واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: استفاده از ماهواره 100 درصد غيرقانوني است
رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري گفت: منتقدان و برخي نمايندگان بايد خودشان را به جاي دولت بگذارند و ببينند اگر جاي دولت بودند، چگونه عمل ميكردند! در مجموع به نظر ميرسد بهتر است مجلس عينيتر و واقعيتر برخورد كند.
رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري گفت: منتقدان و برخي نمايندگان بايد خودشان را به جاي دولت بگذارند و ببينند اگر جاي دولت بودند، چگونه عمل ميكردند! در مجموع به نظر ميرسد بهتر است مجلس عينيتر و واقعيتر برخورد كند.
به گزارش «جوان»، به نقل از شبكه دانا، حجتالاسلاموالمسلمين سيد رضا اكرمي، رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري در خصوص مسئله فرهنگ و وظايف دستگاههاي مرتبط با اين حوزه اظهار داشت: به نظر من در موضوع فرهنگ بايد به سه مورد اشاره كرد كه يكي از آنها اين است كه فرهنگ مسئله فرانهادي و متعلق به كل نظام است نه قوه خاصي. وي با اشاره به اينكه فرهنگ يك معناي عام دارد و خيلي مسائل را در زير پروبالش ميگيرد، ادامه داد: نكته ديگر اين است كه ما بايد فرهنگ را از خود خانوادهها شروع كنيم. خانه و خانواده خوابگاه نيست و پدر و مادر فقط وظيفه تأمين پوشاك و خوراك ندارند؛ بلكه خانواده نقش مهم و تأثيرگذاري در جامعه دارد و ما بايد خانوادهها را درگير اين مسئله كنيم؛ چراكه اگر فرد در خانواده به طور صحيح تربيت شود، قطعاً در ديگر مسائل و بخشهاي جامعه نيز درست عمل خواهد كرد.
رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري گفت: مطلب سوم اين است كه متأسفانه بعد از انقلاب به رغم تأكيدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب تلاش جدي در هيچ دولتي صورت نگرفت. مشكلات روزمره، جنگ، مسئله سازندگي، ترور و. . . مانع شد كه مسئله فرهنگ به طور جدي مورد توجه مسئولان قرار گيرد.
حجت الاسلام اكرمي همچنين با اشاره به شعار سال گفت: متأسفانه با گذشت پنج ماه از سال هنوز هم اقدام جدي در زمينه تحقق شعار سال انجام نشده است. ناهماهنگي در بين برخي دستگاهها و انداختن مسئوليت بر گردن افراد ديگر باعث شده كه تا اين لحظه اقدام درخوري انجام نشود.
وي افزود: مطبوعات، صدا وسيما، منبرهاي نمازجمعه و مساجد، همه و همه بايد دست به دست هم بدهند و بر اساس منويات رهبري به فرهنگ توجه كنند.
حجتالاسلام اكرمي همچنين در پاسخ به سؤالي در خصوص مسئله ماهوارهها و فيلترينگ تصريح كرد: من مسئله استفاده از ماهواره را 100 درصد خلاف قانون ميدانم ولي متأسفانه كار عملي روي آن انجام نشده است. ماهواره برخانوادهها تأثير بسيار بدي گذاشته و حرمتهاي بين اعضاي خانواده را به سرعت ميشكند و به بد حجابي و بيحجابي بسيار دامن زده و هيچ برخوردي هم با آن نميشود.
اين نماينده سابق مجلس ادامه داد: هيچ كس نميخواهد خودش را درگير مسئله فرهنگ و عفاف و حجاب كند؛ در قانون عفاف و حجاب كه سال 84 به وزير ارشاد و وزير كشور ابلاغ شد، 20 دستگاه مسئول پيگيريهاي لازم هستند ولي متأسفانه اراده جدي در اين خصوص تاكنون وجود نداشته است. رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري در بخش ديگري از سخنانش در پاسخ به سؤالي در خصوص روابط دولت و مجلس و نوع برخورد مجلس در قبال دولتمردان بيان داشت: عملكرد مجلس با دولت معمولي و خوب بوده است. مجلس متشكل از 290 انسان است كه هركدام در تفكرات خودشان مستقل از ديگري هستند و نظرهاي متفاوت دارند چراكه سليقه هر فرد متفاوت است. وي افزود: البته روابط بين دولت و مجلس نوساناتي دارد كه اين هم قابل قبول و امري معمول است اما به طور كلي روابط دولت و مجلس معمولي و عالي است. حجت الاسلام اكرمي خاطرنشان كرد: مجلس و دولت جديد هستند و لذا تا با هم تطبيق پيدا كنند، زمان لازم است اما برخي تذكرات و سؤالات به حق ناصحيح است. نمايندگان مطلع وضع دولت در خصوص اقتصاد هستند و بعضاً حقوق كارمندان عقب ميافتد و لذا بعضي برخوردها در اين مورد بجا نيست.
رئيس شوراي فرهنگي نهاد رياست جمهوري در پاسخ به اظهارات برخي تندروهاي اصلاحطلب و همچنين ايجاد فشار به دولت براي سهمخواهي گفت: برخي اظهارات آقايان حجاريان، پورنجاتي و... و البته برخي افراد هم در طرف مقابل براي جامعه ما مفيد نيست. ما نبايد دائم به صورت طلبكارانه با دولت برخورد كنيم. اكرمي خاطرنشان كرد: ما بايد به قانون آنچه براي خود ميپسندي براي ديگران هم بپسند، پايبند باشيم؛ اگر كسي به تشكيلاتي نقد دارد، بايد ابتدا خودش را جاي آن مسئولان قرار دهد و بعداً توقع داشته باشد كه مطالباتش قابل محقق شدن است يا نه!
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]