واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و مجمع تقریب مذاهب اسلامی تهران - ایرنا - در راستای سیاست توسعه مناسبات علمی بین المللی دانشگاه علامه طباطبائی و اهداف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، تفاهم نامه همکاری مشترکی بین این دو نهاد فرهنگی به امضا رسید.
به گزارش ایرنا، این تفاهم نامه همکاری چهارشنبه شب به امضای آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی و حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی رسید.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در آیین امضای این تفاهم نامه در سخنانی با اشاره به ظرفیت های دانشگاه علامه طباطبائی در زمینه علوم انسانی و اجتماعی اظهار داشت: خوشبختانه این دانشگاه با بهره مندی از اعضای هیأت علمی توانمند، می تواند سخنان جدیدی در جهان امروز و به ویژه در جهان اسلام مطرح نماید.
وی با بیان اهمیت وجود زمینه مناسب برای ارائه این نظرات و دیدگاهها افزود: متأسفانه تاکنون زمینه نشر این نظریات فراهم نشده و در دوره مدیریتی جدید دانشگاه تلاش خواهیم کرد در بین دانشگاه های جهان اسلام چنین محملی را فراهم کنیم تا دانشمندان مسلمان از این طریق بتوانند دستاوردهای خود را به جهانیان ارائه کنند.
وی تصریح کرد: متفکران و اندیشمندان مسلمان نباید صرفاً مصرف کننده اندیشه های برگرفته از دیگر حوزه های تمدنی و فکری باشند، هرچند که هیچ وقت بی نیاز از آنها نیستند. اما لازم است دیگران نیز با اندیشه های دانشمندان مسلمان آشنا شوند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی همچنین اظهار امیدواری کرد که این تفاهم نامه، آغازی برای ارائه الگوی موفق از فعالیت های دانشگاهی با مجمع تقریب مذاهب اسلامی و دانشگاه های جهان اسلام باشد.
آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به اهمیت کار علمی و پژوهشی در زمینه علوم انسانی، اجتماعی و اسلامی اظهار داشت: بیشتر مشترکات ما در جهان اسلام در عرصه علوم انسانی و اجتماعی است و به همین دلیل اصرار داریم به صورت جدی وارد این مباحث شویم.
وی به نقش مهم و ارزشمند ˈنقدˈ اشاره کرد و یادآور شد: با نقد نظریات دیگران است که می توانیم به اندیشه کامل و راستین برسیم.
وی در عین حال تصریح کرد که نقد اندیشه دیگران نباید با هیاهو و سروصدا باشد بلکه باید علمی و با حوصله صورت بپذیرد.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی برگزاری کرسی های نقد در حوزه های مختلف علوم انسانی و اجتماعی را یادآور شد و تاکید کرد: نقدها می تواند پایه ای برای کارهای بزرگ علمای آینده شود و اگر تاکنون موفقیت چشمگیری در زمینه علوم انسانی - اسلامی را شاهد نبوده ایم به این دلیل است که نتوانسته ایم به پرسش ها و مسائل مطرح جهان غرب پاسخ دهیم.
فراهنگ **9118** 1597
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
01/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]