تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805521747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گردشگری سلامت، فرصتی که از دست می رود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گردشگری سلامت، فرصتی که از دست می رود تبریز - ایرنا - گردشگری سلامت یکی از فرصت های درآمدزایی در نظام سلامت اکثر کشورهاست، اما در کشور ما غفلت از این فرصت سرمایه های بسیاری را هدر می دهد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، اکثر کشورها توانسته اند درآمدهای حاصله از توریسم درمانی را به درآمدهای پایدار تبدیل و به واسطه آن در مسیر توسعه بخش گردشگری گام های بلندی بردارند.
جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به موقعیت جغرافیایی و استراتژیکی در منطقه خاورمیانه یکی از قطب های بالقوه توریسم درمانی است که با برنامه ریزی دقیق و بهره برداری مطلوب می توان زمینه اشتغال و درآمدزایی برای جامعه پزشکی را فراهم کرد.
شهرستان جلفا در شمال غرب کشور با داشتن دو مرز رسمی، تردد مسافر با جمهوری خودمختار نخجوان و جمهوری ارمنستان سهم بسزایی در توسعه گردشگری سلامت بر عهده دارد.
در سال های اخیر بسیاری از اتباع آذری از طریق مرز پل چوبی جلفا برای درمان و معالجات پزشکی وارد کشور شده و به شهرهای بزرگ عزیمت می کنند.
این روند روز به روز در حال افزایش است و به طور میانگین از دو هزار نفر مسافر وارد شده به ایران بیش از 800 مسافر برای درمان پزشکی به پزشکان مستقر در شهرهای تبریز، ارومیه و اردبیل مراجعه می کنند.
با این حال به دلیل نداشتن متولی خاص و ساماندهی نشدن این قشر از مسافران، این روند نه تنها مفید و سودمند واقع نشده، بلکه در حال تبدیل شدن به یک معضل اجتماعی و فرهنگی است.
نبود امکانات و مراکز پیشرفته درمانی و نیروهای متخصص در تنها بیمارستان جلفا در عزیمت بیماران اتباع آذری به شهرهای دیگر تاثیرگذار بوده و فرصت سوء استفاده بسیاری از افراد سودجو برای دلالی را فراهم آورده است.
بسیاری از رانندگان مسیر جلفا - تبریز در قبال دریافت مبالغ هنگفت از پزشکان متخصص و در برخی موارد بدون تخصص پزشکی، بیماران اتباع آذری را به آنان می سپارند که این امر در برخی مواقع مشکلات و نارضایتی هایی به همراه داشته است.
منطقه آزاد ارس به عنوان متولی بخش گردشگری و به خصوص گردشگری سلامت در سال های اخیر فعالیت هایی در زمینه جذب توریسم درمانی و ساماندهی آن انجام داده است.
احداث اورژانس تخصصی و مجهز به تجهیزات پیشرفته پزشکی در مرز جلفا با پیشرفت 60 درصدی، آماده سازی طرح ساماندهی گردشگری سلامت، اختصاص محلی در پایانه مرزی جلفا برای راهنمایی و هدایت بیماران اتباع آذری، ساماندهی آژانس های حمل و نقل بین شهری برای جلوگیری از سوء استفاده رانندگان سودجو از جمله فعالیت های این سازمان در توسعه گردشگری سلامت در مرز جلفا به شمار می رود.
فرصت سوزی و از دست دادن سرمایه های کلان گردشگری درمانی به حدی است که مسوولان آذربایجان شرقی و جلفا را به واکنش جدی در برابر آن واداشته تا با برنامه ریزی های لازم مانع از هدر رفت این سرمایه شوند.
استاندار آذربایجان شرقی نیز به تازگی در جلسه گردشگری سلامت استان، فرمانداران تبریز و جلفا را مامور ساماندهی و رفع موانع و مشکلات توریسم درمانی در استان کرده است.
به هر حال گردشگری سلامت و رونق آن در آذربایجان شرقی و مرز جلفا مستلزم ارتقای کیفیت خدمات پزشکی به بیماران خارجی، تجهیز بیمارستان های استان، بهبود خدمات جانبی و رفاهی به بیماران خارجی و برطرف کردن نقاط ضعف است که در آن صورت می توان در توسعه آن قدم هایی برداشت.
با توجه به وجود نخبگان پزشکی در آذربایجان شرقی و پزشکان حاذق در رشته های مختلف از جمله پیوندها، جراحی قلب، انواع جراحی های ارتوپدی و درمان بیماری های چشمی، ظرفیت جذب بیمار خارجی در این استان وجود دارد.
به دنبال فروپاشی شوروی سابق و پدید آمدن جمهوری های آسیای میانه، ایران مورد توجه مردم و مسوولان این جمهوری ها قرار گرفته و با آغاز مناقشه قره باغ، ارتباط جمهوری خودمختار نخجوان با جمهوری آذربایجان نیز از طریق خاک کشورمان امکان پذیر شد.
امروزه بسیاری از اتباع جمهوری خودمختار نخجوان از طریق مرز جلفا وارد کشور شده و به امرار و معاش و درمان پزشکی می پردازند.
7222/7240/587



05/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن