهران مطرح شد بررسی بسته خروج از رکود تورمی توسط فعالان بخش خصوصی عدم توجه به منابع هدفمندی یارانهها در بسته خروج از رکود توسط دولت صبح امروز بسته خروج از رکود تورمی دولت توسط فعالان بخش خصوصی مورد بررسی و نقد قرار گرفت به گزارش خبرنگار اقتصادی باکارشناسان اقتصادی چه نقدی بر بسته خروج از رکود دولت دارند؟/ از عدم توجه به کاهش وابستگی به نفت تا امیدواری به
کارشناسان اقتصادی چه نقدی بر بسته خروج از رکود دولت دارند از عدم توجه به کاهش وابستگی به نفت تا امیدواری به اصلاح ساختاری اقتصاد در برنامه ششم توسعه در هفته گذشته بسته ای تحت عنوان سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود منتشر شد که با اظهار نظرهای متفاوتی از جانب کاربررسی بسته دولت برای خروج غیرتورمی از رکود در برنامه مناظره
بررسی بسته دولت برای خروج غیرتورمی از رکود در برنامه مناظرهدر برنامه این هفته مناظره کارشناسان اقتصادی به بررسی ابعاد مختلف بسته دولت برای خروج غیرتورمی از رکود میپردازند به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در بسته دولت سیاستها و راهکارهایی پیشبینی و معرفی شده است که بدونانتقادهای فرشاد مومنی از بسته خروج از رکود دولت: نگاه این بسته تک بعدی است
انتقادهای فرشاد مومنی از بسته خروج از رکود دولت نگاه این بسته تک بعدی است اقتصاد > اقتصاد کلان - فرشاد مومنی با انتقاد از وضعیت اقتصادی کشور مدیر منطقه خاورمیانه شرکت پورشه با شعفی غیرعادی اعلام کرد در سال 2012 از کل پورشههای بهفروشرفته 50درصد به ایران فروخته شدبسته خروج از رکود دولت در بوته نقد
بسته خروج از رکود دولت در بوته نقد تورم نقطهبهنقطه پس از چنددوره افزايش قابلتوجه در نتيجه اجراي مرحله اول هدفمندکردن يارانهها رو به کاهش گذاشته و در حال تخليه اثر هدفمندي بود که شوک ارزي ناشي از تحريمها مجددا روند افزايشي را به آن تحميل کرده است کد خبر ۴۲۰۳۱۸ تاریخ انتشاربررسی و نقد نگاه پستمدرنیسم به تعلیم و تربیت ارزشها
بررسی و نقد نگاه پستمدرنیسم به تعلیم و تربیت ارزشهامهمترین نقاط ضعف نگاه پستمدرنیستها به تعلیم و تربیت ارزشها نداشتن مبانی متقن و قابل دفاع عقلی ستیز با واقعیتهای تکوینی معرفتهای یقینی و ارزشهای جاودانی است که موجب گسیختگی اندیشههای پستمدرنیستی و گرفتار آمدن در دامنگاهي به بسته پيشنهادي دولت براي خروج اقتصاد کشور از وضعيت رکود تورمي
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۸ ۴۴ق ظ نگاهي به بسته پيشنهادي دولت براي خروج اقتصاد کشور از وضعيت رکود تورمي گروه اقتصاد سياسي در هفته ي گذشته دولت نسخه کامل سياست ها براي خروج غيرتورمي از رکود را طي سال هاي 1393 و 1394 منتشر کرد تا براين اساس فعالان اقتصادي کشور بتوانند برنامه هاي خود را برايرئیس اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد تشکیل کارگروه بررسی بسته خروج از رکود دولت در اتاق تهران
رئیس اتاق بازرگانی تهران عنوان کردتشکیل کارگروه بررسی بسته خروج از رکود دولت در اتاق تهرانرئیس اتاق بازرگانی تهران گفت قرار است کارگروههای ویژهای برای جمعبندی نسخه خروج از رکود تورمی در اتاق تهران تشکیل شود و نتایج بررسی آن به دولت ارائه شود به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاریمهلت ده روزه نقد بسته خروج از رکود تورمی/ کارشناسان به سایت دولت مراجعه کنند
مهلت ده روزه نقد بسته خروج از رکود تورمی کارشناسان به سایت دولت مراجعه کنند تهران - ایرنا- دولت تدبیر و امید پس از ارایه بسته رکود تورمی از کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی خواسته است ظرف مهلت ده روز به سایت پایگاه اطلاع رسانی دولت به نشانیdaftar govir ir مراجعه و نظرات خود را در خگلایههای فعالان اقتصادی به بسته رکودی دولت/ اعتبارات هدفمندی در بسته نیامد
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی دولت نباید کلی گویی کند گلایههای فعالان اقتصادی به بسته رکودی دولت اعتبارات هدفمندی در بسته نیامد فعالان اقتصادی گلایهها و انتقادات خود به بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود را اعلام کردند به گزارش خبرنگار مهر فعالان اقتصادی امروز با بررسی ونگاهی به سناریوی جدید دولت برای اصلاح نحوه پرداخت یارانه نقدی/ یارانه مرداد به چه افرادی تعلق می گیرد؟
نگاهی به سناریوی جدید دولت برای اصلاح نحوه پرداخت یارانه نقدی یارانه مرداد به چه افرادی تعلق می گیرد وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرده است است با شناسایی 10 میلیون نفر از افراد پُردرآمد جامعه به زودی فهرست جدید یارانه بگیران اعلام می شود به گزارش نامه نیوز حدود 3 ماه ازبررسي بسته پيشنهادي دولت در کميسيون فضاي کسب و کار
۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۹ ۷ب ظ بررسي بسته پيشنهادي دولت در کميسيون فضاي کسب و کار رئيس کميسيون فضاي کسب وکار اتاق تهران با استقبال از بسته پيشنهادي دولت براي خروج از رکود اقتصادي گفت تاکنون چندين بار به دولت اعلام شده که در کنار مساله تورم بايد به موضوع خروج از رکود نيز توجه شود بهخروج از رکود؛ از پیشنهاد تا عمل/ حرفی از روشهای اجرایی در بسته دولت به میان نیامده است
استانها غرب لرستان در گفتگو با رئیس اتاق خرم آباد بررسی شد خروج از رکود از پیشنهاد تا عمل حرفی از روشهای اجرایی در بسته دولت به میان نیامده است خرم آباد - خبرگزاری مهر رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی خرمآباد با اشاره به روند خروج از وضعیت رکورد تورمی کنونی حاکجنبههای متفاوت بسته خروج غیرتورمی از رکود بررسی شد
جنبههای متفاوت بسته خروج غیرتورمی از رکود بررسی شد کارشناسان اقتصادی به بررسی جنبههای متفاوت بسته خروج غیر تورمی از رکود پرداختند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز با حضور شاپور محمدی - معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی - حسین عبده تبریزی - مشاور وزیر رابررسی تحولات فلسطین در نگاه دو
بررسی تحولات فلسطین در نگاه دو میزگرد سیاسی نگاه دو امشب 1 مرداد با دعوت از سفیر سابق ایران در لبنان به بررسی تحولات فلسطین می پردازد به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه دو شهریار افشاری پور تهیه کننده نگاه دو گفت میزگرد سیاسی نگاهترجمههای قرآن به زبان انگلیسی نقد و بررسي شد/ ترجمه قرآن با خود آن یکی نیست
دین و اندیشه اندیشکده ها ترجمههای قرآن به زبان انگلیسی نقد و بررسي شد ترجمه قرآن با خود آن یکی نیست نشست نقد و بررسی ترجمههای قرآن به زبان انگلیسی با حضور حجتالاسلام نقدی سید علیقلی قرائی حسین ملانظر و علی دهگاهی امروز سهشنبه 14 مردادماه در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلانایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اگر دولت موفق باشد دست او را میبوسیم/ بهترین عملکرد دولت در سال اول در سیا
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اگر دولت موفق باشد دست او را میبوسیم بهترین عملکرد دولت در سال اول در سیاست خارجی بود دولت قبل شمشیر را برای مجلس و قوه قضاییه از رو بسته بود این نماینده مجلس با اشاره به اینکه دولت ایران فقط در باب پروندهی هستهای با امریکا مذاکره کرده است-
سیاسی
پربازدیدترینها