واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مدیرعامل موسسه رده بندی ایرانیان؛ دولت ها و سازمانهای بین المللی در تامین ایمنی دریاها نقش مهمی ایفا می کنند تهران - ایرنا - مدیرعامل موسسه رده بندی ایرانیان گفت: صنعت دریا و دریانوردی عرصه بین المللی قانونمندی است و دولت ها و سازمانها نقش مهمی در اعمال قوانین ومقررات بین المللی در این عرصه دارند.
به گزارش ایرنا، حسن رضا صفری در همایش فعالان صنایع دریایی، افزود: سفرهای دریایی استانداردها و معیارهای بین المللی خود را می طلبد و اعمال قوانین و کنوانسیون های بین المللی ایمنی آبراهه های جهان را بیش از پیش تامین می کند.
وی با بیان اینکه امروز برای ایمن نگه داشتن دریا موسسات زیادی در کشورهای جهان فعال هستند، گفت: موسسه رده بندی ایرانیان نیز از سال 85 با صدور گواهینامه های ایمنی برای شناورهای دریایی کشورمان، نقش مهمی در ایمنی شناورها و آبراهه های بین المللی داشته است.
وی اظهار داشت: علیرغم تحریم های ناعادلانه، این موسسه با صدور گواهینامه های ایمنی برای ناوگان دریایی ایران در دفاتر داخلی و کشورهای نروژ، بلژیک، کانادا، برزیل، کویت، عمان، شمال دریای خزر و آستاراخان و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس تاکنون گواهینامه های بین المللی زیادی را برای تردد ایمن کشتی های ایرانی و خارجی صادر کرده است.
مدیرعامل موسسه رده بندی ایرانیان از ارایه خدمات به شناورهای دریایی در بنادر کوچک کشور خبر داد و گفت: پیش از این موسسه رده بندی ایرانیان خدمات خود را در بنادر مهم کشور به شناورهای دریایی ارایه می داد، اما طبق برنامه ریزی های انجام شده این موسسه در صدد است نسبت به صدور گواهینامه های ایمنی شناورها را که مورد تایید سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان بین المللی دریانوردی است در بنادر کوچک کشور نیز اقدام کند.
مدیرعامل شرکت هلدینگ دریا بندر کیش نیز گفت: این هلدینگ وظیفه ساماندهی صنایع دریایی را در داخل کشور برعهده دارد و تلاش می کند با همکاری تمام دست اندرکاران حوزه دریا و بندر با تقویت بخش فنی و مهندسی این بخش صنعت دریایی کشور را به پویایی برساند.
امیر بابایی با بیان اینکه این هلدینگ ساخت سازه های مورد نیاز شناورهای دریایی و فراساحلی را طبق راهکارهای علمی در دست اقدام قرار داده است، افزود: استفاده از توانمندی های داخلی برای ساخت قطعات شناورهای مختلف طبق استانداردهای جهانی ضروری است و ما تلاش خواهیم کرد تا با راه اندازی فروشگاه های دریایی در بنادر شمالی و جنوبی کشور، قطعات شناورها به سهولت در اختیار فعالان عرصه دریا و بندر قرار گیرد.
وی از ژنریک سازی قطعات شناورهای دریایی خبر داد و گفت: وجود قطعات نامرغوب در بازار قطعات شناورهای دریایی مشکلات زیادی را به وجود آورده است و هلدینگ دریا بندر ناب کیش با ژنریک سازی قطعات مرغوب شناورها را که با قطعات اصلی و استاندارد شناور های اروپایی برابری می کند، درصدد است فعالان این عرصه به جای خرید قطعات ناموغوب با استفاده از ژنریک قطعات مرغوب تری را برای شناورهای خود از فروشگاه های دریایی خریداری کنند.
وزیر دفاع دولت دهم نیز بر ضرورت استفاده از زیرساخت ها و توانمندیهای داخلی برای توسعه صنایع دریایی تاکید کرد و گفت: در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه قرار داریم و تمام دست اندرکاران و نهادهای حوزه دریانوردی باید تلاش کنند در این برنامه جایگاه مناسبی را برای توسعه بخش دریایی و بندری کشور تعریف کنند.
سردار احمد وحیدی از حذف صندوق حمایت از دریا در برنامه پنجم توسعه اظهار تاسف کرد و اظهار داشت: بدون شک تعریف جایگاه مناسب برای صنعت دریانوردی در برنامه ششم، به توسعه این بخش با استفاده از توانمندیهای داخلی به زمینه های تحقق اقتصاد مقاومتی کمک خواهد کرد، زیرا اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر دریا در این دوره گذار ژئوپلتیکی دریایی نقش مهمی را ایفا می کند.
همایش فعالان صنایع دریایی با حضور بسیاری از متخصصان، کارشناسان و فعالان عرصه دریا و دریانوردی کشور در تهران برگزار شد.
اقتصام(3)1108**1558
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
03/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]