واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob بسیاری از مناطق نمونه گردشگری مصوب در دولت های نهم و دهم توجیه ندارد شهرکرد - ایرنا- معاون امور مجلس، حقوقی و امور استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت:بسیاری از مناطق نمونه گردشگری مصوب در دولت های نهم و دهم توجیه اقتصادی یا مطالعات کارشناسی لازم را ندارد.
به گزارش ایرنا، ˈاسدالله درویش امیریˈ چهارشنبه در حاشیه آیین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال وبختیاری در شهرکرد به ایرنا گفت:در ابتدای شکل گیری این سازمان در سال 82 با مطالعات انجام شده، قرار بود حداکثر 10 منطقه نمونه گردشگری بر اساس نیاز گردشگران داخلی و خارجی شناسایی، طراحی و اجرا شود.
وی ادامه داد:با تغییرات در دولت های نهم و دهم و سفرهای استانی، تعداد قابل توجهای منطقه نمونه گردشگری به تصویب رسید که تعداد این مناطق یا روستاهای هدف گردشگری در حال حاضر به هزار و 165 منطقه افزایش یافت.
درویش امیری تصریح کرد: از مجموع این مناطق، تنها 112 منطقه نمونه گردشگری یا روستای هدف دارای زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه و رونق گردشگری است و مابقی نیز به دلیل نبود اعتبار لازم یا انجام نشدن کار کارشناسی با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کند.
معاون امور مجلس، حقوقی و امور استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تاکید کرد:به عنوان مثال، اجرای برخی از این مناطق با مشکلات حقوقی فراوان مواجه شده است و به دلیل اینکه بسیاری از آن مالک خصوصی دارد، سازمان میراث فرهنگی در برخی محاکم قضایی محکوم شد.
وی با تاکید بر اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور به بازنگری در اجرای این مناطق نیاز دارد، افزود:این سازمان برای اجرا یا تامین زیرساخت های مناطقی که در آن کار کارشناسی نشده، برنامه ای ندارد.
درویش امیری همچنین از رونق گردشگری داخلی و خارجی کشور به عنوان اصل اساسی دولت یازدهم برای تحقق برنامه ها یاد کرد و افزود:سال گذشته سهم درآمد کشور از گردش مالی گردشگران کمتر از نیم درصد بوده است و با توجه به ظرفیت های کشور، برنامه ریزی برای افزایش این سهم ضرورت دارد.
معاون امور مجلس، حقوقی و امور استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: تعداد گردشگران کشور طی سه ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال دو برابر افزایش یافته است.
وی به قابلیت های چهارمحال وبختیاری در اکوتوریسم اشاره کرد و افزود:لازم است با اجرای طرح گردشگری و توسعه زیرساخت ها میزان حضور گردشگر در این استان افزایش یابد.
درویش امیری با اشاره به همجواری چهارمحال وبختیاری با استان گردشگر پذیر اصفهان، گفت:لازم است مدیران استانی از این ظرفیت و فرصت برای توسعه و رنق گردشگری چهارمحال وبختیاری بهره گیری کنند.
به گزارش ایرنا، آیین تکریم مدیرکل پیشین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال وبختیاری و معارفه مدیرکل جدید در شهرکرد برگزار شد.
ˈبهمن عسگری سوادجانیˈ به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال وبختیاری معرفی و منصوب شد.
547(2)
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
01/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]