تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820165795




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیماری‌های گوارشی شایع‌ترین بیماری در بین قزوینی‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: قزوین/
بیماری‌های گوارشی شایع‌ترین بیماری در بین قزوینی‌ها
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اعلام کرد:در قزوین، بیماری‌های کبدی با مرحله نهایی، یعنی سیروز، زخم‌های معده و اثنی عشر، سوء جذب، هپاتیت‌های عفونی و سرطان‌های گوارشی شیوع قابل توجهی دارد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛آرش میر اولیایی اظهار کرد:رفلاکس، برگشت محتویات معده و یا قسمت ابتدایی روده باریک به مری می‌‍باشد که به طور عمده به علت رژیم غذایی نامناسب، افزایش فشار داخل شکم، نظیر چاقی، استفاده از لباس‌های تنگ و اختلال عملکردی دریچه تحتانی مری، به وجود می‌آید.

وی در ادامه در خصوص بیماری روده تحریک پذیر گفت: این بیماری، شامل درد شکمی همراه با تغییرات اجابت مزاج و کاهش درد با اجابت مزاج است که عامل آن عدم کارکرد مناسب سیستم عصبی دستگاه گوارش است.
فوق تخصص گوارش و کبد به بیماران مبتلا به روده تحریک پذیر توصیه کرد: به طور کلی، باید کنترل بیماری روده تحریک پذیر با کاهش و مدیریت استرس انجام شود. البته برای کاهش علایم، باید درمان های دارویی و رژیم غذایی، با نظر پزشک معالج باشد.
وی در ادامه با اشاره به کبد چرب تصریح کرد: کبر چرب یا تجمع چربی در کبد، ناشی از مصرف رژیم غذایی پُرکالری و فعالیت بدنی اندک است، البته مصرف برخی داروها، الکل و یا اختلالات متابولیک، از قبیل افزایش قند یا چربی خون نیز از عومال بروز این بیماری به شمار می‌رود.
میراولیایی در خصوص نحوه پیشگیری از ابتلا به کبد چرب خاطرنشان کرد: راه حل این مورد، تعادل بین کالری دریافتی و مصرفی است و آن به معنای کاهش کالری مصرفی و افزایش فعالیت بدنی است که بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.
وی در اشاره به سنگ‌های کیسه صفرا تصریح کرد: این سنگ ها می‌توانند با التهاب حاد کیسه صفرا منجر به درد شدید شکمی شده و ضرورت جدی درمانی را به وجود بیاورند، سنگ کیسه صفرا، گاه می‎تواند، دردهای روده‌ای را با مصرف غذاهای چرب ایجاد کند که بیشتر به عنوان دردهای صفرایی تلقی می‌شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه در هر جامعه، برخی بیماری‌ها با شیوع بیشتری دیده می‌شود، اضافه کرد: بیماری‌های عملکردی گوارشی، از قبیل درد شکم یا اختلالات اجابت مزاج و بیماری کبد چرب بیشترین دلیل مراجعه بیماران به پزشکان به شمار می‎رود.


/انتهای پیام






تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن