تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867883597




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت ساخت متروی تهران از شبکه مستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کوتاه از صدا و سیما روایت ساخت متروی تهران از شبکه مستند تهران-ایرنا-مستند بزرگراهی در دل خاک ساخته مصطی رزاق کریمی به مناسبت هفته فیلم این کارگردان در برنامه شب های مستند پخش و سپس نقد و بررسی خواهد شد.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا، بزرگراهی در دل خاک، روایتی از ساخت مترو تهران در دهه 70 است که به صورت مستندی متفاوت از روند شکل گیری متروی تهران در فرمت 35 میلی متری تولید شده است.
گمانه زنی ها درباره ساخت مترو در تهران یا چیزی شبیه آن قدمتی 1 و ده ساله دارد اما روند جدی شکل گیری متروی کنونی تهران پس از جنگ تحمیلی و در دهه هفتاد شروع شد.
این مستند روز سه شنبه ، 14 مرداد ماه ساعت 23 پخش می شود.
شب های مستند به تهیه کنندگی بابک میزانی و با اجرای سعید قطبی زاده با هدف پخش و نقد بهترین های سینمای مستند ایران از شنبه تا چهارشنبه ساعت 23 از شبکه مستند روی آنتن می رود.

**شرایط راه اندازی یک کسب و کار در باشگاه مشاوران اقتصادی
گروه صنعت رادیو اقتصاد، با برنامه باشگاه مشاوران اقتصادی به شرایط راه اندازی یک کسب و کار ، می پردازد.
باشگاه مشاوران اقتصادی هدایت سرمایه های کم به سمت کارآفرینی و اشتغال ، به شرایط راه اندازی یک کسب و کار و همچنین کارآفرینی نیز می پردازد.
محمود آسیاچی میهمان این هفته برنامه خواهد بود و در خصوص گام های اولیه شروع یک کسب و کار و مقوله های مربوط به آن مطالبی را به سمع شنوندگان می رساند.
باشگاه مشاوران اقتصادی را روز سه شنبه 14 مرداد ساعت 11:35 به مدت 115 دقیقه به صورت زنده از شبکه تخصصی اقتصاد بشنوید.

**معجزه های صبحانه در برنامه سلام تهران
ضیاء الدین مظهری پیشکسوت علم تغذیه فردا 14 مردادماه در آیتم صبحانه سلام تهران به تاثیرات صبحانه و معجزه های این وعده غذایی برای مخاطبان خواهد پرداخت.
این پیشکسوت علم تغذیه به بررسی تاثیرات فراوان صبحانه در فرهنگ غذایی خانواده ایرانی می پردازد .
در آیتم بعدی برنامه سلام تهران مخاطبان برنامه شاهد حضور یک گروه باستانی کار خواهند بود که با انجام ورزش باستانی نشاط و شادابی به بینندگان منتقل می کنند.
همچنین برنامه سلام تهران روز سه شنبه 14 مرداد در راستای معرفی جذاب های گردشگری شهرستان دماوند میزبان فرماندار شهرستان دماوند در آیتم صبحانه کاری خواهد بود.

**محمد درمنش ˈدو سه چیزی که از تشویش می دانمˈ را کلید می زند
فیلمنامه این اثر توسط حامد افضلی و رویا خسرونجدی به سرپرستی علیرضا کاظمی پور بازنویسی شده است.
این فیلم اوایل شهریور وارد پیش تولید می شود و همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به روی آنتن می رود.
ˈ دو سه چیزی که از تشویش می دانم ˈ را مصطفی علمی فرد در گروه فیلم های تلویزیونی سیما فیلم تهیه می کند.

** بازگشت یاد و یادگار به آنتن شبکه آموزش سیما
برنامه ادبی طنز یاد و یادگار بار دیگراز شبکه آموزش پخش می شود.
یاد و یادگار برنامه ادبی همراه با کمی طنز است که اجرای آن را مهدی علی احمدی برعهده دارد؛ همچنین ثریا قاسمی و امیرنوری هم به عنوان مجری بخش های دیگر این برنامه حضور دارند.
یاد و یادگار با سه آیتم خوانندگی در صحنه،روایت فرهنگ مردم همراه با اجرای نمایش که یک هنرمند در مورد هنر خود توضیحاتی ارائه می دهد؛ در بخش دیگر نیز مثل ها و اصطلاحات عامیانه ای که در فرهنگ مردم به صورت روزمرده استفاده می شود توضیحاتی ارائه می شود و معانی آن نیز به صورت نمایش تفسیر می شود.
یاد و یادگار برنامه ترکیبی به کارگردانی مهدی علی احمدی و با حضور بازیگرانی همچون مرحوم رضا ژیان،ارژنگ امیرفضلی،فریده سپاه منصور و... به روی آنتن شبکه آموزش می رود.
یاد و یادگار یکشنبه تا پنج شنبه ساعت 22:45 از شبکه آموزش پخش می شود.

**پخش دوباره هفت کلام حرف حساب از شبکه آموزش
مجموعه نمایشی هفت کلام حرف حساب به کارگردانی رامین ناصر نصیر و تهیه کنندگی امیر قمیشی دوباره از شبکه آموزش سیما به روی آنتن می رود.
مجموعه نمایشی_آموزشی هفت کلام حرف حساب با هدف انتقال مفاهیم آموزشی با زبان نمایشی برای شبکه آموزش تولید شده است که در آن بازیگرانی چون پرستو گلستانی، فرهاد آییش، بهروز بقایی، مائده طهماسبی، غزاله جزایری، طناز خاک نژاد و پارسا قاسمی به ایفای نقش می پردازند.
سید مهرداد ضیایی به عنوان گوینده متن ایفای نقش قصه گو را نیز بر عهده دارد؛ همچنین،فیلمنامه این مجموعه نمایشی به قلم سپیده قادری، ژیلا تقی زاده و محمدرضا عرفانی نوشته شده است.
هفت کلام حرف حساب در 30 قسمت15 دقیقه ای هر روز ساعت 20 از شبکه آموزش روی آنتن می رود.

**فیلم مستند حرم امام خمینی (ره) روی آنتن
مستند گنبد ساخته حمید مجتهدی با موضوع شکل گیری حرم امام خمینی (ره) ، تاریخچه شکل گیری و توسعه حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی از شبکه مستند پخش می شود.
در ساخت این مستند تلاش شده است طی گفت وگو با سرپرست آستان امام و مدیر مرکز نشر آثار امام و نیز حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی نوه گرامی امام به عنوان افراد مطلع از جزئیات انتخاب این محل و شکل گیری حرم امام ، اطلاعات قابل اعتنایی به مخاطب ارائه شود و برای تکمیل این بخش ، تصاویر آرشیوی مختلفی نیزاز آن زمان با همکاری محسن شمس تهیه شده تا این مستند بتواند گویای همه جزئیات با محور حرم امام (ره) باشد.
در گنبد مراحل مختلف ساخت سازه گنبد، نصب پایه ها، نصب ستون ها و ... تصویر شده است و تصاویر بخش های مربوط به نازک کاری و دیگر امور ساخت و توسعه حرم نیز ثبت شده است.
مستند گنبد روز سه شنبه ، 14 مرداد ماه ، ساعت 18 و در قالب برنامه فانوس از شبکه مستند پخش می شود.

**ویژه برنامه امروز هنوز تموم نشده با موضوع حمایت از کودکان غزه
ویژه برنامه امروز هنوز تموم نشده با شعار امروز ما، غزه است از امروز از شبکه یک سیما پخش می شود.
با هدف محکومیت تجاوزهای رژیم صهیونیستی و به منظور حمایت از کودکان، زنان و مادران غزه، برنامه امروز هنوز تموم نشده از امروز دوشنبه 13 مرداد تا پنج شنبه 16 مرداد، از ساعت 17 به روی آنتن می رود.
در برنامه امروز، با هنرمندان عرصه موسیقی و شعر و ادب از جمله امیرتاجیک و رضا اسماعیلی گفتگو خواهد شد.
فراهنگ**9187**1569



13/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن