تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870776390




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«من اسیر زنده ام» از خاطرات اسرا می گوید/ تعریف انسان از منظر تئاتر


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و هنر > تئاتر
«من اسیر زنده ام» از خاطرات اسرا می گوید/ تعریف انسان از منظر تئاتر
عبدالحی شماسی نویسنده و کارگردان تئاتر از نگارش کتابی دو جلدی درباره فنون نمایشنامه نویسی کلاسیک و مدرن که به تعریف انسان در چارچوب هنر نمایش می پردازد، خبر داد و عنوان کرد نمایشنامه ای از وی با عنوان «من شهید زنده ام» به زودی وارد بازار کتاب می شود.



عبدالحی شماسی مدرس، نویسنده و کارگردان تئاتر درباره فعالیتهای اخیرش در زمینه نگارش آثار ادبیات نمایشی به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر مشغول نگارش کتابی دو جلدی در باره فن نمایشنامه نویسی هستم که البته هنوز نام قطعی آن مشخص نشده است. با سه انتشاراتی نیز درباره چاپ این کتاب صحبت کرده ام که به زودی نتیجه مذاکرات مشخص خواهد شد. وی ادامه داد: این کتاب در دو جلد منتشر می شود که جلد اول آن به فنون نمایشنامه نویسی کلاسیک و جلد دوم آن به نمایشنامه نویسی مدرن اختصاص دارد. اصولا در نگارش این کتاب مسئله مدنظرم تعریف انسان در چارچوب مشخص نمایش است. مثلا تعریف انسان در نمایشنامه های یونان باستان در پیوندی است که با خدایان دارند. در آثار کلاسیک زمان پی‌یر کرنی یعنی قرن ششم بعد از میلاد مسیح تعریف انسان در ارزشهای اخلاقی خلاصه می شود. شماسی متذکر شد: در قرن 19 ارزشهای اجتماعی مطرح شده و از قرن 20 به این طرف دگرگونی های اساسی در تعریف انسان به وجود آمده که من در جلد دوم این کتاب به این مسئله پرداخته ام. در نهایت زمانی که تعریف انسان در هنر نمایش متفاوت جلوه کند همه عناصر یک اثر نمایشی به هم می ریزد. چون درگیری و کشمشش در یک نمایشنامه در ارتباط با انسان شکل می گیرد و زمانی که تعریف ما از انسان فرق کند حادثه و وقایع داستانی به شکل دیگری رقم می خورند. نویسنده نمایشنامه «کودکان در حلبچه می میرند» درباره دیگر فعالیتهایش نیز توضیح داد: قرار است در هفته دفاع مقدس نمایشنامه «من اسیر زنده‌ام»‌ از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شود. این کتاب بر اساس خاطرات اسرای عراقی نوشته شده است اما ترجیح می دهم بعد از انتشار آن درباره چگونگی نگارشش صحبت کنم. «من اسیر زنده ام» که با طرح جلد نرگس دیانی منتشر می‌‌شود‌،‌ روایتی است از حضور اسرای ایرانی در زندان‌های رژیم بعث که به صورت ویژه بر اساس خاطرات اسرای عراقی از حضور مرحوم ابوترابی‌فرد در اردوگاه‌ها نگارش شده است. شماسی در این اثر،‌ در ساختار نمایشنامه نقش رهبری ابوترابی در سرپرستی اسرا و آزادگان در شرایط سخت و طاقت‌فرسای اسارت را به تصویر کشیده است.




۱۳۹۳/۵/۷ - ۱۱:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن