تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837522875
اقتصاد کشور باید از دو تنگنای تورم و رکود عبور کند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اقتصاد کشور باید از دو تنگنای تورم و رکود عبور کند تهران - ایرنا - طی یازده ماه فعالیت دولت یازدهم (از مرداد 92 تا تیرماه 93) نرخ تورم مناطق شهری از 35.1 به 24.2 درصد معادل 10.9 درصد تقلیل یافت. سیاستگذاری دولت تدبیر و امید خروج از دو تنگنای تورم و رکود است.
نرخ تورم مناطق شهری در ماههای ابتدایی فعالیت دولت یازدهم اندکی افزایش یافت و از 35.1 درصد در مردادماه سال 92 به 36 و 36.2 درصد در ماههای شهریور و مهر 92 رسید.
بررسی ها نشان می دهد که نرخ تورم از آبان ماه 92 روند نزولی را بتدریج طی نمود و در فروردین ماه سال جاری به 30.2 درصد رسید و از آن پس از مرز 30 درصد به طرف پایین عبور کرد.
یکی از سیاست های مهم دولت تدبیر و امید، کاهش نرخ تورم و مهار رکود اقتصادی در کشور است. کاهش نرخ تورم در ماههای گذشته تاکنون حاکی از موفقیت دولت در مهار این نرخ بوده است.
هم اکنون اقتصاد کشور به دلیل سوء مدیریت های هشت سال گذشته با رشد منفی اقتصادی مواجه است و با اینکه تا حدودی این رشد را کنترل کرده اما به نظر می رسد هنوز از حالت رکود خارج نشده است.
در گزارش دولت در خصوص چرایی بروز رکود تورمی و جهت گیری های برون رفت از آن به تبیین تفصیلی برنامه های دولت برای خروج غیرتورمی از رکود طی سال های 1393 و 1394 پرداخته شده است.
دولت یازدهم در وضعیت ˈرکود تورمیˈ، اولویت نخست را به کنترل تورم فزاینده داد تا از این طریق با ایجاد ثبات بیشتر در فضای اقتصادی کشور شرایط مساعدتری برای پیگیری سیاست های خروج از رکود فراهم کند به همین دلیل ˈانضباط پولیˈ و ˈکنترل رشد پایه پولیˈ را در دستور کار بانک مرکزی قرار داد.
بی تردید، اثر افزایش سرمایه گذاری بر رشد نیز حداقل با یک سال تاخیر ظاهر می شود و از آنجا که رشد سرمایه گذاری در سال گذشته منفی بوده است، نمی توان بر ایفای نقش این عامل برای خروج از رکود در سال 1393 تاکید کرد.
در بسته سیاستی دولت آمده است: برنامه خروج از رکود، در سال 1393 با تاکید بر رفع تنگناهای تامین مالی و افزایش تقاضای موثر و با فرض ادامه تحریم ها استوار خواهد بود.
یکی از موانع جدی در بنگاههای اقتصادی کشور پایین بودن بهره وری است که تا زمانی که نتوان این موضوع را در بنگاههای اقتصادی افزایش داد همواره خروج از رکود ناممکن است.
سیدحسن هفده تن معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی معتقد است: رشد فرهنگ کار نه تنها زیربنای رشد اقتصادی است، بلکه یکی دیگر از کارکردهای مهم آن تبدیل ناهنجاری های اجتماعی به هنجارهای نظام مند و قانون گراست.
وی ادامه داد: در صورتی که بتوانیم 80 درصد نیروی کار را توانمند سازیم، درآمد سرانه از 10 به 50 هزار دلار ارتقا می یابد. بنابراین اقتصاد 600 میلیارد دلاری را می توانیم به اقتصاد سه هزار میلیارد دلاری برسانیم.
معاون روابط کار وزارت تعاون، اظهار داشت: بهره وری از محل نوآوری 1.5 برابر بهره وری نیروی کار و سرمایه است و در صورتی که در این امر موفق شویم 400 تا 500 میلیارد دلار درآمد از محل بهره وری و نوآوری در اقتصاد خواهیم داشت. در صورتی که رشد بهره وری و نوآوری به مطلوبیت هدفگذاری شده نرسد سالانه 400 میلیارد دلار ثروت در کشور هدر می رود.
در بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود تورمی آمده است: بخشی از سیاست های خروج از رکود باید معطوف به افزایش بهره وری منابع موجود باشد. این در حالی است که عوامل مؤثر بر افزایش بهره وری منابع در دو سطحِ کلان و بخش های اقتصادی می تواند تحقق یابد.
در سطح کلان، باثبات سازی محیط اقتصاد کلان از طریق اجرای سیاست های پولی و مالی و ارزی، تحولات اقتصاد کشور را برای فعالان اقتصادی پیش بینی پذیر ساخته و بخش مهمی از بلاتکلیفی بازارها را کاهش می دهد.
همچنین در سطح بخشی، از یک سو بهبود فضای کسب و کار برای توسعه تمام فعالیت های اقتصادی بسیار تعیین کننده و از سوی دیگر انتخاب بخش های پیشران ضروری است. از این رو لازم است برای پیشبرد هرچه بهتر سیاست های خروج از رکود، بخش هایی از اقتصاد کشور که می توانند با جذب منابع موجود بیشترین اثر را در افزایش تولید ناخالص داخلی داشته باشند، شناسایی شوند.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که خروج از رکود به مراتب دشوار تر از کاهش نرخ تورم است.
علیرضا حیدری کارشناس اقتصادی در حوزه کار در خصوص فضای کنونی فضای کسب و کار کشور اعلام کرده: هم اکنون با کنترل نرخ تورم (کند شدن رشد نرخ تورم)و جلوگیری از نوسانات شدید قیمت ارز علائمی از ثبات در فضای کسب و کار کشور مشاهده می شود. آرامش نسبی که هم اکنون ایجاد شده، می تواند به بهبود فضای کسب و کار کمک کند.
مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه حتی اگر تحریم هم نمی شدیم باز امروز دچار رکود تورمی بودیم، اعلام کرده است: درآمدهای ملی کشور در دو سال گذشته 20 درصد کاهش یافته است. مقایسه سال 92 با 84 نشان می دهد که نرخ ارز آزاد در این مدت 3.5 برابر، پایه پولی 5.8 برابر و شاخص قیمت 4.5 برابر شده است، اما تولید فقط 20 درصد افزایش و تعداد شاغلان کشور در همین مدت کاهش یافته است.
وی تاکید کرد: برای خروج از رکود باید روی تجهیز منابع مالی و برگرداندن مطالبات معوق و اقتصاد مقاومتی کار کنیم.
نیلی برای سال جاری اعلام کرد: امسال وضعیت اقتصادی بهتر از سال قبل خواهد شد، اما نباید انتظار معجزه داشته باشیم. رشد نقدینگی در خرداد ماه امسال 27 درصد است که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته که رقم بالایی محسوب می شود. در صورتی که اقتصاد بتواند از شرایط رکود و تورم خارج شود بتدریج شاهد توسعه اشتغال خواهیم بود.
روشهای نادرست اقتصادی در هشت سال گذشته که برپایه بی برنامگی و تصمیم های عجولانه شکل گرفت، شرایط رکود تورمی، بیکاری، معوقات بالای بانکی، افزایش نقدینگی، تعطیلی بسیاری از واحدهای اقتصادی، بحران زیست محیطی، افزایش آسیب های اجتماعی و شکاف طبقاتی و همچنین فساد مالی، کاهش حساب ذخیره ارزی، اختلال در نظام بانکداری، کاهش ارزش پول ملی، انحراف از قانون بودجه و بودجه ریزی غیرواقعی، انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی، ارایه آمارهای اقتصادی نادرست، افزایش شاخص فلاکت،کاهش سرمایه گذاری خارجی و در نهایت رشد اقتصادی منفی، را در کشور دامن زد.
بی تردید، سیاستگذاری های اتخاذ شده باید به گونه ای تدوین شود تا اقتصاد کشور از حالت رکود تورمی خارج شود و وابستگی اقتصاد به نفت در سالهای آتی بتدریج کاهش یابد و اقتصادی برمبنای تولید شکل بگیرد زیرا تنها موضوعی که می تواند اقتصاد ایران را بیمه کند، تکیه بر تولید و اختصاص درآمدهای نفتی برای انجام سرمایه گذاریهای کلان اقتصادی است.
اقتصام(5)9123**1558
11/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
فارس بازخوانی میکند پاسخ به فراخوان رئیس جمهور/ راهکارهای اقتصاددان ایرانی خارج کشور برای خروج از رکود تورمی
فارس بازخوانی میکندپاسخ به فراخوان رئیس جمهور راهکارهای اقتصاددان ایرانی خارج کشور برای خروج از رکود تورمیخبرگزاری فارس در نخستین فراخوان رئیس جمهور از اقتصاددانان و صاحبنظران برای ارائه راهکارهای خروج از رکود تورمی این معضل را با صاحبنظران اقتصادی به بحث گذاشت و در این رابطهمشاور اقتصادی رئیسجمهور: هنوز از تورم عبور نکردهایم/ کشور امسال از رکود خارج میشود
مشاور اقتصادی رئیسجمهور هنوز از تورم عبور نکردهایم کشور امسال از رکود خارج میشود اقتصاد > اقتصاد کلان - ایسنا نوشت مشاور اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه نباید خروج از رکود منجر به برگشت تورم شود گفت اگر در بیرون از کشور اتفاق خاصی نیفتد اقتصاد کشور امسال ازهنوز از تورم عبور نکردهایم/ کشور امسال از رکود خارج میشود
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۰ مشاور اقتصادی رییس جمهور با بیان اینکه نباید خروج از رکود منجر به برگشت تورم شود گفت اگر در بیرون از کشور اتفاق خاصی نیفتد اقتصاد کشور امسال از رکود خارج و رشد اقتصادی مثبت میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مسعود نیلی شب گذبسته خروج از رکود تورمی با واقعیات اقتصادی کشور تطابق ندارد
اقتصاددان بسته خروج از رکود تورمی با واقعیات اقتصادی کشور تطابق ندارد تهران - ایرنا - اقتصاددان منتقد به بسته پیشنهادی دولت برای خروج از رکود تورمی گفت در این بسته به موضوعات مهمی همچون بهره وری و اصلاح ساختارهای اقتصادی توجه نشده و با واقعیات اقتصادی کشور تطابق ندارد به گزارشتنها راه خروج کشور از شرایط رکود تورمی توجه به تولید ملی است
فیسبوک تویتر Google Cloob حمایت کارشناس اقتصادی از کمپین آری به تولید ملی تنها راه خروج کشور از شرایط رکود تورمی توجه به تولید ملی است تهران - ایرنا - یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه از هر حرکتی که در جهت رونق تولید ملی باشد حمایت می کنم گفت تنها راه خروج کشور از شرایط رکودایجاد اشتغال پایدار راهکار برون رفت از رکود تورمی / تناقض در سیاست ها اقتصاد را کیش و مات کرد
یک کارشناس اقتصادی در گفت و گو با ایرنا ایجاد اشتغال پایدار راهکار برون رفت از رکود تورمی تناقض در سیاست ها اقتصاد را کیش و مات کرد تهران - ایرنا - یک استاد اقتصاد معقتد است رکود تورمی حاکم بر اقتصاد ایران واقعه ای زودگذر و اتفاقی نیست بلکه یک فرآیند بلندمدت و حاصل وجود عواملتکرار/مشاور اقتصادی رئیسجمهور: تحریم هم نمیشدیم، باز امروز دچار رکود تورمی بودیم/ حل مشکل رکود بسیار سختتر
تکرار مشاور اقتصادی رئیسجمهور تحریم هم نمیشدیم باز امروز دچار رکود تورمی بودیم حل مشکل رکود بسیار سختتر از تورممشاور اقتصادی رئیسجمهور در یک برنامه تلویزیونی گفت حتی اگر تحریم هم نمیشدیم باز هم امروز دچار رکود تورمی میشدیم گزارش خبرگزاری فارس به نقل از برنامه پایش ممناظره بسته خروج غیرتورمی از رکود/۶ راغفر:سرمایهگذاری در پتروشیمیها غیر اقتصادی بوده است/محمدی:راهحل اقتصاد
مناظره بسته خروج غیرتورمی از رکود ۶راغفر سرمایهگذاری در پتروشیمیها غیر اقتصادی بوده است محمدی راهحل اقتصاد کار یک شبه نیستراغفر استاد دانشگاه سرمایهگذاریهای قبلی در احداث پتروشیمیها غیر اقتصادی است محمدی معاون وزیر اقتصاد هم گفت راه حل اقتصادی یک شبه نیست به گزارش خبرگزاراهکار خروج غیرتورمی از رکود/۱۳ بسته دولت چارچوبهای یک برنامه را نداشت/ تامین مالی گامی عملی برای رونقبخشی ب
راهکار خروج غیرتورمی از رکود ۱۳بسته دولت چارچوبهای یک برنامه را نداشت تامین مالی گامی عملی برای رونقبخشی به اقتصادیک کارشناس اقتصادی با اشاره بسته دولت برای خروج غیرتورمی از رکود گفت این بسته تنها آسیبشناسی و ایدههای کارشناسی است در حالی که برنامه شامل زمانبندی منابع مومهدی تقوی: رکود تورمی کارگران را بیکارتر می کند
مهدی تقوی رکود تورمی کارگران را بیکارتر می کند اقتصاد > اقتصاد کلان - اگر تا به حال آقای احمدی نژاد رئیس جمهور ایران بودند به دلیل سیاست های نادرستی که داشتند بدون شک نرخ تورم تا به به بالای 50 درصد هم می رسید بهاره چراغی بانک مرکزی نرخ تورم تیرماه سال 93 رتورم تک رقمی سیاست کلیدی دولت برای درمان اقتصاد کشور است
فیسبوک تویتر Google Cloob نماینده مجلس تورم تک رقمی سیاست کلیدی دولت برای درمان اقتصاد کشور است ارومیه - ایرنا - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت تک رقمی کردن تورم سیاست کلیدی دولت تدبیر و امید برای درمان اقتصاد کشور است عابد فتاحی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنمشاور اقتصادی رئیس جمهور: حتی اگر تحریم هم نمیشدیم، باز هم امروز دچار رکود تورمی میشدیم/حل مشکل رکود بسیار
مشاور اقتصادی رئیس جمهور حتی اگر تحریم هم نمیشدیم باز هم امروز دچار رکود تورمی میشدیم حل مشکل رکود بسیار سختتر از تورم استمشاور اقتصادی رئیس جمهور در یک برنامه تلویزیونی گفت حتی اگر تحریم هم نمیشدیم باز هم امروز دچار رکود تورمی میشدیم به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بوضعیت اقتصادی امسال بهتر از سال قبل خواهد شد/ اگر تحریم هم نبودیم امروز رکودتورمی داشتیم
اقتصادی اقتصاد کلان نیلی وعده داد وضعیت اقتصادی امسال بهتر از سال قبل خواهد شد اگر تحریم هم نبودیم امروز رکودتورمی داشتیم مشاور اقتصادی رئیسجمهور به مردم وعده داد که وضعیت اقتصادی سال جاری بهتر از سال قبل خواهد شد ضمن اینکه در اقتصاد معجزه و بن بست نداریم به گزارش خبرنگاراقتصاد ایران در انتظار اجرای نسخه خروج از رکود تورمی
فیسبوک تویتر Google Cloob اقتصاد ایران در انتظار اجرای نسخه خروج از رکود تورمی تهران- ایرنا- هرچند اقتصاد کشور از زمان آغاز به کار دولت یازدهم که تقریبا یک سال از آن می گذرد شاهد کاهش نرخ تورم بوده اما سایه رکود همچنان بر سر آن است و دولت این روزها با ارایه بسته ای تلاش کرد نسخهمناظره بسته خروج غیرتورمی از رکود/۹ محمدی: دولت در حال تهیه استراتژی صنعت است/ راغفر: مشکل اساسی کشور ما فقدان
مناظره بسته خروج غیرتورمی از رکود ۹محمدی دولت در حال تهیه استراتژی صنعت است راغفر مشکل اساسی کشور ما فقدان استراتژی توسعه استمعاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در مناظره گفت دولت در حال تدوین استراتژی صنعت است و بسته سیاستی کنونی برای سال جاری و سال آینده است به گزارش خبرنگاریک استاد دانشگاه آمریکا: مسیر احیای اقتصاد ایران هموار شده است/جذب سرمایهگذاری خارجی راه خروج از رکود تورمی د
یک استاد دانشگاه آمریکا مسیر احیای اقتصاد ایران هموار شده است جذب سرمایهگذاری خارجی راه خروج از رکود تورمی در ایرانیک استاد دانشگان آمریکا با بیان اینکه مسیر احیای اقتصاد ایران هموار شده است گفت برای خروج از رکود تورمی ایران باید سرمایهگذاری و تکنولوژی خارجی جذب کند و فضای مناز سوی روابط عمومی بورس کالای ایران اعلام شد نقش بورس کالای ایران در خروج غیرتورمی کشور از رکود
از سوی روابط عمومی بورس کالای ایران اعلام شدنقش بورس کالای ایران در خروج غیرتورمی کشور از رکودنقش بورس کالای ایران در خروج غیرتورمی کشور از رکود در بسته اجرایی دولت اعلام شد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شرکت بورس کالای ایران در این بسته اجرایی با اشاره به اینکه-
اقتصادی
پربازدیدترینها