واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دولت نظام اداری را خارج از شعار با جدیت و قاطعیت اصلاح می کند سنندج - ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان گفت: دولت یازدهم مصمم به اصلاح نظام اداری است و در این راه در عمل و خارج از شعار با جدیت و قاطعیت تلاش می کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی روز دوشنبه در جلسه کارگروه تحول اداری و فناوری اطلاعات استان کردستان در سنندج، تغییر و تحول در سیستم اداری را یکی از شعارهای انتخاباتی دکتر روحانی دانست و افزود: بخشی از رای دهندگان به دکتر روحانی به منظور اصلاح در سیستم اداری و تغییر و تحول در این بخش از برنامه های وی حمایت کردند.
وی عزم دولت تدبیر و امید برای اصلاح نظام اداری کشور را راسخ دانست و گفت: در گام اول شروع این طرح، سیاست ها و برنامه های راهبردی به استان ها ابلاغ شده و نقشه راه این حوزه نیز ترسیم شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان نخستین مرحله در اجرای تحول در نظام اداری را تغییر فکر و ذهن مدیران دانست و از اینکه برخی از مدیران دستگاه های اجرایی عضو کارگروه تحول اداری در جلسه حضور ندارند انتقاد کرد و گفت: حضور غیرموجه برخی از مدیران در این جلسه را به منزله عدم استقبال آنان از این طرح دولت قلمداد می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید به عنوان راس سازمان های اداری مشتاق اجرای این طرح دولت باشند، گفت: در جلسات کارگروه تحول اداری، حضور مدیران الزامی است و با مدیرانی که به دلایل غیرموجه در جلسه حضور نیابند برخورد قانونی می شود.
وی اصلاح نظام اداری کشور را بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در دستور کار نظام دانست و گفت: از همان اوایل انقلاب، اصلاح ساختار اداری کشور در دستور کار قرار گرفت و اکنون نیز دولت یازدهم با جدیت به دنبال اصلاح این ساختار است.
فیروزی ارایه خدمات مطلوب و به موقع به مردم به عنوان ولی نعمتان نظام جمهوری اسلامی را یکی از مهمترین اهداف طرح اصلاح نظام اداری کشور دانست و اضافه کرد: این اصلاح باید در جهت ارایه خدمات بهتر و بیشتر به مردم و تسریع در خدمات رسانی صورت گیرد.
وی به تاکید استاندار کردستان مبنی بر اجرای جدی این طرح در استان نیز اشاره کرد و گفت: از مدیران دستگاه های اجرایی درخواست می کنیم با جدیت این طرح را دنبال کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان در ادامه با اشاره به اینکه نقشه راه اصلاح نظام اداری کشور اواخر سال گذشته به استان ها ابلاغ شده است، گفت: این نقشه در هشت سرفصل و 30 راهبرد در اختیار استان ها قرار گرفته و باید هرچه سریعتر آن را عملیاتی کنیم.
وی با اشاره به اینکه آموزش پیش زمینه اجرای هر طرحی است، گفت: دوره های آموزشی مرتبط با اصلاح نظام اداری در استان کردستان با حضور مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شده و اکنون بستر برای اجرای این طرح کاملا فراهم است.
وی یکی از معیارهای ارزیابی دستگاه های اجرایی در جشنواره شهید رجایی سال آینده را میزان پیشبرد برنامه اصلاح نظام اداری دانست و تاکید کرد کردستان باید در این زمینه یکی از استان های پیشرو کشور باشد.
فیروزی با اشاره به اینکه در هر تغییر و تحولی برخی از کارکنان و پرسنل مقاومت می کنند، از اعضای کارگروه طرح توسعه ادرای استان خواست در جلسات، راهکارهای عملی مقابله با این مقاومت ها و همچنین تسریع در اجرای طرح و افزایش میزان موفقیت آن را ارایه دهند.
وی در ادامه سخنان خود به نظرسنجی از ارباب رجوع دستگاه های اجرایی استان توسط گروهی از محققین دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج اشاره کرد و گفت: این نظر سنجی به صورت نمونه از بین هفت هزار و 500 ارباب رجوع به ادارات مختلف استان انجام شد که در آن دستگاه قضایی و نیروی انتظامی کمترین همکاری را داشتند.
به گفته وی در میان مجموعه دستگاه قضایی استان سازمان زندان ها همکاری خوبی در اجرای این طرح داشت و نتایج نظرسنجی نشان از میزان رضایت مندی خوب این دستگاه داشت.
وی با اشاره به اینکه اجرای این نظرسنجی به صورت برون سپاری به گروهی از محققین و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واگذار شد، گفت: اگرچه هیچ طرحی خالی از اشکال نیست اما این نظرسنجی برپایه علمی و توسط افراد کاردان و خبره بدون حب و بغض و سوگیری انجام شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان کمترین میزان رضایت مندی مردم را نیز از شهرداری ها دانست و گفت: دستگاههای اجرایی نیز در این طرح همراهی خوبی داشتند.
وی از مدیران دستگاه های اجرایی و سازمان ها خواست نتابج این نظرسنجی را به منظور اصلاح فرآیندهای کاری و جلب رضایت ارباب رجوع مد نظر قرار دهند.
وی یکی دیگر از راهکارهای جلب نظر ارباب رجوع را ارایه خدمات الکترونیکی از طریق پرتال ادارات دانست و گفت: سال گذشته تنها 100 خدمت از این طریق به مردم استان ارایه می شد اما اکنون میزان این خدمات الکترونیکی به 390 مورد افزایش یافته است و می توان از این ظرفیت نیز برای ارایه خدمات مطلوب به مردم استفاده کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان همچنین از مدیران دستگاه های اجرایی خواست پایگاه های اطلاع رسانی خود را به روز کنند و موارد مربوط به تحول نظام اداری را نیز در این پایگاه درج نمایند تا مردم بیشتر اطلاع یابند.
وی هچنین گفت: اطلاعات موجود در پایگاه اطلاع رسانی برخی از ادارات استان قدیمی است و باید نسبت به روز کردن آن تلاش کنند.
فیروزی در بخش پایانی سخنان خود از رسانه ها خواست در اجرای طرح نظام اداری به اطلاع رسانی گسترده بپردازند و مردم را بیشتر با شرح وظایف ادارات و عملکرد آنان آشنا کنند.
وی همچنین بر نظارت رسانه ها بر عملکرد ادارات نیز تاکید کرد و افزود: هرجا سیستم اداری استان خوب عمل نمی کند نقد کنند تا دستگاه های اجرایی رویه اصلاحی در پیش بگیرند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان گفت: نقد منصفانه اصحاب رسانه را با گوش جان می شنویم و انتظار داریم خبرنگاران در راستای اصلاح نظام اداری دولت را همراهی کنند.
در پایان این جلسه با پیشنهاد معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کردستان و تصویب اعضای کارگروه تحول اداری استان مصوب شد که به منظور تکریم ارباب رجوع و جلوگیری از اتلاف وقت آنان جلسات در حد امکان خارج از وقت اداری و غیر از وقت نماز ظهر برگزار شود.ک/3
7346/533
13/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]