واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob میراث 22 ساله احمدی نژاد برای ایران مصائب دولت یازدهم برای اجرای مصوبات احمدی نژاد تهران - ایرنا - بالاخره یک نفر در دولت پیشقدم شد تا از مشکلات بگوید. از آنچه تحویل گرفته اند بگویند تا شاید دلواپسان این روزها کمی هم دلواپس سال های قبل شوند که با حمایت های همه جانبه شان از دولت سابق این مشکلات را پدید آورده اند.
یک نفر گفت تا شاید فراموش نشود که دولت یازدهم کلید چه ملکی را از دولت دهم تحویل گرفته است: ملکی که بسیاری آن را مخروبه یی می خواندند که نیازمند آواربرداری است به دیدگاه محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رییس جمهور شرایطی عجیب و غریب دارد که برای حل آنها هم زمان های عجیب و غریب نیاز است.
چندی پیش و در نخستین سفر رییس جمهور به استان خوزستان محمد شریعتمداری از مصوبات غیرکارشناسی دولت سابق گفت که اجرا و عملیاتی کردن هر کدام از آنها نزدیک به 16 سال زمان می برد. این بار و با یک فاصله چندماهه شریعتمداری آمار جدیدتری داده است: آماری که بدون شک در نتیجه سفرهای بعدی رییس جمهور و جلو رفتن کار دولت به دست آمده است. شریعتمداری این بار گفته است که تکمیل برخی مصوبات سفرهای استانی دولت های نهم و دهم در استان های مختلف کشور حدود 22 سال زمان نیاز دارد: مصوباتی که از همان ابتدای تصویب شدنشان صدای بسیاری از منتقدان را درآورد اما حامیان دولت سابق که این روزها به عنوان «دلواپس» فعالیت می کنند معتقد بودند این مصوبات نه تنها قابلیت اجرا دارد بلکه نقطه عطف دولت احمدی نژاد است.
این روزها اما دیگر خبری از نقطه عطف دولت احمدی نژاد نیست جز مصوباتی که خاک می خورند، عده یی را امیدوار کردند اما خبری از اعتبار لازم برای عملیاتی شدن آنها نیست.
شریعتمداری اما روز گذشته از مشکلات دیگر دولت نیز گفت.
به گزارش ایرنا، وی در دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری و امام جمعه شهرکرد از جنس مشکلات دولت یازدهم نیز گفت و در توضیح این موضوع گفت: جنس مشکلات دولت تدبیر و امید با مشکلات دیگر دولت های نظام جمهوری اسلامی تفاوت فراوانی دارد.
شریعتمداری اضافه کرد: دولت یازدهم درشرایطی کشور را تحویل گرفت که تحریم های ناجوانمردانه دشمن به اوج خود رسیده بود و کشور با تورم و رکود مواجه بود. شریعتمداری تصریح کرد: پروژه های عمرانی نیمه تمام فراوان از دولت پیشین باقی مانده که دولت یازدهم با آن مواجه است به گونه یی که در صورت اختصاص همه بودجه عمرانی برخی استان ها، تکمیل برخی طرح ها بیش از دو دهه زمان نیاز دارد. معاون اجرایی رییس جمهور اما از تحریم ها هم گفت، همان چیزی که در دولت سابق کاغذپاره های بی اثر خوانده می شد.
وی در این مورد تاکید کرد: تحریم های دشمن اگرچه اعتماد ملی و خودباوری را در بسیاری از موارد در کشور تقویت کرد اما برخی سرمایه گذاران نیز برای سرمایه گذاری در طرح های عمرانی و زیربنایی با تردید مواجه شدند.
وی افزایش مشارکت بخش خصوصی به معنای واقعی در آبادانی و توسعه کشور را از برنامه های اصولی دولت تدبیر و امید خواند.
همچنین نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری و امام جمعه شهرکرد نیز در این دیدار با قدردانی از اقدامات دولت برای حل مشکلات اقتصادی، گفت: نگاه جامع و همه جانبه دولت به حل مشکلات قابل ستایش است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام با بیان اینکه روند حرکت دولت، مثبت و در راستای حل مشکلات است، گفت: دولت از ورود به مسائلی که باعث گم شدن کارهای کشور در جنجال های سیاسی می شود، بپرهیزد.
وی حرکت رو به جلو همراه با آرامش و ثبات در سیاست ها و برنامه ها را عین اعتدال خواند و افزود: امید است با برنامه های دولت تدبیر و امید، مشکلات کشور رفع شود.
**سفرهایی با مصوبات نیمه تمام
سفرهای استانی دولت سابق در کنار همه مزایایی که داشت از همان ابتدا مورد ایراد منتقدان قرار گرفت. نامشخص بودن محل بودجه این سفرها، هزینه کردهای فراوان، ایراد به شکل استقبال از احمدی نژاد و طرح مصوبات بدون پشتوانه کارشناسی نخستین ایراد این سفرها بود. هنوز مصوبات دور اول سفرها اجرایی نشده بودند که شمار تعداد سفرهای دولت به هر استان به چهار دوره رسید.
با این وجود در هر یک از دوره ها بازهم مصوبات پر سر و صدا و ناگهانی مصوب می شد تا آب و تاب سفرهای احمدی نژاد گرفته نشود. حالادولت روحانی مانده است با یک میراث 22 ساله: میراثی نه از جنبه قدمت که از جنبه زحمت.
نه تنها دولت روحانی که هشت دولت باید سرگرم تامین اعتبار و اجرای مصوباتی باشند که روزی محمود احمدی نژاد در شور و حال ناگهانی اش در میان جمعیت منتظر مصوب شان کرده است: مصوباتی که حتی جابه جایی های غیرقانونی از محل بودجه های عمرانی نیز نتوانست پاسخگوی تکمیل آنها باشد.
** اطلاع رسانی دولت ادامه پیدا می کند؟
مدت هاست که کارشناسان به دولت و اعضای آن توصیه می کنند که برای بهبود شرایط در مقابل دلواپسانی که منتقد سرسخت دولت هستند از حقایق بگوید. از شرایطی بگوید که کشور را از دولت سابق تحویل گرفت و مشکلات ریز و درشتی که باید در ابتدای امر با آنها دست و پنجه نرم کند.
این روند را ابتدا شخص رییس جمهور در زمان ارائه گزارش عملکرد 100 روزه خود شروع کرد و تنها بخش های مختصری از مشکلات را گفت اما دلواپسان همان بخش های کوچک را هم دوام نیاوردند و همین گزارش تبدیل به بهانه یی برای حملات ریز و درشت به دولت شد. حالاباید دید روند اطلاع رسانی دولتی ها از شرایطی که کشور را تحویل گرفته اند ادامه پیدا می کند یا خیر؟ باید دید که این روند سکوت دلواپسان را به دنبال دارد یا حملات بیشتر آنان به دولت را؟
**اعتماد
اول**
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
01/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]