محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832806484
حفظ منافع ملی کشور با بازنگری قراردادها نفتی/ برداشت از میادین مشترک در اولویت وزارت نفت قرار دارد
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حسینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
حفظ منافع ملی کشور با بازنگری قراردادها نفتی/ برداشت از میادین مشترک در اولویت وزارت نفت قرار دارد
رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران با اشاره به اینکه هرچه منافع کشوربا منافع شركتهاي خارجي بيشتر گره بخورد به نفع ما خواهد بود گفت:بنابراین سعی کردیم علاوه بر حفظ منافع ملی کشور بیشترین تکنولوژی و دانش فنی را به کشور منتقل و شرکت نفت را به شرکت بین المللی مبدل سازیم.
سيدمهدي حسيني در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در خصوص اهمیت قراردادهای نفتی ایران اظهار داشت: تمام تحولاتی که در طی 110 ساله صنعت نفت اتفاق افتاده و عمده تحولاتی که در نفت و صنایع نفت کشورهای تولید کننده بزرگ و خاورمیانه رخ داده این است که این صنعت بزرگ و استراتژیک تحولات بسیاری را پشت سرگذاشته است.
حسینی گفت: تحليلهاي دهه 50 و 60 درباره نفت چندان درست نيست و دنياي امروز تغيير كرده است.
وي افزود: در قراردادهاي گذشته موارد زيادي ذكر شده و به نظر من اين موارد در كشور پياده شدهاند.حسيني ادامه داد: بخصوص بعد از ملي شدن صنعت نفت شركتهاي خارجي مجبور شدند در چارچوب قرارداد افزايش ضريب بازيافت را تامين كنند.
حسینی تاکید کرد: در تنظیم قراردادهای نفتی رابطه بین تولیدو شرکتهای مصرف کننده صاحب تکنولوژی و سرمایه در چارچوب قراردادها لحاظ شده است. اگر به صورت بردبرد یا وین وین تنظیم نشود در آینده صنعت نفت دچار چالش خواهد شد.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته رابطه نابرابر در قراردادهای نفتی ایران حاکم بود و قراردادها به صورت یک جانبه صورت می گرفت.
حسینی تاکید کرد: در 20 سال گذشته اگر با پول خودمان کار کنیم می توانیم دانش و مدل جدید را در داخل کشور بومی سازی کنیم.
رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران تصريح كرد: هرچه منافع ما با منافع شركتهاي خارجي بيشتر گره بخورد به نفع ما خواهد بود.
وي با بيان اينكه بايد سياستهاي انرژي كشور را بدانيم كه بهترين آن در سياستهاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي آمده است، گفت: رويكرد اقتصاد مقاومتي جهادي، انعطافپذير، فرصتساز، مولد، درونزا، پيشرو و برونگراست و در اين سياستها بر افزايش ذخاير راهبردي نفت و گاز كشور به منظور اثرگذاري و بازار جهاني نفت و گاز تاكيد شده است.
حسيني با بيان اينكه نفت يك مقوله بينالمللي است گفت: محور همه بحثها در اين زمينه عرضه و تقاضاست و دنيا نگران عدم عرضه به موقع منابع انرژي به بازار مصرف است.
وي اضافه كرد: تقاضاي جهاني رو به رشد است، چون اقتصاد جهان و جمعيت جهان نيز در حال رشد هستند. البته عوامل كنترلكننده تقاضا مانند فناوري و افزايش راندمان مصرف و توليد و ملاحظات زيستمحيطي نيز وجود دارد.
وي با تاكيد بر اينكه سهم نفت در سبد انرژي جهاني حدود 30 درصد باقي خواهد ماند،گفت: سهم گاز طبيعي از 23 درصد امروز در دو دهه آينده به 38 درصد خواهد رسيد و سهم انرژيهاي تجديدپذير نيز از 5 تا 10 درصد فراتر نخواهد رفت.
رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران با بيان اينكه در مورد نفت دو ديدگاه وجود دارد گفت: مهندسين مخزن ميگويند شانس كشف ميادين بزرگ و عظيم بسيار بسيار كم است و نيمه دوم عمر ميادين بزرگ فعلي نيز گذشته است و بر اين اساس ميگويند نفت دنيا در حال اتمام است.
حسيني ادامه داد: امروز توليد گاز شيل در آمريكا همه معادلات را به هم زده و گفته ميشود در آينده نزديك معادل پارس جنوبي توليد گاز شيل خواهد بود و به همين دليل در بازار آمريكا گاز زير 4 دلار فروخته ميشود در حالي كه در اروپا بالاي 9 و در ژاپن بالاي 15 دلار است.
وي افزود: نوع مخازن شيل هم تمام ضوابط مهندسي مخزن را به هم ريخته است.
رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران در ادامه تصريح كرد: تقاضاي عرضه و تقاضا نگراني اصلي جهان است و كساني كه بايد اين توازن را حفظ كنند كشورهاي توليدكننده و مصرفكننده و شركتهاي ملي و بينالمللي هستند.
حسيني با تاكيد بر اينكه بيع متقابل برد برد نبود بلكه يكطرفه به نفع ما بود اضافه كرد: سرمايهها امروز از خاورميانه به طرف آمريكا ميرود تا روي شيل گاز و شيل اويل كار كند چرا كه در نفت 100 دلاري رقباي زيادي در دنيا وجود خواهد داشت.
وي تاكيد كرد: توسعه سريع ظرفيتهاي توليد تنها راهحل ماست و چگونگي افزايش ظرفيت و نرخ بازيافت و چگونگي كاهش ريسك و هزينهها چالشهاي اصلي ما محسوب ميشود.
رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران ادامه داد: شايد تحريم ادامه يابد و مجبور باشيم از منابع داخلي مثل اوراق قرضه و فاند انرژي استفاده كنيم اما در شرايط عادي بايد قاعده بازي را دريابيم.
حسيني ادامه داد: شركتهاي نفتي در ريسك زندگي ميكنند و در ريسك پول ميسازند و اين كاري است كه ما نميتوانيم انجام دهيم.
وي اظهار داشت: ما بايد متناسب با ريسك شركت نفتي به او پاداش دهيم و اين يكي از قواعد بازي است.
وي با بيان اينكه ما در بالادستي به منابع داخلي و فاينانس اعتقاد نداريم گفت: فاينانس براي پاييندستي بهترين است اما راه تامين مالي بالادستي قراردادهاي نفتي است.
رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران در ادامه اظهار داشت: قراردادهاي امتيازي ما عليرغم همه موارد خوبي كه در آن نوشته شده بود تنها 16 درصد از درآمدها را به ما ميداد و 84 درصد در اختيار شركتها بود.
وي افزود: بعد از ملي شدن نفت و كودتا و تشكيل كنسرسيوم با ورود آمريكاييها 11 شركت آمريكايي 40 درصد، بيپي 40 درصد و دو شركت هلندي هم 20 درصد را برداشتند.
حسيني با بيان اينكه اين قرارداد امتيازي بود ولي به شكل قراردادهاي قبلي نبود گفت: با تشكيل اوپك در 1973 اوپك قيمت نفت را افزايش داد و در همان سال قرارداد كنسرسيوم تبديل به قرارداد سرويس و خدمات شد.
وي با بيان اينكه قراردادهاي متقابل بعد از انقلاب مطرح شد گفت: اين نوع قرارداد فقط براي توسعه ميادين تازه كشف شده طراحي شده بود كه در نسل اول آنها زمان و هزينه ثابت بود. در نسل دوم اكتشاف اضافه شد و در نسل سوم نيز تفاوتهايي در قيمتگذاري و تعيين هزينه داشت.
رئيس كميته بازنگري قراردادهاي نفتي ايران تصريح كرد: بيع متقابل در نفت 15 دلاري درست شد و كارنامه درخشاني دارد اما آن قرارداد در شرايط فعلي كاربرد ندارد.
حسینی ادامه داد: سهم بيع متقابل در توليد گاز كشور 8 ميليارد فوت مكعب در روز است كه ارزش سالانه آن به 23 ميليارد دلار ميرسد و همراه با ميعانات گازي ارزش آن به 43 ميليارد دلار بالغ ميشود.
وي تاكيد كرد: در مجموع ارزش محصولات گازي بيع متقابل 60 ميليارد دلار در سال است در حالي كه همه هزينههاي ما 40 ميليارد دلار بوده است.
حسيني گفت: در نفت نيز بر اساس بيع متقابل ايجاد ظرفيت 700 هزار بشكه در روز اجرا شد و 550 هزار بشكه نيز در حال اجراست.
وي تاكيد كرد: در مجموع سهم بيع متقابل از درآمدهاي نفتي 100 ميليارد دلار در نفت و گاز بود كه 20 درصد جي بيتي كشور را شامل شده است. با اين حال امروز در شرايط فعلي جهان اين نوع قرارداد ديگر كاربرد ندارد.
حسيني در ادامه در تشريح الگوي جديد قراردادهاي نفتي ايران گفت: در عراق في يك عدد ثابت است مثلا 5 دلار در هر بشكه اما در الگوي جديد قرارداد نفتي ايران يا IPC، في كاملا انعطافپذير است و ما به جاي 7 نوع قرارداد يك نوع قرارداد اما با فيهاي مختلف درست كرديم و در عين حال في به تحولات بازار نيز بستگي مستقيم دارد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
تحقق اقتصاد مقاومتی ضامن ارتقا جایگاه منافع ملی در کشور است
یک کارشناس مسائل اقتصادی تحقق اقتصاد مقاومتی ضامن ارتقا جایگاه منافع ملی در کشور است تهران - ایرنا - یک کارشناس مسائل اقتصادی تحقق اقتصاد مقاومتی را عاملی مهم و تضمین کننده در ارتقا جایگاه منافع ملی در کشور عنوان کرد و گفت برای تحقق سیاست های کلان این الگو مدیران اقتصادی بایدمدیریت بهینه درآمدهای نفتی در صندوق توسعه ملی ایران با استفاده از تجارب کشورهای جهان
مدیریت بهینه درآمدهای نفتی در صندوق توسعه ملی ایران با استفاده از تجارب کشورهای جهاناستفاده بهینه از منابع نفت و گاز یکی از مسائل مهم در توسعه پایدار و رشد اقتصادی است یکی از روشهای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی توسط صندوق توسعه ملی ایران بررسی تجربه کشورهای جهان و استفاده مؤثمدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران: قرارداد برداشت دادههای لرزهنگاری میدان نفتی سپهر امضا شد
مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران قرارداد برداشت دادههای لرزهنگاری میدان نفتی سپهر امضا شدقرارداد برداشت داده های لرزه نگاری دو بعدی و سه بعدی میدان نفتی سپهر به منظور تولید نفت از میدان مشترک یادآوران امضا شد به گزارش فارس به نقل از سایت اطلاع رسانی وزارت نفت بر اساس اعلام مدیوزارت اقتصاد برداشت از صندوق توسعه ملي براي پرداخت وام ازدواج را تکذيب کرد
۳۰ تير ۱۳۹۳ ۱۱ ۰ق ظ وزارت اقتصاد برداشت از صندوق توسعه ملي براي پرداخت وام ازدواج را تکذيب کرد وزارت اقتصاد با صدور اطلاعيه اي ضمن تکذيب هر گونه تصميمي از سوي دولت مبني بر پرداخت وام ازدواج از محل صندوق توسعه ملي اين امر را خلاف سياست هاي کلي ابلاغي مقام معظم رهبري و نيز سياستامضاي تفاهمنامه همكاري ميان بانك ملي ايران و وزارت كشور
امضاي تفاهمنامه همكاري ميان بانك ملي ايران و وزارت كشور در راستاي ارتقاء و گسترش سطح همكاري متقابل تفاهمنامه همكاري ميان بانك ملي ايران و وزارت كشور امضاء شد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران در اين تفاهمنامه ارائه خدمات بانكيوزارت اقتصاد برداشت از صندوق توسعه ملی برای پرداخت وام ازدواج را تکذیب کرد
فیسبوک تویتر Google Cloob وزارت اقتصاد برداشت از صندوق توسعه ملی برای پرداخت وام ازدواج را تکذیب کرد تهران - ایرنا - وزارت امور اقتصادی و دارایی با صدور اطلاعیه ای ضمن تکذیب هر گونه تصمیمی از سوی دولت مبنی بر پرداخت وام ازدواج از محل صندوق توسعه ملی این امر را خلاف سیاست های کلرییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی ایران خبر داد رونمایی از مدل جدید قراردادهای نفتی ایران در سوم و چهارم نوا
رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی ایران خبر دادرونمایی از مدل جدید قراردادهای نفتی ایران در سوم و چهارم نوامبررییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی ایران گفت ایران قراردادهای جدید خود را طی مراسمی در لندن در سوم و چهارم نوامبر رونمایی خواهد کرد و این تاریخ در صورتی که مذاکراتوزارت نفت در جستجوی میادین نفتی در قصر شیرین
شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۴ وزارت نفت ایران تحقیقاتی را برای جستجوی نفت در مناطق مرزی استان کردستان آغاز کرده و تاکنون تعدادی منطقه امیدوارکننده کشف کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سید سعید حیدری طیب نماینده استان کرمانشاه در مجلس و عضو کمیسیون انرژی درباره اکتشوزارت امور اقتصادی و دارایی دولت از صندوق توسعه ملی برای وام ازدواج برداشت نمیکند
وزارت امور اقتصادی و داراییدولت از صندوق توسعه ملی برای وام ازدواج برداشت نمیکندوزارت امور اقتصادی و دارایی با صدور اطلاعیهای ضمن تکذیب هر گونه تصمیمی از سوی دولت مبنی بر پرداخت وام ازدواج از محل صندوق توسعه ملی این امر را خلاف سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و نیز سیاستآییننامه مناقصات میادین مشترک بازنگری میشود
حسینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران آییننامه مناقصات میادین مشترک بازنگری میشود معاون وزیر نفت در امور مهندسی از اجرایی شدن آییننامه معاملات شرکت ملی نفت ایران ظرف یک ماه آینده خبر داد و گفت بروزرسانی آییننامه معاملات شرکت ملی نفت ایران و رفع ابهامهای قانون برگزاری مناقصاتتمام کشور رومینگ ملی شد
تمام کشور رومینگ ملی شدتاریخ انتشار سه شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳ ۳۴ معاون وزیر ارتباطات در بهرهبرداری از فاز نهایی رومینگ ملی گفت تا پایان هفته مشکلات رومینگی دو اپراتور همراه اول و ایرانسل که هر کدام به ترتیب درخواست پوششدهی ۱۳۰ و ۹ هزار نقطه را از دیگری داشته&zwnjبرداشت غيرقانوني دولت از صندوق توسعه ملي محرز شد!
برداشت غيرقانوني دولت از صندوق توسعه ملي محرز شد در حالي كه تمامي مقامهاي دولتي برداشت غير قانوني دولت از صندوق توسعه ملي را كذب محض ميخواندند روز گذشته رئيس كميته اقتصادي مجلس از تصويب گزارش ديوان محاسبات كشور از برداشت غيرقانوني دولت از صندوق توسعه ملي خبر داد در حالي كه تاز سوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی انجام شد برگشت 5 هزار میلیارد ریال کالا به گمرکات کشور
از سوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی انجام شدبرگشت 5 هزار میلیارد ریال کالا به گمرکات کشورمدیر عامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از برگشت 5 هزار میلیارد ریال کالا طی سه ماه نخست سال جاری به گمرکات کشور خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایراتکذیب برداشت از صندوق توسعه ملی برای وام ازدواج
تکذیب برداشت از صندوق توسعه ملی برای وام ازدواجتاریخ انتشار دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۱۳ وزارت اقتصاد با صدور اطلاعیه ای ضمن تکذیب هر گونه تصمیمی از سوی دولت مبنی بر پرداخت وام ازدواج از محل صندوق توسعه ملی این امر را خلاف سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و نیز سیاستمعاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت در گفتوگو با فارس عنوان کرد سیاست وزارت صنعت در توسعه بازار
معاون بازاریابی و تنظیم روابط سازمان توسعه تجارت در گفتوگو با فارس عنوان کردسیاست وزارت صنعت در توسعه بازارهای صادراتی اعزام ۱۹رایزن بازرگانی به اروپا و آمریکای لاتین تعرفه ترجیحی دو جانبه با 10 کشورمعاون بازاریابی سازمان توسعه تجارت در مورد محدود شدن بازارهای صادراتی به ۵ کشوتأیید برداشت غیرقانونی دولت از صندوق توسعه ملی
تأیید برداشت غیرقانونی دولت از صندوق توسعه ملیتاریخ انتشار سه شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۱۰ نماینده مردم تهران از تأیید برداشت غیرقانونی دولت از صندوق توسعه ملی در گزارش کمیسیون بودجه در این رابطه خبر داد الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارتوسعه کریدورهای ریلی اولویت اصلی وزارت راه
شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۱ معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ایمنی 15 تا 24 برابری راهآهن نسبت به جاده توسعه کریدورهای ریلی ترانزیتی را اولویت وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا علی نورزاد در حاشیه بازدید از راهآهن قزوین - رشت تصریح کرد-
اقتصادی
پربازدیدترینها